Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segîtséget szeretnék kérni. 4 és félhónapos a babám. Szoptatom. Sportolok és próbálok az étkezésre figyelni . De ilyenkor nem tudok sajnos keményen diétàzni. A bőröm borzalmas. Mindenhol tiszta narancsbőr vagyok. A hasam lóg :( Borzalmas. Tudna nekem ajánlani valamit amit szoptatás alatt is használhatok? Akár vitamin akár krém. Bármit meghallgatok. Köszönöm. Csilla

2019-02-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

A szoptatás alatt valóban nem célszerű szigorú diétát követni, hiszen ilyenkor még nagyobb hangsúly van a kiegyensúlyozott, tápanyagdús táplálkozáson. Ebben az időszakban a salaktalanító, vérkeringést fokozó kivonatok hatása sem javasolt, azonban van alternatívám.

Ismerkedj meg az Aloe Vera feszesítő testápolóval. Ez a gél nem allergizál, minden bőrtípusra alkalmazható, és nagyon gyorsan, könnyen felszívódik. A feszesítést és kötőszövet erősítést a szerves összetevőknek köszönhetjük, amit ebben a testápolóban Bio Aloe vera gél, Shea vaj, természetes E-vitamin, mandula- és citromolaj szolgáltat. Fontos, hogy ezen összetevők megőrzik, és visszaadják a bőr természetes baktériumflóráját, mellyel fokozzák annak védekezőképességét, ami tónusossággal, feszességgel párosul. Használhatod testtekercselő fóliával  is a problémás területen, de mellette pedig ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra, ami 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelent.

Kötőszöveted feszességének visszaszerzésében segíthet a Kollagén Facelift® folyadék. A kollagén a test meghatározó proteinje, az összes kötőszövet szerkezeti építője. Bőrünk 75%-át is kollagén alkotja. 

A szerves zöldkávébab tablettát és a szerves króm tablettát  pedig fogyaszthatod szoptatás alatt is, hogy kiegyensúlyozd vércukorszintedet, serkentsd anyagcserédet. A szerves zöldkávébab tabletta még az energizálásban is segíteni fog. Itt egy vásárlói visszajelzés, ami igazolja, hogy milyen lehetőségek vannak a 2 tápanyag kombinálásában.

Jó egészséget kívánok Neked és a babának is!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita