Vásárlói vélemény: a Hepa Detox és a májméregtelenítés a refluxon is segít!

Gabriella reflux miatt tért be hozzánk az üzletbe, és az alapkiegészítőnek számító Papaya koncentrátum mellett mi a egy májméregtelenítő kúrát javasoltunk a számára a Natur Tanya® Hepa Detox koncentrátummal. A máj terheltsége és a reflux között ugyanis mindig szoros összefüggés van.  Gabrielláéknál most már az egész család fogyasztja a Hepa-Detox koncentrátumot! Olvassátok el, miért!

Natur Tanya Hepa Detox vélemény: A májméregtelenítés a refluxon is segít!

Reflux miatt kerestem valamilyen megoldást. Mivel mondtátok, hogy a máj állapota is összefügg a refluxxal, ezért a Hepa Detoxot a májméregtelenítés-regenerálás miatt fogyasztjuk. Mellette papaya koncentrátumot is vittem, és képzeljétek, ez a kombináció annyira hatásos, hogy már letehettem a savcsökkentőmet. Amióta isszuk a Hepa Detoxot, sokkal energikusabbak is vagyunk. Most viszek megint egy újabb adagot.”

Kedves Gabriella! Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalatod.

Gondoltad volna? 

Ha a máj működésével problémák vannak, azt olyan árulkodó jelekből vehetjük észre, mint pl. a túlzott savasodás és a reflux. Ugyanis a májban nincsenek idegek, vagyis nem tud fájdalommal jelezni, hogy baj van.

Eljött az ideje a májméregtelenítő kúrának!

Ha olyan árulkodó jelekből, mint a reflux, a puffadás vagy a hasi plusz kilók, kiderül, hogy itt az ideje a májméregtelenítő kúrának, akkor válaszd a Hepa Detox koncentrátumot 12-féle célzott, máj egészségét támogató összetevővel.

5 érv a Hepa Detox koncentrátum mellett

  • 12-féle célzott májtámogató hatóanyag komplex
  • standardizált növényi kivonatok
  • laborban bevizsgált termék
  • növényi eredetű, vegán formula
  • glutén-, laktóz és cukormentes

Mit tehetsz még reflux esetén?

1, Diéta

Tapasztalataink szerint már egy 3 hónapos diéta, mely nélkülözi a glutént, a tejet és a cukrot, javíthat a refluxos panaszokon.

2, Papaya koncentrátum

Itt a fermentált papaya koncentrátum, ha tűzoltás kell az égő gyomornak! A papaya koncentrátum élősködőellenes, nyugtató hatású az emésztőrendszerre, természetes savlekötőként ellensúlyozza a túl sok gyomorsavval járó kellemetlen panaszokat. Jótékony tulajdonságait a papaya enzimeinek, és az erjesztés során termelődő Saccharomyces boulardii nevű hasznos probiotikumoknak köszönheti.

3, Stresszcsökkentés

Gondoltad volna, hogy a reflux tünetei stressz hatására felerősödnek? Éppen ezért, a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében. Itt az ideje, hogy elsajátíts egy hatékony stressz-levezető technikát, ami lehet a rendszeres mozgás, az olvasás, de valamilyen alkotó tevékenység is.