Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Hepa Detox és a májméregtelenítés a refluxon is segít!

Gabriella reflux miatt tért be hozzánk az üzletbe, és az alapkiegészítőnek számító Fermentált Papaya koncentrátum mellett mi a egy májméregtelenítő kúrát javasoltunk a számára a Natur Tanya® Hepa Detox koncentrátummal. A máj terheltsége és a reflux között ugyanis mindig szoros összefüggés van.  Gabrielláéknál most már az egész család fogyasztja a Hepa-Detox koncentrátumot! Olvassátok el, miért!

Natur Tanya® Hepa Detox vélemény: A májméregtelenítés a refluxon is segít!

Reflux miatt kerestem valamilyen megoldást. Mivel mondtátok, hogy a máj állapota is összefügg a refluxxal, ezért a Hepa Detoxot a májméregtelenítés-regenerálás miatt fogyasztjuk. Mellette papaya koncentrátumot is vittem, és képzeljétek, ez a kombináció annyira hatásos, hogy már letehettem a savcsökkentőmet. Amióta isszuk a Hepa Detoxot, sokkal energikusabbak is vagyunk. Most viszek megint egy újabb adagot.”

Kedves Gabriella! Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalatod.

Gondoltad volna? 

Ha a máj működésével problémák vannak, azt olyan árulkodó jelekből vehetjük észre, mint pl. a túlzott savasodás és a reflux. Ugyanis a májban nincsenek idegek, vagyis nem tud fájdalommal jelezni, hogy baj van.

Eljött az ideje a májméregtelenítő kúrának!

Ha olyan árulkodó jelekből, mint a reflux, a puffadás vagy a hasi plusz kilók, kiderül, hogy itt az ideje a májméregtelenítő kúrának, akkor válaszd a Hepa Detox koncentrátumot 12-féle célzott, máj egészségét támogató összetevővel.

5 érv a Hepa Detox koncentrátum mellett

  • 12-féle célzott májtámogató hatóanyag komplex
  • standardizált növényi kivonatok
  • laborban bevizsgált termék
  • növényi eredetű, vegán formula
  • glutén-, laktóz és cukormentes

Mit tehetsz még reflux esetén?

1, Diéta

Tapasztalataink szerint már egy 3 hónapos diéta, mely nélkülözi a glutént, a tejet és a cukrot, javíthat a refluxos panaszokon.

2, Papaya koncentrátum

Itt a fermentált papaya koncentrátum, ha tűzoltás kell az égő gyomornak! A papaya koncentrátum élősködőellenes, nyugtató hatású az emésztőrendszerre, természetes savlekötőként ellensúlyozza a túl sok gyomorsavval járó kellemetlen panaszokat. Jótékony tulajdonságait Saccharomyces boulardii nevű probiotikus élesztőgombával történő fermentálás során felszabaduló bioakív vegyületeknek (fenolsavak, antioxindások, gyulladáscsökkentő vegyületek, emésztést könnyítő enzimek) köszönheti.

3, Stresszcsökkentés

Gondoltad volna, hogy a reflux tünetei stressz hatására felerősödnek? Éppen ezért, a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében. Itt az ideje, hogy elsajátíts egy hatékony stressz-levezető technikát, ami lehet a rendszeres mozgás, az olvasás, de valamilyen alkotó tevékenység is.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.