Termékeink Főmenü
Termékek

Szerves C-vitamin DUOPACK. -10% Kedvezménnyel. Folyamatos felszívódás, 1000mg. Magyar termék!

Cikkszám: 2000000137476
Szerves C-vitamin DUOPACK. -10% Kedvezménnyel. Folyamatos felszívódás, 1000mg. Magyar termék!
Akció
Bővebben a termékről

2 doboz Szerves C-vitamin megvásárlása esetén, 10% a kedvezmény!

Tudtad? Az ember és a tengeri malac nem képes a C-vitamin előállítására, mégsem tud élni nélküle. Ezt a Magyar terméket azok számára fejlesztettük, akik magasan biohasznosuló és hatékonyan működő C-vitamint keresnek.

Gyorsan szívódik fel és nagy mennyiségben, emellett hosszabb ideig marad a szervezetben és lassan választódik ki. Köszönhetően a speciális kémiai szerkezetnek, a részecskék stabilitásának, amit a bioflavonoidok jelenlétének és a technológiai eljárásnak együttesen köszönhetünk. Ezt a formát a szervezet könnyen felismeri és hasznosítja.

Már egy egyhónapos Szerves C-vitamin kúra is látványosan javítja mindennapi életminőségünket. Próbáld ki Te is! Ahhoz, hogy a C-vitamin aktívan dolgozhasson szervezetünkben, hosszú és nehéz utat kell bejárnia. Lenyelés után 2 fő akadályt kell legyőznie. Először keresztül kell haladnia az emésztésben résztvevő szerveken, eltérő pH értékek mellett, majd fel kell szívódnia a véráramban. Aztán be kell szivárognia a sejthártyába és be kell jutnia a sejtbe. Mivel sejtjeink nem működhetnek ezen antioxidáns nélkül, nem túlzás azt állítani, hogy C-vitamin nélkül nincs élet! Ezen felül, fontos a megtartás ideje is, ami a C-vitamin aktív formájának testben tartását jelenti.

Leegyszerűsítve;

minél gyorsabban tudja legyőzni a C-vitamin szerves formája a fent említett akadályokat és minél hosszabb ideig marad aktív a testben, annál inkább lesz képes sejtszinten aktívan részt venni biokémiai folyamatokban, melyek jelenléte nélkül nem zajlanak le. A C-vitamin hatása az egész testre kiterjed, a legfontosabb antioxidáns vegyület, pedig több, mint 2000 féle antioxidánst ismerünk. A C-vitamin általánosan: *antioxidáns, amely megvédi a test szöveteit és sejtjeit az oxidatív károsodástól. *Fontos az egészség, az erőnlét, a szépség és a vitalitás fenntartásához.

A C-vitamin szükséges az immunrendszer, az idegrendszer és a hormonrendszer egészséges működéséhez. Erősíti a hajszálerek falát, szükséges a vérerek egészségének megtartásához. Elengedhetetlen a kollagén (kötőszövetben található fehérje) képződésében és a bőrgyógyulási folyamatokhoz (sebek, hegek). Erősen és egészségesen tartja az izmokat, a csontokhoz rögzítő ínszalagokat és inakat, az ízületeket, valamint az ínyt és megelőzi a porckárosodást. Ezen kívül segít a vörösvértesteknek a hemoglobin bioszintézisében és a vas felszívódásában. Felhasználási javaslat: Az RDA szerinti 120mg/nap aszkorbinsav bevitel a skorbut elkerülésére elegendő csupán. Bevitele erősen függ az életvitelünktől és 1000-2000mg-ra tehető a napi adagja.

A C-vitamin mennyiségét csökkentik az élvezeti szerek (cigaretta: -50mg/szál, kávé, alkohol, energia italok, üdítő italok…), a gyógyszerek és a stressz. Dr. Szent-Györgyi Albert napi 1000mg C-vitamint fogyasztott, amit betegség esetén napi 8000mg-ra emelt fel, lerövidítve ezzel a gyógyulási időt. Kiszerelés: 2x60db OETI: 9273/2011 Tipp: A C-vitamin és a Cink az immunrendszer első számú üzemanyaga. Fogyassza szerves formájukat, mert a szerves termékek asszimilálhatósága a szervezetben egyedülálló, ami garancia a minőségre és a kivételes teljesítményre. Ez különösen fontos most a XXI. században, ahol a szervezet sav-bázis egyensúlyának eltolódása („savasodás”) alapozza meg civilizációs betegségeinket

Részletesebben:

Szerves tápanyagok, amelyek felélesztenek! ... >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Babus
2016.12.20 09:43
5/5
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, rengeteg C-vitamin van a piacon, de többnyire csak silány és olcsó készítményeket találtam eddig. Ebben a csomagban pont annyi C-vitamin tartalom van, amennyire a szervezetnek szüksége van, ráadásul természetes, szerves forrásból.
lujza
2016.11.14 09:18
5/5
De gyönyörű a duopack csomagolása! Még ajándéknak is jó! Régóta szedjük a szerves c-vitamint és csakis azt, tudoim ajánlani!
Emessy
2016.10.14 09:28
5/5
Mi már beruháztunk rá idén is! :) Imádom a termékeket. Most rendeltem csomó mindent.
Szakály L. Éva
2016.09.06 09:19
5/5
amikor indul a hideg idő, mindig elkezdek egy kúrát, tavasszal fedeztem fel a szerves C-vitamint, ami remek! már önmagában is gazdaságos, mert teljes mértéékben hasznosul, de duopackban még jobb az ár, ami fontos….
Valéria
2016.08.01 12:37
5/5
alap
Csaba Gyerok
2016.01.11 09:54
5/5
A családunkban ez az etalon. Mivel mindenki összevissza beszél arról h mennyi C-vitamint helyes szedni, úgy döntöttem Szent-Györgyi tanácsát követem, végülis ő fedezte fel és hosszú ideig is élt. A szerves C vitamin azért teszett meg meg mert pont olyan, amit ő javasolt.

Úgy szedem hogy reggel egyet, du megint egyet beveszek, és tudom hogy ha beteg vagyok, 8-10 ezer mg-ig növelhetem. De erre még nem volt példa egyébként, minden téli betegség elkerült eddig.
toncsika
2015.12.02 13:49
5/5
A C-vitamin millió dolog miatt fontos, én speciel érvédőnek szedem, ugyanis ezen a téren a családunkban mindenki érintett valamilyen betegségben.
Jó zsef
2015.09.10 16:41
5/5
Ilyet szedtem, és kimondottan elégedett voltam vele, de a feleségem egyszercsak másmilyet vett. Gondoltam mindegy, beszedtem azt is, de aztán szépen lassan minden bajom volt. Folyton éhes voltam, felment a gyomorsavam és még a nyári infulenzát is elkaptam. Na mondom, vissza az egész – azóta mi csakis ezt szedjük a családban!
Mariann33
2015.07.30 16:03
5/5
nem hittem volna h ilyen hatással lehet rám, szinte fáradhatatlan vagyok!
Markokram
2015.06.11 15:28
5/5
tényleg fontos hogy a vitamin szerves legyen, mert gyorsabban, nagyobb mennyiségben szívódik fel és hosszabb ideig is marad aktív.
mkata23
2015.04.16 14:59
5/5
Belevágtam egy kollagén italos szépségkúrába amiről azt olvastam hogy még jobb a hatás C-vitamin szedése mellett. Egyértelmű volt, hogy szerves C-vitamint választok hozzá. Szerintem igen igen jól tettem mert fantasztiklusan gyorsan elkezdődtek a változások pedig még csak a kúra elején tartok!
_Gabor_
2015.03.06 17:08
5/5
Kimondottan szerves C-vitamint kerestem, mert hajlamos vagyok a vesekőképződésre. Egy orvos világosított fel, hogy igenis nnem mindegy, inkább természetes C-vitamint szedjek ne aszkorbinsavat. Megadózisban szedem ahhoz képest amit hivatalosan ajánlanak,mert dohányzom is. Nem hogy ártott a veseköveknek, de azóta egyáltalán nem is volt kövem.