Dobd ki a tusfürdőd, samponod, intim mosakodód és testápolód.

Itt a színszappan!
Egy szappan, melynek lúgtartalma 0,001 % és 2000 éve változatlan kézi technikával előállított. Ez a színszappan Szíriából, Aleppo városából érkezik. Használd ezt a vegyi anyagoktól mentes, hipoallergén, természetes és környezetbarát lágy higiéniát hajmosáshoz, arctisztításhoz, intim mosakodóként és a testedre tusfürdő helyett.

najel-szin-szappan.jpg

Különösen javaslom irritált felületeken, mint ekcéma, allergia, pikkelysömör... 

A kézzel gyártott Najel Aleppo Szappan lágyan egyesíti a szűz olívaolaj tápláló hatását a babérfaolaj nyugtató, fertőtlenítő és fiatalító hatásával, minden bőrtípus élvezetére.

Összetevők: 96% olívaolaj, 4% Babérfaolaj, víz, nátrium-hidroxid (0,001%). Ez a szappan nem tartalmaz pálma olajat, mesterséges színezőket, illatszereket vagy tartósítószereket.

Kiszerelés: 200 gr ±10%

Felhasználási javaslat: Arcra, testre, hajra, intim higiéniához, még extra érzékeny bőrre is.


Felhasználható: az első használattól számított 18 hónapig.

Figyelmeztetés:
 Külsőleg! Szembe ne kerüljön! Kisgyermek elől elzárva tartandó!


CPNP: 1078792

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.