Specchiasol® A gyógynövény kereskedelem egy antik művészet, a növények és virágok gyógyító hatásainak évezredes ismeretéből ered. A természetesség és a szigorú tudományosság összefonódása a fitoterápia jövőjét jelenti. A Specchiasol® egy olyan olaszországi gyártó cég, aki gyógynövények termesztésével, gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Kutatásaik segítenek feltárni a herbáriumokra vonatkozó, még meg értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert.


Csapatuk az egész világban az egészség és a wellness eszméjét terjeszti. specchiasolverattivaepid.jpg

Kutatási eredményeik megjelennek a legnevesebb tudományos szaklapokban.
A gyógynövény-kultúrát információs kurzusokon, kongresszusokon, és vitafórumokon is terjeszti.

A legjelentősebb kiállításokon való részvétel tanúsítja a márka presztízsét, mely mindenhol a világon a folyamatos fejlődés szimbóluma.

A Specchiasol® több mint 700 terméket gyárt, orvoscsapata a legújabb kutatási eredményeket publikálja, több könyvsorozat fűződik nevükhöz, ami a természetes orvoslásról szól.

Céluk mindaddig terjeszteni ezt a tudást, amíg a természetes orvoslás nemcsak divat, de egy kultúra, a jóllét kultúrája is lesz.

SPECCHIASOL®
A jóllét kultúrája