Kedves Vásárlónk!

 Az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatsz weboldalunkon.

Átvételi lehetőségek

Országszerte, 600 ponton - Pick Pack Pont

Relay, Inmedio újságárusok; MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások; Co-op élelmiszerboltok; Playersroom, Sport Factory, Sportmax cipőboltok.

Magyarország 190 településén, több mint 600 ponton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudod venni rendelésedet. Az átvételi pontok nyitvatartása változó. Térképen a rendelés leadásánál tudsz tájékozódni a hozzád közeli Pick Pack Pontokról és azok nyitvatartási rendjéről.

A Pick Pack Pontokon készpénzzel és a legtöbbnél bankkártyával is fizethetsz, az utánvét díja 200 Ft, vagy fizethetsz a megrendeléskor is online, bankkártyával. Csomagod bármely választott budapesti pontra 1-2 munkanap alatt, bármely vidéki pontra 2-4 munkanap alatt érkezik ki. Közben email értesítéseket fogsz kapni: először tőlünk, majd a csomagoló, később pedig a kiszállító cégtől is, amikor megérkezett csomagod a választott Pick Pack Pontra. Az adott ponton legfeljebb 5 napig tudod átvenni a csomagod, utána automatikusan visszaszállítják nekünk.

A szállítási költség 12 999 Ft rendelési érték alatt 990 Ft, 12 999 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Az utánvét díja minden esetben 200 Ft. 

További információ az átvételi pontokról: www.pickpackpont.hu, vevőszolgálati email cím: pickpackpont@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 7.00 és 20.00 között: 06 (1) 803 63 00, hétvégeken 10.00 és 12.00 között: 06 (30) 619 30 70.

Rendelésed aktuális állapotáról a Pick Pack Pont csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Országszerte, 316 csomagautomata - FoxPost

Az automaták bevásárlóközpontokban, fedett helyen találhatóak. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ.  

A csomagok 1-2 munkanapos átfutással érkeznek meg a csomagautomatákba, melyet a megérkezés után 5 napig vehetsz át. Ha 5 napon belül nem veszed át a csomagod, akkor a FoxPost visszahozza nekünk.

Ha megrendelésed munkanapon 12 óráig megérkezik, úgy csomagod bármely választott FoxPost csomagautomatába a következő munkanapra érkezik meg. Miután átadtuk rendelésed a FoxPostnak, emailben küldünk értesítést, rendelésed csomagautomatába érkezéséről pedig a FoxPost SMS-ben és emailben értesít. 
FONTOS, hogy a telefonszámod pontosan add meg a rendelés során, különben nem kapsz értesítést a csomagod megérkezéséről. Az automatáknál bankkártyával tudsz fizetni, illetve a megrendelése során online.

A szállítási költség 12 999 Ft rendelési érték alatt 990 Ft, 12 999 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Bővebb információt találsz a FoxPost oldalán, vagy fordulj ügyfélszolgálatukhoz a 06-1-999-0-369 (H-P 09-21 óráig).

Rendelésed aktuális állapotáról a FoxPost csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Országszerte, futárral saját címre

Kiszállítás munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. A szállítási költség 1270 Ft, 20 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A csomagösszekészítésről a rendszer küld a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. Szükség esetén kapcsolatba tudsz lépni a futárcéggel és pontosíthatsz a kiszállítási adatokon. 

További információ a kiszállításról: https://www.sprinter.hu, vevőszolgálati email cím: info@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 9.00 és 17.00 között: 06 1 881 2615

Rendelésed aktuális állapotáról a Sprinter csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Fizetési lehetőségek

Pick Pack Pontokon készpénz vagy bankkártya (utánvét) +200 Ft

Valamennyi Pick Pack Ponton készpénzzel és a legtöbbnél bankkártyával is tudsz fizetni. Az utánvét díja 200 Ft. A bankkártyás fizetés elérhetőségéről tájékozódhatsz a rendelés leadása során. Az átvevőpontok választásakor oldalunk segíteni fog, és megmutatja, hogy melyik pontokon van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Foxpost csomagautomatánál bankkártya (utánvét)

Minden Foxpost csomagautomatánál bankkártyával tudsz fizetni.

Interneten bankkártya (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választos, úgy a rendelés leadása után átirányítunk a Simple Pay oldalára, ahol Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard kártyákkal fizetheted ki rendelésed. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazol.

Melyek a tranzakció lépései?

1.  A „Fizetés” gombra kattintva átirányítunk a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatok megadásával elindíthatod a tranzakciót

2.  A kártyaadatok megadását követően ellenőrizd az adatok helyességét.

3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.  A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk a szolgáltató oldalára.

A részletes tájékoztatót itt érheted el.