Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! PCO-t diagnosztizáltak nálam, így az orvos inozitol és folsav tartalmú étrendkiegészítő szedését javasolta nekem a testmozgás és célzott diéta kiegészítéseként. Az oldalon olvastam a PCO-val kapcsolatos cikketeket, melyben sok hasznos tanácsot találtam. A cikkben javasolt tápanyagok és növényi kivonatok szedésével szeretném hatékonyabbá tenni a terápiámat. Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy célravezetőnek tartasz-e egy terápiát, ami az inozitol és folsav mellett Szabalpálma, Chrom Activ, Gold Lecytyna és Stress Control kapszulát is tartalmaz. Ezeket hogy szedjem, hogy a lehető legjobb hatást érjem el? Természetesen az étrendemen is változtattam és beiktattam a rendszeres testmozgást. Válaszodat előre is köszönöm: Eszter

2018-08-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Eszter!

A választásod kiváló, mindegyik termék remekül egészíti ki egymás hatását PCO esetén. Máris írom Neked hogyan a legegyszerűbb elosztanod adagolásukat, hogy azok felszívódása is optimális legyen:

  • ESTE: vacsorádhoz illesztve marad ismét a szerves Króm, a Gold Lecytyna® második-, és a Stress® Control kapszula, harmadik napi adagja.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita