Lúgmentes Színszappan 100% Szűz Olívaolajjal

Teljes egészében szerves és természetes eredetű színszappan. Kézzel készül egy 2000 éves tradíció alapján, a mai bőrgondokra. Helyettesíti fürdőszobánkban a tusfürdőt, a sampont, az arclemosót, az intim mosakodót és a testápolót, vegyi anyagok és lúg nélkül!

Lúgmentes Színszappan 100% Szűz Olívaolajjal

Színszappan, amit szeret a bőr és a haj

A bőr szereti a tiszta és szerves alapanyagokat, valósággal újjászületik az olíva olaj öregedést gátló, hidratáló, tápláló és regeneráló tulajdonságaitól. Használjuk napi rendszerességgel, arctisztításhoz, a teljes testen és hajmosáshoz.

A szappan kiegyensúlyozza a bőr pH-t, így minden bőrtípus számára tökéletes választás. Lágyan és gyengéden tisztítja, továbbá mélyrehatóan táplálja a bőrt. Eltávolítja a festékmaradványokat, olajfoltot, egyéb szennyeződéseket a bőr irritációja nélkül.

Egy szappan, melynek lúgtartalma 0,001% és 2000 éve változatlan kézi technikával készül a mai bőrgondok és bőrpanaszok megoldására.

  • KÉZZEL KÉSZÜLT
  • 2000 ÉVES TECHNIKÁVAL
  • 0,001%-OS LÚGTARTALOMMAL
  • TERMÉSZETES, PH SEMLEGES
  • 100%-OS SZŰZ OLÍVAOLAJJAL
  • NEM TARTALMAZ PÁLMA OLAJAT, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ILLATSZEREKET, TARTÓSÍTÓSZEREKET
Színszappan, amit szeret a bőr és a haj

Nettó súly: 200 gr ±10%
Aktív összetevők:
 100% Szűz Olívaolaj.
ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): SODIUM OLIVATE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE. Mindössze 0,001% lúgot tartalmaz.

Alkalmazás: Arcra, testre, hajra, intim higiéniához, még extra érzékeny bőrre is.

Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra! A termék szembe, nyílt sebre, nyálkahártyára ne kerüljön! Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
CPNP szám: 3236578

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.