Főmenü Termékeink
Blog

Vitaminok a fotoöregedés ellen

Tudtad, hogy a bőröregedés 80%-áért a napsugárzás felelős? A fotoöregedés olyan bőrpanaszokkal társulhat, mint a pigment foltok, az öregedési foltok, a szeplők vagy a rozácea.

Hogy segít az epigenetika lassítani az öregedést?

Minden külső és belső tényező kémiai módosulásokat okoz a gének körül és idővel be- vagy kikapcsolják ezeket a géneket. De hogyan hat ez az öregedésre?

Az öregedés 7+1 oka és a fiatalító glicin és taurin!

Az öregedéskutatások hívták fel a figyelmet a fiatalító glicinre és taurinra! Blogunkban összefoglaljuk az öregedés kiváltó okait és azt, hogyan kapcsolódik ehhez ez a két aminosav.

Aludj jól glicinnel!

A glicin egy teljesen természetes altató aminosav, ami képes a cirkadián ritmus javítására. Lefekvés előtt lecsendesíti az agyat, és csökkenti az elalváshoz szükséges időt.

Szemtorna - tornáztasd meg a szemeid!

Ezekkel a gyakorlatokkal otthon, könnyen és egyszerűen frissíthetjük fel szemeinket, csökkentve a szemfáradtságot, mely jobb látást és hosszantartó szemegészséget eredményezhet.

A makuladegeneráció megelőzése és természetes kezelése

A makuladegeneráció napjainkban egyre fiatalabb korban fordul elő. Ennek oka az erős UV-sugárzás, a digitális eszközökből származó kék fény, és a tápanyagokban szegény étrend.

Nézd meg, mi mindent tehetsz a látásodért!

Természetellenes életvitelünk óriási erővel rombolja szemeink egészségét. Jó hír azonban az, hogy kis odafigyeléssel és célzott tápanyagokkal még a komolyabb látásproblémák is...

A szürkehályog okai és tünetei

Az idő múlásával a szemünk állapota is változik. A szürkehályog az egyik leggyakoribb szemprobléma. Ismerd meg okait, tüneteit, és tegyél meg mindent a látásodért!

A sokszínű multivitamin

Ismerd meg a legszínesebb multivitamint, ami fermentált! Egy tablettában 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs és gyógynövény, 19 féle vitaminnal és ásványi anyaggal dúsítva. 

Ismerd meg a növényi alapú táplálkozást! Mutatjuk hozzá a 6 legjobb vegán termékünket!

Címkék: Vegán, Vitaminok
Fontos számodra az állatok védelme? Szeretnél valamit tenni a bolygó érdekében? Ha már eddig is kacérkodtál a növényi táplálkozással, itt a legjobb időpont, hogy belevágj!