Szűztea CLA MAX kapszula CLA-val és L-karnitinnel (1390 mg × 40 db)
A tudományos fejlődéssel folyamatosan lépést tartva fejlesztettük ki a SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszulát, melyben a szűztea már jól ismert jótékony hatásait CLA-val és L-karnitinnel kombináltuk. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max egyéb hatóanyagokkal kombinálva komplett hatást fejt ki.

• A CLA a konjugált linolsavak összefoglaló rövidítése. Segítségével csökkenthető a szövetek között felhalmozódó zsír mennyisége.

• Az L-karnitin az emberi szervezet által is előállított aminosav-származék, mely részt vesz a zsírok energiává történő átalakításában, elősegítheti a megfelelő izomműködést.

• A kalcium-piruvát részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban.

Ajánlott adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve (reggel éhgyomorra és este vacsora után).

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.