Több kedvezménnyel és akcióval is fel vagyunk vértezve!

 kedvezmeny.png

Hűségpontok:

Minden 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá, amivel akár már a következő vásárlásod végösszegét is csökkentheted!
 

Vásárlási összeg szerint:

40.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 3% kedvezményt,
50.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 5% kedvezményt,
60.000 Ft feletti vásárlásod összegéből pedig 7% további kedvezményt 
írunk jóvá a végösszegből!
 

Csomagakciók: 

Rengeteg termékünknél láthatod, hogy azokat csomagakcióban kínáljuk, így akár még fél áron is vásárolhatsz!  Segítségképpen ezt vizuálisan is megjelenítem Neked: 

Webáruház magyarázat

Ingyenes kiszállítás:

A szállítási költség 20 000 Ft alatt egységesen 1270 Ft, de ha rendelésed eléri a 20 000 Ft-os összeget, úgy a szállítási költséget mi fizetjük, így a kiszállítás INGYENES!
 

Rendszeres akciók:

Érdemes minket folyamatosan nyomon követni, hiszen hetente frissülnek akcióink. Nézd meg például a Dr. Chen termékeket, mert most az egész családra kiterjesztett, 10%-os kedvezménnyel pakolhatod őket a kosaradba. 

Magyarázatok:


Mit jelent a csomagakció?

Például 2+1 csomagakció esetén, ha 2 darabot vásárolsz, akkor a harmadikat automatikusan ajándékba adjuk. Így egy termék ára 33 %-kal csökken. 5+5 csomagakció esetén 5 megvásárolt darab után még 5-öt kapsz tőlünk teljesen ingyen, így egy termék ára 50%-kal lesz kevesebb!
 

Miért jobb így rendelni?

Ez nem csak arról szól, hogy így olcsóbban jutsz hozzá a termékekhez, a cél minden gyártónál közös: a kiegészítőket kúraszerűen kell alkalmazni! Ezért a kúracsomagokat kedvezményesen biztosítják, hogy ezzel ösztönözzenek arra, hogy csináld végig a megfelelő időtartamú kúrákat.
 

Hogyan add le csomagakciókra a rendelésed?

Ezt a részt is vizuálissá teszem részedre!

Így add le a rendelésed!

Mikor kapod meg a csomagod?

Amennyiben a rendelésed adott napon, 15 óráig beérkezik hozzánk (utánvétes vagy bankkártyás fizetési mód esetén), azt már másnap házhoz szállítjuk. Pénteki (15 óráig leadott) rendelésed hétfői napon, szombati és vasárnapi rendelésed keddi napon veheted át. A házhozszállításról a Sprinter futárszolgálat gondoskodik. 

Ha előreutalásos fizetési módot választottál, a csomagodat akkor tudjuk feladni, amint beérkezett számlánkra a pénz, ez általában a fenti táblázathoz képest + 1-2 napot vesz igénybe, de mindenképpen egyeztetünk Veled a kiszállítás időpontjáról.

untitled.jpg