Egyszerű, gyors program az üde, friss arcbőrért.

A legújabb kutatások olyan eljárást fejlesztettek ki, mellyel egy különleges összetételű anyagot itatnak át a bőr számára hasznos összetevőkkel. Segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását és a bőrfelszín megtisztulását.

Szőlő kivonat és Q10

A szőlő magas C- vitamin és polifenol tartalma révén erős antioxidáns hatású, így védi a szervezetet a károsító szabadgyökökkel szemben, lassítva az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. Antocianin tartalma segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és fiatalságát. A pórusok tisztántartásával hozzájárul a bőrhibák kialakulásának megelőzéséhez. Hidratálja a bőr mélyebb rétegeit is, gyorsítja a bőrproblémák gyorsabb gyógyulását.

Esemény előtti arcmaszk

Tápláló szőlőkivonattal, aminek antioxidánsai felélesztik a fakó, fáradt bőrt. Minden bőrtípusra ajánljuk, használata során a bőr vitalizálódik, élettelibbé válik.

Egyszerű, mint a szövetfátyol arcmaszk

Csak bontsd ki a kész maszkot, amin a szemek és az orr nyílását kivágtuk és helyezd az arcodra 20-30 percre, majd megújulva indulhatsz is a találkozódra! Levétele után ne öblítsük le arcunkat!

Minden bőrtípusra alkalmazható! Tasakonként 1 db szövetfátyol arcmaszkot tartalmaz.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne használja sérült bőrfelületen.  Allergiás érzékenység, illetve a kezelés alatt jelentkező kiütések esetén hagyjuk abba a maszk használatát.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.