Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések
Találatok a "Fermentált Papaya koncentrátum®, gyomorpanaszokra. IBS, Reflux, Crohn, Fekély, Helicobacter pylori…" termékre:

Vásárlói vélemény: a Hepa Detox és a májméregtelenítés a refluxon is segít!

A máj állapota és a reflux között szoros összefüggés van! Egy májméregtelenítő kúra a refluxos tüneteken is segít, ezt bizonyítja Gabriella véleménye is!

Vásárlói vélemény - A Refluxomra bevált a Papaya koncentrátum, mindenkinek...

Tavaly a neten találtam rá a fermentált papayára, a kezdődő refluxomra kerestem ugyanis valamilyen természetes megoldást. Nagyon finom, elsőre ezt tűnt fel, aztán az is, hogy egy hónap után már sokkal jobban éreztem magam. 

Vásárlói vélemény - Papaya koncentrátum és Teafa olaj

Ez egy csoda! A gyerekeimnek és az unokáimnak is ajánlottam már, legyen szó akár csak megelőzésről, vagy tünetekről. Minden reggel egy kockacukorra teszek 2-3 cseppet, s így esszük meg.

Vásárlói vélemény – Gluténérzékenység, puffadás? Erjesztett Papayát rá!

„El sem akartam hinni, de már az első nap tapasztaltam változást, étkezés után végre nem puffadtam olyan nagyon, és a közérzetem is javult. Most már egy hétnél járok, és végre „megmaradnak bennem az ételek”, ami a gluténérzékenységem miatt nem mindig magától értetődő. Tudom, hogy 30 ml a napi ajánlott mennyiség,...

Vásárlói vélemény: Refluxomra bevált a fermentált papaya koncentrátum

Andi, reflux miatt tért be hozzánk, és panaszaira természetes segítséget keresett. Ahogy felsorolta a kellemetlen tüneteket, már adtuk is kezébe a fermentált papaya koncentrátumot.