Főmenü Termékeink
Blog

Természetes megoldások májfolt, pigmentfolt ellen

Címkék: Haj/Bőr/Köröm
Pigmentfolt, májfolt, öregségi folt, napfolt - nézzük, hogyan előzhetőek meg, és ha már kialakultak, hogyan lehetséges a halványításuk természetes megoldásokkal.

Mi a teendő köszvény esetén?

A köszvény régen ritka betegség volt, sőt, a „királyok betegségének” is nevezték, mert sokkal gyakoribb volt az arisztokrácia körében. Ma is „jóléti” betegségnek tekinthető.

Bélmikrobiom táplálása és karbantartása vitaminokkal

Az utóbbi időben te is azt vetted észre, hogy egyre többször találkozol a bélmikrobiom kifejezéssel? A kutatásoknak köszönhetően napról napra többet tudunk a bélbaktériumokról!

Vitaminok figyelemzavaros, ADHD-s gyerekeknek

Folyamatosan nő a figyelemzavaros és ADHD-s gyerekek száma. A kiváltó okok között szerepel a vitaminok és ásványi anyagok hiánya vagy alacsony szintje. Mutatjuk a hiányzó vitaminokat!

UV-védelem futóknak az első tavaszi napsugaraktól kezdve

Amikor futni készülsz, a bőröd védelméről is gondoskodsz? Ha az egészség számodra fontos, legyen fontos a bőröd egészsége is! Ügyelj rá már az első tavaszi futások alkalmával is!

Immunerősítés gyerekeknek: tuti tippek az óvodai megbetegedések elkerüléséhez

Többet van otthon a gyerek betegen, mint az óvodában? Akkor ez a bejegyzés neked szól! Ha szeretnéd tudni, hogy mit tehetsz az óvodás gyerek immunerősítése érdekében, tarts velünk!

Immunerősítés gyerekeknek: tuti tippek az iskolai megbetegedések elkerüléséhez

Iskolás korban a gyerekek immunrendszerének egyre több kihívással kell szembenéznie: nem elég a számtalan kórokozó, az iskolai stressz is igénybe veszi az immunrendszert.

Így védekezz az UV-sugárzás káros hatásai ellen!

A nagy mennyiségű napfény, az UV-sugárzás miatt, nagyon káros a testünkre, főleg a bőrünkre. Muszáj védekeznünk a hatásai ellen - most megtudhatod, hogyan!

A B12-vitamin hiány 10 oka, és a B12-vitamin hiány 13 tünete

A B12-vitamin szupertápanyag. A B12 hiány gyakori például stressz, függőségek vagy gyomor és vékonybél betegségek miatt, melynek tipikus tünetei a fáradtság, memóriazavar, vagy...

Gumivitamint vagy por állagú multivitamint válassz, ha gyermeked immunerősítéséről akarsz gondoskodni?

A gumivitaminok népszerűek a gyerekek körében, aranyos formájuk és állaguk miatt, az ízükről nem is beszélve! De valójában ezek a legjobb immunerősítők gyerekeknek?