Főmenü Termékeink
Mennyiségi kedvezmény

Több kedvezménnyel és akcióval is fel vagyunk vértezve!

kedvezmeny.png

Anatur hűségpontok:

Minden 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá, amivel akár már a következő vásárlásod végösszegét is csökkentheted!

Anatur végösszeg kedvezmény:

40.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 3% kedvezményt,
50.000 Ft feletti vásárlásod összegéből 5% kedvezményt,
60.000 Ft feletti vásárlásod összegéből pedig 7% további kedvezményt 
írunk jóvá a végösszegből!

Anatur rendszeres akciók:

Érdemes minket folyamatosan nyomon követni, hiszen hetente frissülnek akcióink. Nézd meg például a Dr. Chen termékeket, mert most az egész családra kiterjesztett, 10%-os kedvezménnyel pakolhatod őket a kosaradba.

Anatur Csomagakciók! Mit jelent és miért jobb így rendelni?

Rengeteg termékünknél láthatod, hogy azokat csomagakcióban kínáljuk, például 2+1 vagy 4+1 akcióban. A csomagakciók azonban nem csupán arról szólnak, hogy még olcsóbban juss a termékekhez. Csomagakcióknál az elsődleges célunk felhívni a figyelmet arra, hogy a kiegészítőket kúraszerűen kell alkalmazni! Arra szeretnénk ösztönözni, hogy a siker érdekében végig vigyél egy komplett kúraidőt.

Hogy kell értelmezni a csomagakciókat?

2+1 csomagakció esetén, a kosár melletti ár egy doboz ára, amit ha felszorzol 2-vel megkapod a csomagárat, amiben 3 termék lapul. Míg a kosár melletti legkisebb ár egyenlő a legkedvezőbb darabárral! 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.