Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a múltkori választ, amiben írtam, h a Hepa, Lecit., Máriatövis kombót használom. Ezeket már 1 hónapja használom, már előtte is híztam 3 kilót, most ez picivel sajnos nőtt. Heti 3-szor kardiózom. Gyengém a süti, de amúgy is jó étvágyam van. Milyen étvágycsökkentőt ajánl, úgy, hogy a fenti 3 terméket használom? Zsírmágnest annyira nem szeretnék, mert kevés zsír jó az emésztésemre, így nem ég a gyomrom. 55 éves, még nem klimaxos (sajnos) nő vagyok, 10 kg-ot a magas vérnyomásom és a zsírmáj miatt is fogynom kell. Más nyavajám nincs. Köszönettel: Mari

2020-06-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mari!

A magas vérnyomás, a zsírmáj és a plusz kilók együttesen életmódváltást követel meg tőlünk. Sajnos, ennek hiányában nem tudunk sikereket elérni. A rendszeres testmozgás nagyon fontos, de ugyanilyen fontos lenne, hogy a táplálkozásodat is megreformáld. Bármilyen nehéz is, a sütiknek ellen kell állni, vagy pedig olyan változatot választani, amely beleilleszthető a diétába.

Erről a diétáról, valamint az azt megtámogató kiegészítőkről bővebben olvashatsz a kiemelésre kattintva. Kérlek, böngészd át, és ha kérdésed merül fel, fordulj hozzám bizalommal.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita