Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönjük a választ. Igen most csinálja Apu ezt a diétát, nagyon örülünk neki reméljük a legjobbakat. Akkor ha csinálja ezt az életmódváltást Ön szerint hatásosak lennének azok az olajok amiket az előző "levelemben" kérdeztem? Még nincs diagnózis az igaz, csak az orvos aki vizsgálta és a sebész is azt mondta neki, hogy sajnos mindenképp operáció stb és Apu is azért van elkeseredve meg hogy azt se tudják konkrétan megmondani, hogy ki kell-e tenni majd műtét után zacskóba és ezt Apu nem akarja még ideiglenesen sem :( Mi mellette vagyunk 100%-ban, segítünk csak azért gondoltam arra, hogy egy szakértő is jó lenne ha elmondaná neki ezeket a dolgokat, mert mi elmagyaráztuk de néha kérdez dolgokat amikre nem tudunk válaszolni és így nem meggyőző, hogy ez a diéta meg hatásos vagy az az ital jó stb. Azért is szerettünk volna Önnel pár szót váltani mert eddig is Ön segített és már ezek előtt is mindig jó tanácsokat adott. Kolleganőm is megvette az allergia cseppet amit ajánlott a szemére és pár nap elteltével már sokkal szebb, nagyon örül neki köszönjük! Köszönettel:Rita

2015-11-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Köszönöm a pozitív visszajelzést az allergia elleni cseppről, ami 14 természetes antihisztamint foglal magában.
A hidegen sajtolt olajokkal való étrendi-kiegészítésnek óriási ereje van, ezért tessék őket bátran alkalmazni. A nigella sativa, vagy más néven fekete kömény olaj természetes vércukorszint szabályzó, immunerősítő és patogén ellenes hatása különösen értékes az édesapja esetében. Ne az őrleményt válasszák, hanem az olajat!
Ami pedig a kender olajat illeti, zsírsavai miatt értékes lehet, de az sajnos nem igaz, hogy gyógyítja a rákot, ráadásul nem tudjuk, hogy az édesapja rákos-e.
Szerintem egy hidegen sajtolt mandulaolaj célzottabb lenne, hiszen az salaktalanítja a bélrendszert és zsírsavai bélhám nyugtatók és regenerálók. Egy biztos, hogy a hidegen sajtolt olajok alkalmazása mellett is szükséges az életmódváltás, mert soha nem egy kiegészítő tápanyag, hanem ezek mátrixa ad lehetőséget a szervezetnek arra, hogy az öngyógyító munkába kezdjen. Üdvözlettel; Rudolf Rita