Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy a Ligetszépe olaj kapszulát, illetve a a Q10 Ubiquinol Omega 3 kapszulát lehet -e egyszerre szedni? Korai petefészek kimerülést állapítottak meg nálam, és még gyermek vállalás előtt álok. Szeretnék vitaminokkal javítani az eredményeimen. Jelenleg Q10-et, D3 vitamint és barátcserjét szedek. Ezek mennyire szedhetők együtt az előbb említett vitaminokkal? Válaszát köszönöm.

2018-07-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adrienn!

Természetesen fogyaszthatod együtt a barátcserje kivonatot, a gamma-linolénsav tartalmú Ligetszépe olajjal, az Omega 3 halolaj kivonattal  és a D3-vitaminnal  hiszen ezek természetes hormonrendező tápanyagok és kiválóan kiegészítik egymás hatását. A Q10 Koenzim pedig hasznos lehet fizikai és szellemi erőnléted szempontjából.

Ugyanakkor azt is tudnod kell, ahhoz, hogy visszavedd hormonális egyensúlyod felett az irányítást, életmódváltásra is szükség van. Ennek legfontosabb lépése a stressz-mentesítés (a stressz „ellopja” a progeszteront!), aztán a diéta (nem csak a minőségi táplálkozás, de a napi többszöri étkezés is segít, mert egyenletesen kell tartani a vércukorszintet, és tehermentesíteni a májat), illetve a rendszeres testmozgás, ami nélkül nincs egészség.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Somogyi Rita