Több kedvezménnyel és akcióval is fel vagyunk vértezve!

kedvezmeny.png

Anatur hűségpontok:

Minden 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá, amivel akár már a következő vásárlásod végösszegét is csökkentheted!

Anatur végösszeg kedvezmény:

40.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 3% kedvezményt,
50.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 5% kedvezményt,
60.000 Ft feletti vásárlásod összegéből pedig 7% további kedvezményt 
írunk jóvá a végösszegből!

Anatur ingyenes kiszállítás:

A szállítási költség 20 000 Ft alatt egységesen 1270 Ft, de ha rendelésed eléri a 20 000 Ft-os összeget, úgy a szállítási költséget mi fizetjük, így a kiszállítás INGYENES!

Anatur rendszeres akciók:

Érdemes minket folyamatosan nyomon követni, hiszen hetente frissülnek akcióink. Nézd meg például a Dr. Chen termékeket, mert most az egész családra kiterjesztett, 10%-os kedvezménnyel pakolhatod őket a kosaradba.

Anatur Csomagakciók! Mit jelent és miért jobb így rendelni?

Rengeteg termékünknél láthatod, hogy azokat csomagakcióban kínáljuk, például 2+1 vagy 4+1 akcióban. A csomagakciók azonban nem csupán arról szólnak, hogy még olcsóbban juss a termékekhez. Csomagakcióknál az elsődleges célunk felhívni a figyelmet arra, hogy a kiegészítőket kúraszerűen kell alkalmazni! Arra szeretnénk ösztönözni, hogy a siker érdekében végig vigyél egy komplett kúraidőt.

Hogy kell értelmezni a csomagakciókat?

2+1 csomagakció esetén, a kosár melletti ár egy doboz ára, amit ha felszorzol 2-vel megkapod a csomagárat, amiben 3 termék lapul. Míg a kosár melletti legkisebb ár egyenlő a legkedvezőbb darabárral!   

Mikor kapod meg a csomagod?

Amennyiben a rendelésed adott napon, 15 óráig beérkezik hozzánk (utánvétes vagy bankkártyás fizetési mód esetén), azt már másnap házhoz szállítjuk. Pénteki (15 óráig leadott) rendelésed hétfői napon, szombati és vasárnapi rendelésed keddi napon veheted át. A házhozszállításról a Sprinter futárszolgálat gondoskodik. 

Ha előreutalásos fizetési módot választottál, a csomagodat akkor tudjuk feladni, amint beérkezett számlánkra a pénz, ez általában a fenti táblázathoz képest + 1-2 napot vesz igénybe, de mindenképpen egyeztetünk Veled a kiszállítás időpontjáról.

anatuhu-szallitas.png