A bársonyos puhaságú, feszes bőrért.

A legújabb kutatások olyan eljárást fejlesztettek ki, mellyel egy különleges összetételű anyagot itatnak át a bőr számára hasznos összetevőkkel. Hatására a sejtek nedvességgel telnek meg, és még a ráncok is kisimulnak. Használata során a bőr regenerálódik, puhává, simává válik.

Kollagén és Q10

Kollagén + Q10 arcmaszk, ami feszesít és még a ráncokkal is felveszi a kesztyűt. A kollagén a bőr felépítésében is részt vesz.

Csak bontsd ki a kész maszkot, amin a szemek és az orr nyílását kivágtuk és helyezd az arcodra 20-30 percre, majd megújulva indulhatsz is a találkozódra! Használat után az arcot nem szükséges leöblíteni. Nagyon finom illata van.

Minden bőrtípusra alkalmazható! Tasakonként 1 db szövetfátyol arcmaszkot tartalmaz.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne használja sérült bőrfelületen.  Allergiás érzékenység, illetve a kezelés alatt jelentkező kiütések esetén hagyjuk abba a maszk használatát.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.