Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Pszichobiotikumtól sokkal jobb a kedvem!

Lili teljesen megújulva, vidáman és felpörögve tért be hozzánk a második havi Pszichobiotikumért! Energiaszintje és vidámsága minket is meglepett, alig tudtunk lépést tartani vele.

Vásárlói vélemény: Gambe Slim® koncentrátum, a megfelelő keringésért és az...

Kedves vásárlónk 20 nap után megosztotta tapasztalatait a Gambe Slim® koncentrátummal kapcsolatban, mely érezhetően javította a mindennapi életminőségét.

Vásárlói vélemény: a taurintól visszanyertem a 20 évvel ezelőtti energiaszintem

Márti olyan tápanyagot keresett nálunk, ami 84 éves apukájának és saját magának is megfelelő ahhoz, hogy több energiájuk legyen. A Natur Tanya® 100 % tiszta Taurin port ajánlottuk.

Vásárlói vélemény: Micellás kurkuma olaj és sokízületi gyulladás

Erzsébet a No Dol ® Micellás kurkumát barátnője ajánlására kezdte szedni a kéz-és ízületi fájdalmai miatt. Az újgenerációs kurkuma olaj Erzsébet fájdalmait is hamar enyhítette.

Vásárlói vélemény: Feketeköménymag olaj és pollenallergia

Eszter a „Fáraók aranyát” kereste nálunk az allergiája miatt. Így nevezik ugyanis a Feketeköménymag olajat, aminek fogyasztásával, az allergiás tüneteket is csökkenthetjük.

Vásárlói vélemény: Lipo+ Lapos has kúrával könnyen megy a fogyás!

Kamilla tavaly próbálta ki először a Lipo+ Lapos has kúracsomagunkat. Az akkor elért eredményekkel annyyira meg volt elégedve, hogy úgy döntött, idén nyáron is ismételni fog.

Vásárlói vélemény: Fermentált papaya koncentrátum és reflux

Újabb refluxos vengégünknek segített a Fermentált Papaya koncentrátum! Mónika ráadásul már 12 éve küzd a panaszokkal, amin a koncentrátum hamar tudott javítani.

Vásárlói vélemény: Fermentált laktáz enzim valóban hatásos!

Petra az anyukájának vásárolt Fermentált laktáz enzimet, mely még a legérzékenyebb laktózintolerancia esetén is 100 %-os laktózbontásra képes!

Vásárlói vélemény: Echinacea szirup a torok egészségéért

Zoltán jó ideje küzdött a torkán lévő váladék kialakulásával. Több orvost is felkeresett már, de tanácstalanok voltak! Ekkor javasoltuk számára az Echinacea szirupot.

Vásárlói vélemény: a Vegán bélradír plusz egy sokoldalú prebiotikus rostkomplex

Anna először saját maga próbálta ki a Vegán bélradír pluszt, és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta már több ismerősének is ajánlotta.

Vásárlói vélemény: A Jelly Juniorral nincs óvodai hiányzás!

Tamás 5 éves kislányának nagy kedvence a Jelly Junior, jótékony hatásának pedig apukája is nagyon örül!

Vásárlói vélemény: Porckopás csomag+ Kollagén por ízületi fájdalomra

Pali 20 napja járt nálunk először, amikor csípőkopás miatti régóta fennálló, erős fájdalomra panaszkodott. Ezért a „Porckopás csomagot”, mellé pedig a kollagén port ajánlottuk.

Vásárlói vélemény: Női egyensúly komplex ciklusrendezéshez

Egyre több elégedett visszajelzés érkezik a Női egyensúly komplexről, aminek mi nagyon örülünk. Legutóbbi vásárlása alkalmával Andrea is megosztotta velünk tapasztalatát!

Vásárlói vélemény: A Női egyensúly komplex segít a változókori súlygyarapodáson

Kriszta változókori súlyproblémák miatt keresett kiegészítőt, mi a Női egyensúly komplexet ajánlottuk számára. Egy hónappal később már látványos eredménnyel tért vissza a boltba!

Vásárlói vélemény: Fermentált papaya koncentrátumot a refluxos tünetekre

Egyre nagyobb azoknak az elégedett vásárlóinknak a köre, akik a refluxos panaszokra sikerrel alkalmazták a Fermentált papaya koncentrátumot. Fanni is közéjük tartozik!

Vásárlói vélemény - Méhpempő

Kedves Vásárlónkkal, Dórival a minap sokak kedvencéről, a Méhpempő hatásairól beszélgettünk, s nagy örömünkre megosztotta velünk saját tapasztalatait! :-)

Vásárlói vélemény - Lícium gyümölcs

Kedves vásárlónk, Ildikó korábban nem ismerte a Kínában oly népszerű gyümölcsöt, a Goji bogyót. Azonban nemrég kapott ajándékba egy tasakkal a Dr. Natur Étkek prémium Lícium gyümölcsből (mely a Goji bogyó másik neve).

Vásárlói vélemény - Ligetszépe olaj kapszula

Örülünk a remek hírnek, kedves Szilvi és szívből köszönjük, hogy megengedted, hogy megosszuk a tapasztalataidat másokkal! Az A- és E-vitamin pelletekkel ellátott  Ligetszépe olaj kapszula Szabadalommal védett termék. Sőt! Két szabadalommal is védett:

Vásárlói vélemény - Magnézium-biszglicinát

„Fél éve kezdtem el szedni ezt a Világszabadalommal védett magnéziumot, aktív B6-vitaminnal. Előtte vagy 10-féle magnéziumot kipróbáltam, de csak ez vált be igazán, más, mint a többi. Rendszeresen, kúraszerűen..."

Vásárlói vélemény - Puffadásra enzimek és növényi szén

„Ez a két termék egyszerűen remek! Nem feszül a hasam, nem fáj, nincsenek emésztési problémáim, bátran ehetek azt, amit csak megkívánok!”