Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy a Lipo+, a Gambe Slim és az Expressz Diéta Program együtt fogyasztható-e, illetve, hogy ha nem, akkor melyik melyikkel fogyasztható együtt? Köszönettel, Felföldi Orsolya

2018-06-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Felföldi Orsolya!

Az Expressz Diéta Program ideje alatt más étrend-kiegészítők alkalmazása nem javasolt, mert azok befolyásolhatják a ketózis állapotát. 

A Lipo+ Lapos has kúra koncentrátum  azonban fogyasztható párhuzamosan a Gambe Slim® gyógynövény főzettel. Ráadásul nagyon szépen ki is egészítik egymás hatását!  

A Gambe Slim® főzetet önmagában vagy kevés folyadékkal feloldva kell fogyasztani naponta kétszer (2 x 12,5 ml), a Lipo+ koncentrátummal pedig nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak főzetet hozzáadni, és inni egész nap.

Ugyanakkor fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy az étrend-kiegészítőkkel (ahogy azt a név is mutatja), kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni, ami testsúlycsökkentő étrendnél elsősorban a szénhidrátokat redukálja. Az étrend-kiegészítők tápanyag koncentrátumok, melyek soha nem helyettesítik a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Vagyis ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy tartós sikereket érjünk el. 

Szeretettel:
Somogyi Rita