Ligetszépe olaj;

a legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta! 

A ligetszépe olajat sokan a legnagyobb felfedezésnek tartják a C-vitamin óta, és ennek két oka is van. Egyrészt egyedülálló koncentrátumban tartalmaz két létfontosságú zsírsavat (linolénsav, gamma-linolénsav, röviden: GLA), amit a szervezet nem tud előállítani, de óriási szüksége van rá. 

kapszulaba-zart-szepseg2.png

  • Ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek a sejtstruktúra létrehozásához, a kötőszövet, a haj, a körmök egészségéhez, és a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.

  • Kiegyensúlyozzák a hormonális rendszert és segítenek az idegműködés szabályozásában. Így a premenstruációs szindrómától (PMS) kezdve az alkohol-elvonási tünetek enyhítésén át, a mellszövet egészségének megőrzéséig sokféleképpen támaszkodhatunk rájuk.

  • Másrészt a ligetszépe olaja egy fenilalanin nevű fájdalomcsillapító anyagot is tartalmaz, ami miatt a kivonatot sikerrel alkalmazzák krónikus fejfájás, és migrén enyhítésére.

Szabadalommal védett Ligetszépe olaj kapszula

Ligetszépe olajunk 2 szabadalommal is védett termék, ami standardizált GLA-t (gamma-linolénsavat) tartalmaz, szabadalommal védett FlowCaps® kapszulatokban, biohasznosulást fokozó pelletekkel.

Standardizált kivonat 

A standardizált kivonat garantálja, hogy minden egyes kapszulában ugyanakkora dózisban található meg a hatásért felelős hatóanyag mennyiség, ami nem más, mint a GLA zsírsav. A tökéletes minőségről és biohasznosulásról a szabadalommal védett kapszulatok gondoskodik, melyben elhelyeztük olajkivonatunkat.

FlowCaps®

A FlowCaps® kapszulatokba zárt zsírsavak sejtszinten szívódnak, nem oxidálódnak, és nem avasodnak. Ez azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá, azaz ellenségeinké válhatnak.

Pelletek

A kapszulatokban ún. pelletek úszkálnak (lásd a képen!), melyek Biotint, A- és E-vitamint tartalmaznak. Feladatuk a ligetszépe zsírsavainak védelme, a biohasznosulás növelése és természetesen, az élettani hatás fokozása.

ligetszepeolaj.jpg

Ligetszépe - Természetes hormonrendező

A ligetszépe olaja fantasztikus kiegészítő hormonális egyensúlyvesztés esetén.

Zsírsavai hormonkiegyensúlyozó tulajdonságuknak köszönhetően hozzájárulnak a PMS, menopauza, menstruáció, endometriózis és fibrocisztás emlőbetegség tüneteinek enyhítéséhez. Javítják a méhfunkciót, ami segíthet azokon, akik fogamzásképtelenek.

Ligetszépe - Természetes szépségvitamin 

A Parlagi ligetszépe olaj biológiailag aktív, esszenciális zsírsavai fenntartják a bőr, haj, fejbőr, körmök egészségét és szépségét, és olyan bőrbetegségek esetén is hatékonynak bizonyultak, mint a fekélyek, az akne, a rozácea, és az ekcéma.  

ligetszepe-olaj-kapszula.jpg


  • Fogyasztása különösen javasolt olyan bőrbetegségek esetén, mint a fekélyek, az akne, a rozácea, és az ekcéma. A ligetszépe olaja ezen felül fenilalanin nevű fájdalomcsillapító aminosavat is tartalmaz, melynek előnyeit krónikus fejfájás, és migrén esetén használhatunk ki.

  • A ligetszépe zsírsavai támogatják az alkoholról való leszokást, hatékony kiegészítők, ha ízületi gyulladás gyötör, és nem utolsó sorban gátolják a zsírsejtek növekedését, illetve elősegíti azok felbomlását, ez a tulajdonságuk pedig fogyáshoz vezet.

A ligetszépe olaj egyéb különleges tulajdonságai

Olyan sokféle megelőző és terápiás tulajdonsággal bír, hogy sok gyógynövényekkel foglalkozó természetgyógyász elsőszámú általános ajánlásává vált a fiatalság megőrzése és a betegségmegelőzés területén.

BELSŐ GYULLADÁSOK

Zsírsavai hatásosnak bizonyultak ízületi gyulladás, gyulladással járó rendellenességek, és fekélyek kiegészítő terápiájaként.

ALKOHOLIZMUS

Ezek a zsírsavak támogatják az alkoholról való leszokást, közvetve pedig védik a májat és az idegrendszert.

IDEGRENDSZER

Az idegműködés szabályozásán át segítik a sclerosis multiplex, és diabétesszel összefüggő idegkárosodások enyhítését.

SÚLYKONTROLL

A gamma-linolénsav tökéletes alakformáló, hiszen gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását, ez pedig fogyáshoz vezet.

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 1 kapszula
Ligetszépe olaj (Oenothera biennis - standardizált 9% GLA tartalommal) 550 mg (9% GLA)
A Vitamin (pellet komponens) 800 µg (100%*)
E Vitamin (pellet komponens) 12 mg (100%*)
Biotin (pellet komponens) 100 µg (200%*)

* RDA – ajánlott napi beviteli mennyiség

pellet összetevők: cukor, keményítő, kapszulatok: zselatin

Latin név: Oenothera biennis
Angol név: Evening Primrose

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula étkezés után. A termék 12 éves kortól fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 60 nap, a maximumkúra 120 nap, amit évente kétszer érdemes ismételni.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés: 24 g / 30 kapszula

OETI:
15063/2014

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.