Főmenü Termékeink
Webáruház márkák

Bavicchi

Bavicchi


BAVICCHI

Organikus evolúció

A cég 1896-ban alapult, és még ma is egy családi vállalkozás. Francesco és Dario Bavicchi, a cég elnöke, illetve ügyvezető igazgatója a vállalkozók harmadik és negyedik generációját képviselik, akik munkájuk során nap mint nap folytatják izgalmas utazásukat a természet bűvöletében.

bavicchibiocsiramagok.jpg

Így a Bavicchi márkanevet több mint 120 év elteltével is, a kiváló, bio minőségű magok széles skálájával azonosítják, amit innovatív céghozzáállás jellemez. Mivel folyamatosan javítják termékeik minőségét, tartalom és csomagolás tekintetében egyaránt, azt a szakma és a piac is nagyra értékeli. Organikus csíráztatni való magjaik GEO márkanévvel a bio magok teljes választékát nyújtják a tudatosan, egészségesen táplálkozók számára. GEO termékeiket több mint 40 országban árusítják, ahol a GEO vezető márkanév.

Egyéb tevékenységek; zöldségfélék, hüvelyesek, fűszernövények, virágok, valamint különböző megoldások családi otthonok és céges területek környezetének gyepesítésére.

Csíráztató tál, műanyag

3 905 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 905 Ft
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.