Kedves Vásárlónk!

 Az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatsz weboldalunkon.

Átvételi lehetőségek

Országszerte, 600 ponton - Pick Pack Pont

Relay, Inmedio újságárusok; MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások; Co-op élelmiszerboltok; Playersroom, Sport Factory, Sportmax cipőboltok.

Magyarország 190 településén, több mint 600 ponton, rugalmas időbeosztással személyesen is át tudod venni rendelésedet. Az átvételi pontok nyitvatartása változó. Térképen a rendelés leadásánál tudsz tájékozódni a hozzád közeli Pick Pack Pontokról és azok nyitvatartási rendjéről.

A Pick Pack Pontokon készpénzzel és a legtöbbnél bankkártyával is fizethetsz, az utánvét díja 200 Ft, vagy fizethetsz a megrendeléskor is online, bankkártyával. Csomagod bármely választott budapesti pontra 1-2 munkanap alatt, bármely vidéki pontra 2-4 munkanap alatt érkezik ki. Közben email értesítéseket fogsz kapni: először tőlünk, majd a csomagoló, később pedig a kiszállító cégtől is, amikor megérkezett csomagod a választott Pick Pack Pontra. Az adott ponton legfeljebb 5 napig tudod átvenni a csomagod, utána automatikusan visszaszállítják nekünk.

A szállítási költség 20 990 Ft rendelési érték alatt 1190 Ft, 20 990 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Az utánvét díja minden esetben 200 Ft. 

További információ az átvételi pontokról: www.pickpackpont.hu, vevőszolgálati email cím: pickpackpont@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 7.00 és 20.00 között: 06 (1) 803 63 00, hétvégeken 10.00 és 12.00 között: 06 (30) 619 30 70.

Rendelésed aktuális állapotáról a Pick Pack Pont csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Országszerte, 316 csomagautomata - FoxPost

Az automaták bevásárlóközpontokban, fedett helyen találhatóak. Elérhetőségük az adott bevásárlóközpont nyitvatartási idejétől függ.  

A csomagok 1-2 munkanapos átfutással érkeznek meg a csomagautomatákba, melyet a megérkezés után 5 napig vehetsz át. Ha 5 napon belül nem veszed át a csomagod, akkor a FoxPost visszahozza nekünk.

Ha megrendelésed munkanapon 12 óráig megérkezik, úgy csomagod bármely választott FoxPost csomagautomatába a következő munkanapra érkezik meg. Miután átadtuk rendelésed a FoxPostnak, emailben küldünk értesítést, rendelésed csomagautomatába érkezéséről pedig a FoxPost SMS-ben és emailben értesít. 
FONTOS, hogy a telefonszámod pontosan add meg a rendelés során, különben nem kapsz értesítést a csomagod megérkezéséről. Az automatáknál bankkártyával tudsz fizetni, illetve a megrendelése során online.

A szállítási költség 20 990 Ft rendelési érték alatt 1190 Ft, 20 990 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Bővebb információt találsz a FoxPost oldalán, vagy fordulj ügyfélszolgálatukhoz a 06-1-999-0-369 (H-P 09-21 óráig).

Rendelésed aktuális állapotáról a FoxPost csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Országszerte, több mint 1100 átvevő hely - Packeta

A csomagok 1-4 munkanapos átfutással érkeznek meg a Csomagpontokra, melyet a megérkezés után 3 napig vehetsz át, ha Z-Boxba kérted a csomagot, 7 napig, ha átvevőhelyre. Ha az adott ideig nem veszed át a csomagod, akkor a Packeta visszahozza nekünk. 

A csomagpontokon készpénzzel és a legtöbbnél bankkártyával is fizethetsz, az utánvét díja 400 Ft, vagy fizethetsz a megrendeléskor is online, bankkártyával. Csomagod bármely választott budapesti pontra 1-2 munkanap alatt, bármely vidéki pontra 1-4 munkanap alatt érkezik meg. Közben értesítéseket fogsz kapni: először tőlünk, majd a csomagoló, később pedig a kiszállító cégtől is, amikor megérkezett csomagod a választott Packeta csomagpontra.

FONTOS, hogy a telefonszámod pontosan add meg a rendelés során, különben nem kapsz értesítést a csomagod megérkezéséről. Miután átadták a csomagot az általad választott átvevőhelynek, SMS-t és e-mail-t kapsz az átvételhez szükséges jelszóval. Az átvevőhelyen csupán meg kell adnia a jelszót, és át is veheted a csomagod.

A szállítási költség 20 990 Ft rendelési érték alatt 1190 Ft, 20 990 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Az átvételről bővebb információt találsz a Packeta oldalán, vagy fordulj ügyfélszolgálatukhoz az elérhetőségeik egyikén.

Rendelésed aktuális állapotáról a Packeta csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Országszerte, futárral saját címre

Kiszállítás munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. 12:00 h előtt leadott rendelések esetén már másnap (pénteki rendelés esetén hétfőn), 12:00 h után leadott rendelések esetén a rendelést követő második napon lehet számítani a szállításra. Pénteken 12:00 h után leadott, illetve hétvégi rendelések kiszállítására először kedden kerül sor.  A szállítási költség 1490 Ft, 20 990 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES. Az utánvét díja minden esetben 200 Ft. 

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A csomagösszekészítésről a rendszer küld a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. Szükség esetén kapcsolatba tudsz lépni a futárcéggel és pontosíthatsz a kiszállítási adatokon. 

Fizetési módok: A rendelés leadásakor online bankkártyával, illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel és bankkártyával. Az utánvét díja 200 Ft. 

További információ a kiszállításról: https://www.sprinter.hu, vevőszolgálati email cím: info@sprinter.hu, telefon hétköznapokon 9.00 és 17.00 között: 06 1 881 2615

Rendelésed aktuális állapotáról a Sprinter csomagkövetés oldalán tájékozódhatsz.

Budapesten, Expressz kiszállítás saját címre

Expressz szállítás a mai napon

Adott napon 00:00-16:00 között leadott rendelések esetén aznapi, 18:00-22:00 közötti (munkaidő után) szállítás. 

Expressz szállítás a következő munkanapon

Adott napon 16:00-24:00 között leadott rendelések esetén következő munkanap 18:00-22:00 közötti (munkaidő után) szállítás. A hétvégi és munkaszüneti napon leadott rendelések már a következő munkanapon kiszállításra kerülnek!

A szállítás részletei :
  • élő csomagkövetés webes felületen

  • élő várható érkezési idő

  • szállítással kapcsolatos sms értesítések

  • közvetlen sms és telefonos elérhetőség a futárhoz

  • műanyag ládákban történő csomagolásmentes kiszállítás

A szállítási költség 1790 Ft. A fizetés a rendelés leadásakor online bankkártyával lehetséges, utánvétre nincs lehetőség! A szállítás csak a cím megadása után válik elérhetővé, amennyiben az adott címen lehetséges az Expressz kiszállítás.
A kiszállítás maximális csomagsúlya 10 kg. A megrendelt termékekeket külön nem csomagoljuk, 
műanyag ládákban kerülnek házhozszállításra!

Fizetési lehetőségek

Pick Pack Pontokon készpénz vagy bankkártya (utánvét) +200 Ft

Valamennyi Pick Pack Ponton készpénzzel és a legtöbbnél bankkártyával is tudsz fizetni. Az utánvét díja 200 Ft. A bankkártyás fizetés elérhetőségéről tájékozódhatsz a rendelés leadása során. Az átvevőpontok választásakor oldalunk segíteni fog, és megmutatja, hogy melyik pontokon van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Foxpost csomagautomatánál bankkártya (utánvét)

Minden Foxpost csomagautomatánál bankkártyával tudsz fizetni.

Interneten bankkártya (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, úgy a rendelés leadása után átirányítunk a Simple Pay oldalára, ahol Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard kártyákkal fizetheted ki rendelésed. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazol.

Melyek a tranzakció lépései?

1.  A „Fizetés” gombra kattintva átirányítunk a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatok megadásával elindíthatod a tranzakciót

2.  A kártyaadatok megadását követően ellenőrizd az adatok helyességét.

3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.  A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk a szolgáltató oldalára.

A részletes tájékoztatót itt érheted el.

Utánvét házhoz szállítás esetén (kivéve Expressz szállítás) 

A rendelés leadásakor online bankkártyával, illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel és bankkártyával.