Főmenü Termékeink
Blog

Ismerjük meg az endometriózist!

Utánajártunk az endometriózis okainak, legjellegzetesebb tüneteinek, és annak is, hogy mit tehetünk az endometriózis ellen, hogy ez a betegség ne keserítse meg mindennapjainkat.

Fordítsd vissza az inzulinrezisztenciát! A 4 legjobb étrend-kiegészítő és a 4 legfontosabb életmódváltás

Tudtad, hogy az inzulinrezisztencia csak egy állapot, amit életmódváltással vissza tudsz fordítani? Mutatjuk azt a 4 legjobb étrend-kiegészítőt is, ami segít IR esetén. 

D-vitamin gyerekeknek: mennyi a napi D-vitamin szükséglet, és melyek a legjobb készítmények?

A D-vitamin gyerekeknek alapvető tápanyag, mégis számos kérdés merül fel a szedésével kapcsolatban. Mennyit, hogyan adagoljuk, és melyik a legjobb?

Káliumhiány, káliumpótlás kisokos

A káliumra nagy mennyiségben van szüksége a szervezetnek, ennek ellenére mégis nagyobb félelem övezi, mint pl. a vaspótlást. Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, tévhiteket!

Természetesen a Hashimoto betegség, vagyis az autoimmun pajzsmirigy alulműködés ellen 5 lépésben

Címkék: Hormonegyensúly
A Hashimoto betegség a pajzsmirigy autoimmun gyulladása, ilyenkor az immunrendszer önmaga ellen fordul. Mutatjuk 5 lépésben, mit kell tenned, hogy visszaszerezd az egyensúlyt.

A menstruációs zavarok 5 leggyakoribb oka

A menstruációs zavarok hátterében leggyakrabban valamilyen hormonális egyensúlyzavar áll. Mutatjuk az 5 leggyakoribbat és egy természetes megoldást is: a ligetszépe olajat!

A cukorbetegség kezelése természetes módon

Címkék: Hormonegyensúly
A cukorbetegség életmódbeli változtatásokkal, és célzott kiegészítőkkel megelőzhető, sőt, akár vissza is fordítható. Ehhez gyűjtöttük össze a legszükségesebb lépéseket!

A változókor, azaz a menopauza tünetei, és természetes megoldások a tünetek ellensúlyozásához

A menopauza nem betegség, hanem természetes folyamat.  Életmódbeli változtatásokkal, és célzott étrendi kiegészítéssel még a menopauza kellemetlen tünetei ellen is felléphetünk.

Folsav hiány: kiváltó okai, tünetei és mit tehetünk ellene

Szervezetünk folsav szükségletét a stresszes életmód, a terhesség vagy a betegségek megnövelik , melyet pusztán, az ételekben lévő természetes foláttal nehéz fedezni.

Minden, amit a melatoninról tudni kell! A melatonin 10 legfontosabb hatása.

Az egészséges hosszú élethez nélkülözhetetlen a pihentető alvás és a melatonin. A melatonin azonban az alváson felül is tud segíteni a fiatalság konzerválásában. Mutatjuk!