Szabadalommal védett Ligetszépe olaj kapszula

Biotin, A- és E-vitamin pelletekkel

Latin név: Oenothera biennis
Angol név: Evening Primrose

Kapszulába zárt szépség

A ligetszépe olaja fantasztikus kiegészítő hormonális egyensúlyvesztés esetén.

Két esszenciális zsírsav (gamma-linolénsav, linolsav) természetes forrása, melyek megszépítik a kötőszövetet, gondoskodnak a bőr, a haj, a fejbőr, és a körmök egészségéről.

  • Fogyasztása különösen javasolt olyan bőrbetegségek esetén, mint a fekélyek, az akne, a rozácea, és az ekcéma. A ligetszépe olaja ezen felül fenilalanin nevű fájdalomcsillapító aminosavat is tartalmaz, melynek előnyeit krónikus fejfájás, és migrén esetén használhatunk ki.

  • A ligetszépe zsírsavai támogatják az alkoholról való leszokást, hatékony kiegészítők, ha ízületi gyulladás gyötör, és nem utolsó sorban gátolják a zsírsejtek növekedését, illetve elősegíti azok felbomlását, ez a tulajdonságuk pedig fogyáshoz vezet.

Két szabadalommal védett

FlowCaps®

Ez a ligetszépe olaj szabadalommal védett kapszulatokban kerül forgalomba. A FlowCaps® kapszulatokba zárt zsírsavak sejtszinten szívódnak, nem oxidálódnak, és nem avasodnak. Ez azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá, azaz ellenségeinké válhatnak.

Pelletek

A kapszulatokban ún. pelletek úszkálnak, melyek biotint, A és E-vitamint tartalmaznak. Feladatuk a ligetszépe zsírsavainak védelme és az élettani hatás fokozása.

kapszulaba-zart-szepseg2.png

A ligetszépe olaj különleges tulajdonságai

A ligetszépe olajat sokan a legszenzációsabb megelőzéssel kapcsolatos felfedezésnek tartják a C-vitamin óta. Olyan sokféle megelőző és terápiás tulajdonsággal bír, hogy sok gyógynövényekkel foglalkozó természetgyógyász elsőszámú általános ajánlásává vált a fiatalság megőrzése és a betegségmegelőzés területén.

Standardizált kivonat

A ligetszépe olaj kapszulánk nagy koncentrációban tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA).

A standardizált kivonat garantálja, hogy minden egyes kapszulában ugyanakkora dózisban található meg a hatásért felelős hatóanyag mennyiség, hiszen ez a zsírsav felelős a növény figyelemre méltó gyógyító tulajdonságaiért. A tökéletes minőségről és biohasznosulásról a szabadalommal védett kapszulatok gondoskodik, melyben elhelyeztük olajkivonatunkat.

SZÉPSÉG

A Parlagi ligetszépe olaj természetes forrása olyan biológiailag aktív, esszenciális zsírsavaknak (gamma-linolénsav, linolsav), melyek fenntartják a bőr, haj, fejbőr, körmök egészségét és szépségét, és olyan bőrbetegségek esetén is hatékonynak bizonyultak, mint a fekélyek, az akne, a rozácea, és az ekcéma.

HORMONRENDSZER

Ezen zsírsavak hormonkiegyensúlyozó tulajdonságuknak köszönhetően, enyhítik a PMS, menopauza, menstruáció, endometriózis és fibrocisztás emlőbetegség tüneteit és a migrénes fejfájásokat. Javítják a méhfunkciót, ami segíthet azokon, akik fogamzásképtelenek.

BELSŐ GYULLADÁSOK

Zsírsavai hatásosnak bizonyultak ízületi gyulladás, gyulladással járó rendellenességek, és fekélyek kiegészítő terápiájaként.

ALKOHOLIZMUS

Ezek a zsírsavak támogatják az alkoholról való leszokást, közvetve pedig védik a májat és az idegrendszert.

IDEGRENDSZER

Az idegműködés szabályozásán át segítik a sclerosis multiplex, és diabétesszel összefüggő idegkárosodások enyhítését.

SÚLYKONTROLL

A gamma-linolénsav tökéletes alakformáló, hiszen gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását, ez pedig fogyáshoz vezet.

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 1 kapszula
Ligetszépe olaj (Oenothera biennis - standardizált 9% GLA tartalommal) 550 mg (9% GLA)
A Vitamin (pellet komponens) 800 µg (100%*)
E Vitamin (pellet komponens) 12 mg (100%*)
Biotin (pellet komponens) 100 µg (200%*)

* RDA – ajánlott napi beviteli mennyiség

pellet összetevők: cukor, keményítő, kapszulatok: zselatin

Felhasználási javaslat:
napi 1 kapszula étkezés után. A termék 12 éves kortól fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 60 nap, a maximumkúra 120 nap, amit évente kétszer érdemes ismételni.

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés: 24 g / 30 kapszula

OETI:
15063/2014

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.