Szövetfátyol arcmaszk aloe vera kivonattal és Q10-el

A legújabb kutatások olyan eljárást fejlesztettek ki, mellyel egy különleges összetételű anyagot itatnak át a bőr számára hasznos összetevőkkel. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja bőrét. Rendszeresen használva arca természetesen ragyogóvá válik.

⑤ ok, amiért érdemes kipróbálni
     a szövetfátyol arcmaszkot:

  • 1. segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását
  • 2.megtisztítja a bőrfelszínt
  • 3. nedvességgel tölti fel a sejteket, így az apró ráncok kisimulnak
  • 4.regenerálja és puhává varázsolja a bőrt
  • 5.rendszeres használatával arcod természetesen ragyogóvá válik

Egyszerű, gyors program a
bársonyos puhaságú bőrért

Az Aloe Vera bőrre gyakorolt természetes méregtelenítő hatása segíti a szervezet harmonikus működését. Gazdag vitamin, protein, enzim és aminosav tartalma hozzájárul a bőrproblémák mérsékléséhez, a hámsejtek regenerálódásához. Tisztítja és összehúzza a pórusokat, segít enyhíteni a bőr zsírosságát.

Támogatja a tápanyagok beépülését a bőr mélyebb rétegeibe.  

Így használd

Csak bontsd ki a kész maszkot, amin a szemek és az orr nyílásit kivágtuk és helyezd az arcodra 20-30 percre, majd megújulva indulhatsz is a találkozódra! Eltávolítás után nem szükséges leöblíteni a bőrt.

otthoni-arcmaszk-arpakolas-borszeoito.jpg

Minden bőrtípusra alkalmazható! Tasakonként 1 db szövetfátyol arcmaszkot tartalmaz.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne használja sérült bőrfelületen.  Allergiás érzékenység, illetve a kezelés alatt jelentkező kiütések esetén hagyjuk abba a maszk használatát.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.