Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ma kaptam meg a hepaplus,a gold-lecytyna és a C+D3+K2 termékeket. Szeretném kérdezni hogy milyen elosztásban szedjem őket? Én 44 éves nő vagyok 30-35 kg-tól szeretnék megszabadulni,nagyon kiáll a hasam,olyan mintha terhes lennék és a súllyom nem akar megindulni lefelé,így sajnos tartósan nem igazán motivál a fogyókúra. Sokat olvastam és ezért úgy gondoltam hogy a májamat kéne egy kicsit megtámogatnom. Őn szerint támogathatják e ezek a termékek a súlyvesztésem? Köszönöm válaszát! Tiszrelettel:Kocsorné Mónika

2018-07-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A máj egészsége valóban támogatólag hat az anyagcserénkre, és hozzájárul a kiálló hasfal körméretének csökkentéséhez is.

Azonban a Hepaplus kivonat, a Gold Lecytyna® és a C+D3+K2-vitamin  fogyasztásán túl, javasolnék még, kétféle gyógynövényes főzetet, melyek a szervezet minden egyes kiválasztó szervére hatva fokozzák anyagcserédet. A kettő együttes használatáról részletesen is olvashatsz, ha ide kattintasz >>>  

Ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy a fenti étrend-kiegészítők nem fogják helyettesíteni az életmódváltásod. Ennek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, ami elsősorban a szénhidrátokat redukálja, és kerüli a finomított, feldolgozott, és élelmeknek egyáltalán nem nevezhető ételeket.

A testsúlycsökkentést célzó étrend-kiegészítők mankót adnak a hónod alá, hogy gyorsabban érj célba (anyagcsere fokozás, étvágycsökkentés, vércukorszint szabályzás, rostpótlás…..), és legyen kitartásod, amikor holtponthoz érsz. Ezek a faktorok pedig egyáltalán nem alábecsülendő tulajdonságok! 

Szeretettel:
Somogyi Rita