Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Fermentált papaya koncentrátum és reflux

Újabb refluxos vengégünknek segített a Fermentált Papaya koncentrátum! Mónika ráadásul már 12 éve küzd a panaszokkal, amin a koncentrátum hamar tudott javítani.

Vásárlói vélemény: Fermentált laktáz enzim valóban hatásos!

Petra az anyukájának vásárolt Fermentált laktáz enzimet, mely még a legérzékenyebb laktózintolerancia esetén is 100 %-os laktózbontásra képes!

Vásárlói vélemény: Echinacea szirup a torok egészségéért

Zoltán jó ideje küzdött a torkán lévő váladék kialakulásával. Több orvost is felkeresett már, de tanácstalanok voltak! Ekkor javasoltuk számára az Echinacea szirupot.

Vásárlói vélemény: a Vegán bélradír plusz egy sokoldalú prebiotikus rostkomplex

Anna először saját maga próbálta ki a Vegán bélradír pluszt, és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta már több ismerősének is ajánlotta.

Vásárlói vélemény: A Jelly Juniorral nincs óvodai hiányzás!

Tamás 5 éves kislányának nagy kedvence a Jelly Junior, jótékony hatásának pedig apukája is nagyon örül!

Vásárlói vélemény: Porckopás csomag+ Kollagén por ízületi fájdalomra

Pali 20 napja járt nálunk először, amikor csípőkopás miatti régóta fennálló, erős fájdalomra panaszkodott. Ezért a „Porckopás csomagot”, mellé pedig a kollagén port ajánlottuk.

Vásárlói vélemény: Női egyensúly komplex ciklusrendezéshez

Egyre több elégedett visszajelzés érkezik a Női egyensúly komplexről, aminek mi nagyon örülünk. Legutóbbi vásárlása alkalmával Andrea is megosztotta velünk tapasztalatát!

Vásárlói vélemény: A Női egyensúly komplex segít a változókori súlygyarapodáson

Kriszta változókori súlyproblémák miatt keresett kiegészítőt, mi a Női egyensúly komplexet ajánlottuk számára. Egy hónappal később már látványos eredménnyel tért vissza a boltba!

Vásárlói vélemény: Fermentált papaya koncentrátumot a refluxos tünetekre

Egyre nagyobb azoknak az elégedett vásárlóinknak a köre, akik a refluxos panaszokra sikerrel alkalmazták a Fermentált papaya koncentrátumot. Fanni is közéjük tartozik!

Vásárlói vélemény: Vegán bélradír plusz tavaszi tisztítókúrához is!

Anna úgy döntött, hogy idén tavasszal ráfér a megújulás, ezért egy a bélmikrobiom egészségét támogató Vegán bélradír plusz kúrába kezdett bele. Amitől nem csak az emésztése javult!

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a stresszes hétköznapokra

Erika a mindennapi stressz ellensúlyozására keresett természetes segítséget, mi pedig a Stress Control-R adaptogén gyógynövény komplexet ajánlottuk számára.

Vásárlói vélemény: Korall por a csípő- és térdízületi kopásokra

Erna régóta szenvedett csípő-és térdízületi kopástól. Mivel az ízületi egészséghez nélkülözhetetlen a kalcium és magnézium bevitel, ezért a Szerves Korall port ajánlottuk.

Vásárlói vélemény: Solar vitaminnal a tartós barnaságért

Erika visszatérő vásárlónk, aki rajong a Solar vitaminért, ezért örömmel osztotta meg velünk véleményét a napozóvitaminról.

Vásárlói vélemény: A Papaya koncentrátumot az orvos is ajánlja refluxra

Laura már rutinosan veszi le a polcról a Fermentált papaya koncentrátumot, melyet reflux miatt fogyaszt. Választását még orvosa is megerősítette!

Vásárlói vélemény: Szerves vasat vashiányra – ez bevált!

Réka vaspótlót keresett nálunk. Sokféle kiegészítőt kipróbált, de egyik sem hozott eredményt, ezért tudtuk, hogy a Világszabadalommal védett vegán vaspótlóra van szüksége.

Vásárlói vélemény: „A béta-glükán már 2 hét alatt segített!”

Judit összetett problémával érkezett: emésztési problémáira keresett megoldást, és immunrendszerét is szerette volna támogatni. Ezért egy igazi 2in1 megoldást javasoltunk számára.

Vásárlói vélemény: a kollagén por tökéletes térdfájásra, és finom is!

Szilvi a fájó térdére keresett kollagént. Két kitétele volt: legyen magas a hatóanyagtartalom, és legyen finom! Rögtön tudtuk, hogy a kollagén porok jöhetnek számításba!

Vásárlói vélemény: Stress Control-R a mindennapi stressz ellen

Lívia a mindennapi stressz kezeléséhez keresett segítséget, mi az adaptogén gyógynövény komplexet, a Stress Control-R-t ajánlottuk számára.

Vásárlói vélemény: A magnézium-biszglicinát segít a jobb alvásban

Ildikó esetében a poszt-Covid tünetek közül az alvási nehézség tartósnak bizonyult.  Ekkor kezdte el szedni a magnézium-biszglicinátot, és azóta „úgy alszik, mint a bunda”.

Vásárlói vélemény: Melatonin spray a nyugodt éjszakai alváshoz

Melinda éveken keresztül keresett olyan elalvást könnyítő terméket, ami segít számára a nyugodt éjszakai pihenésben. Kipróbálta a melatonint, ami végre hatásosnak bizonyult.