Vásárlói vélemény: - 20 kg zöldkávé-, és króm tablettával!

Újabb siker, újabb elégedettség!

Régi, kedves Vásárlónk Erika, már évek óta szeretné leadni mindennapjait megnehezítő nagyobb súlyfeleslegét. Próbált sok mindent, sokféleképpen.

Mígnem javaslatunkra elkezdte szedni a zöldkávé babkivonatot és a szerves króm aktív tablettát, kombinálva.zoldkave-krom-vasarloi-visszajelzes1.jpg

„Nagyon boldog vagyok, most tartok mínusz 20 kilónál! Gondoltam ezt szép kerek számot megosztom Önökkel! Még annyit hozzátennék, hogy amióta szedem ezt a 2 kiegészítőt, kevésbé vagyok fáradékony és az étvágyam is csökkent, így jobban oda tudok figyelni az étkezésre is!” – mondta Erika miközben épp egy újabb adag zöldkávé és szerves króm tablettát vásárolt nálunk.

Nagyon fontos, hogy Erikának a súlyfeleslege ízületi fájdalmakat is okozott, és a fogyásnak köszönhetően ezek a panaszok is megszűntek, és ezáltal is sokkal jobban érzi magát a bőrében! Ezúton is gratulálunk sikeres fogyásához, mi is vele együtt örülünk!

Kipróbálnád Te is? Elmondjuk hogyan hat!

Zöldkávébab tabletta:

Minden egyes tabletta 50% klorogénsav tartalommal rendelkezik. A klorogénsav az a természetes antioxidánsa a zöldkávé babnak, ami hozzájárul az éhségérzet csökkentéséhez, és a test glükóz felvételének megváltoztatása által fokozza az anyagcserét. Mindemellett megakadályozhatja a zsír felszívódását, és serkentheti a zsír anyagcserét is a májban.

A zöldkávé babkivonat használata során, nem lépnek fel a kávé negatív hatásai. A zöldkávé bab ugyanis koffeintartalmát folyamatosan és egyenletesen adja le, miközben egész nap energikusan tart.

Próbáld ki Te is >>> 

Szerves króm tabletta:

Minden egyes tabletta 200 mikrogram króm ion kivonatot tartalma, ami javítja a szervezet inzulinválaszát. Ez segít feldolgozni a cukrot, a zsírokat, a fehérjéket és a szénhidrátokat a vérben. Az egyenletes vércukorszint fenntartása fontos faktor az evési rohamok megelőzésében, mint amilyen a napközbeni csipegetés vagy a kényszeres nassolás.

A krómnak ugyanakkor szerepe van az izomszövetek építésében is, csökkenti a test zsírtartalmát és növeli az izomtömeget, ráadásul fokozza a fizikai teljesítményt, így ha mozogsz diétád alatt azt is jobban bírod majd!

Próbáld ki Te is >>>