Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném meg tudni, hogy hpv re van e valami termék fiam számára. 6 és 54 rizikó faktorú. Előre is köszönöm! Tisztelettel Kati

2020-07-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

A HPV, azaz humán papillómavírus nem egy kórokozó, hanem vírusok egész kolóniája. Természetes mikrobaölő kivonattal, a szervezet méregtelenítésével és immunerősítéssel lehet a legtöbbet tenni ellene.

Így figyelmetekbe ajánlom természetes antibakteriális, vírus ellenes, gomba –és parazitaölő összetevőket tartalmazó FitoTree kivonatunkat, a szervezet saját méregtelenítő és salaktalanító tevékenységét fokozó Puridren® koncentrátumunkat, és Lipo+ főzetetünket.

Immunerősítésre nagyszerű megoldás az orvos által is javasolt nagy dózisú Retard C-vitamin, aminek napi adagja 2000mg legyen. Ugyanakkor az immunerősítésből nem érdemes a bélflórát támogató tápanyagokat sem kihagyni, hiszen a bélflóra egyensúlya biztosítja immunrendszered 70%-át, és annak egészsége egyébként is alapvető fontosságú bármilyen vírusfertőzés esetén. A bélflóra táplálásához a Ferzym® bélflóra ampullában  található 7 milliárd élő probiotikus törzs, és prebiotikus rostok támogatnak majd.

A kiemeléseken keresztül, tovább tudsz olvasni.

A szervezet ellenálló képességének szempontjából nagyon fontos még a stresszmentesítés, a lelki egyensúlyra való törekvés.  A kiegyensúlyozott belső működés, és a pozitív gondolatok rendkívül meghatározóak minden gyógyulási folyamatban. Ehhez érdemes legalább hetente 3-szor 1 órát sportolni, mozogni. Kezdetben az ütemes séta, és kirándulás is megteszi.

Továbbá fontos, hogy a kezelőorvossal is együtt működjetek, ugyanis a HPV folyamatos szűrést igényel.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita