Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: moringa alapú természetes arcápolók

Andrea olyan természetes arcápolót keresett, ami nem tartalmaz mesterséges anyagokat, parabéneket, színezéket. Ezért, a moringa alapú, mindenmentes moringcé termékcsaládot javasoltuk számára. 

Vásárlói vélemény: Szerves króm+ Chili tabletta bevált együtt fogyásra

Bernadett párjával együtt kezdett bele a Chili kúrába, amit hamarosan kiegészítettek a Szerves króm tablettával is a fogyás érdekében. Olvassátok véleményüket!

Vásárlói vélemény: Q10+C-vitamin fogínyvérzésre bevált!

Judit és férje facebook oldalunkon olvasták javaslatunkat fogínyvérzésre, és ennek megfelelően elkezdték kombinálni a Q10-et és a C-vitamint. Nemsokára elégedetten tértek be üzletünkbe!

Vásárlói vélemény: A Natur Tanya® Szerves szépségvitamin csökkentette a...

Böbe erős hajhullásra miatt tért be a boltba. A Natur Tanya ® Szerves Szépségvitamint ajánlottuk 19-féle bioaktív összetevővel. Alig 20 nappal később máris elégedetten tért vissza.

Vásárlói vélemény: az Expressz Diétával 5 nap – 3,7 kg

Újabb sikeres Expressz Diéta kúra beszámolóval érkeztünk! Edina az első 5 nap után már 3,7 kilót fogyott! Olvassátok véleményét!

Vásárlói vélemény: Expressz Diétával – 39 kg

Ezt nézzétek, micsoda eredmény! Legújabb Expressz Diéta visszajelzésünk minden fogyni vágynak inspiráció! Évi 39 kilótól szabadult meg az Expressz Diéta segítségével.

Vásárlói vélemény: a Hepa Detox hatásos zsírmáj esetén is!

Szandra, miután ultrahangon májzsírosodást diagnosztizáltak nála, segítséget kért tőlünk. A Hepa Detox koncentrátumot ajánlottuk, hiszen összetevői hozzájárulnak a máj egészségéhez.

Vásárlói vélemény: Allergicum orrspray állatszőr allergiára és szénanáthára is!

Zsófi már régóta használja az Allergicum MED orrsprayt állatszőr allergia és szénanátha miatt. Éppen az újabb készlet beszerzésekor osztotta meg velünk véleményét.

Vásárlói vélemény: Kollagén Facelift®+hialuronsav a bőr és az ízületek...

Anita már közel 2 éve használja a kollagén és a hialuronsav kombinációját kúraszerűen, és örömmel osztotta meg velünk véleményét a Kollagén Facelift ® koncentrátumról.

Vásárlói vélemény: DigestivAid No Acid természetes segítség refluxra

Bori refluxra keresett természetes segítséget. A No Acid szopogatós tablettát ajánlottuk a számára, mely nemcsak a tüneteket, hanem a kiváltó okot is kezeli. Olvassátok véleményét!

Vásárlói vélemény: Máriatövis zsírmáj ellen bevált!

Ancsa a lányától kapta a Natur Tanya® Kolinnal dúsított máriatövismag tablettát ajándékba , miután az utolsó labor rossz májeredményeket és zsírmájat állapított meg.

Vásárlói vélemény: az Aeris kapszula csökkenti a kellemetlen emésztési tüneteket

Benjamin régóta emésztési problémákkal és refluxszal küzdött. Internetes keresgélés után talált rá az Aeris kapszulára, 1 doboz után osztotta meg velünk véleményét.

Vásárlói vélemény: Kapormag+ króm a normál vércukorszintért

Ibolya vércukorszint normalizálására keresett nálunk kiegészítőt, mi a Natur Tanya ® Szerves kapormag tablettát ajánlottuk, melyet szerves krómmal is dúsítottak.

Vásárlói vélemények: a nyírfanedv hatásos, természetes immunerősítő!

A Nordic Koivu Bio® nyírfanedv kolloidális összetevőivel támogatja az immunrendszer egészségét, ideális gyermekek és felnőttek számára is. Ezt bizonyítja Ági és Szabolcs véleménye!

Vásárlói vélemény: Szerves Tri-Kálium mátrix a szív egészségéért

Irénnek természetgyógyásza a szív-és érrendszer egészségéhez káliumpótlást javasolt, mi a Natur Tanya ® Szerves Tri-Kálium mátrixot ajánlottuk háromféle szerves káliummal.

Vásárlói vélemény: Expressz diétával fogynak a kilók, javul a közérzet

Andi már rutinosan kezdi meg az Expressz Diétát. Minden tavasszal belevág, és a változás, elmondása szerint nemcsak az alakján látszódik, hanem a közérzetén is észrevehető.

Vásárlói vélemény: A gyomorbarát rost jó választás puffadás ellen!

Vásárlóink olyan kérdéssel érkeztek hozzánk, hogy mit tehetnek puffadás ellen. Mi a Vegán Gyomorbarát rostot javasoltuk, olvassátok véleményüket!

Vásárlói vélemény: Magnézium-biszglicinát sportoláshoz kötelező!

Zoli és párja kipróbálták a Vegán Magnéziumot, szabadalommal védett magnézium-biszglicináttal, mely véleményük szerint sportoláshoz kötelező!

Vásárlói vélemény: Gambe Slim® Gambe Slim® comb és térdvizesedésre

Barbi térd környéki vizesedésre keresett segítséget, amire a Gambe Slim® nyirokkeringést serkentő koncentrátumot ajánlottuk számára, amit kiegészített Diurerbe koncentrátummal is.  

Vásárlói vélemény - Timsó por

Kedves Vásárlónk pár héttel ezelőtt egy sokunkat érintő problémával érkezett kis boltunkba: magának és családjának keresett hatékony lábdezodoráló szert. Nagyon sok mindent kipróbált már, egyik sem bizonyult hatásosnak. Ajánlásunkra kipróbálta a Timsó port, mely hatékony, 24 órás dezodoráló hatással bír, és a...