Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, galagonya, cink és magnézium triót kezdek szedni az ön ajanlasara kB két hét múlva fülcsengesre. Akkorkfogy el az orvos által felit ertagito.. Attól halkult sokat de majd tovább vizsgáltlatok ha nem múlik teljesen, kérdésem az lenne ezek mellett amiket felsoroltam, lehet szedni a fitotree cseppeket.. Strandfertőzés megelőzésére? . Vettem önöktől teafa cseppet is.. Esetleg azt szedjem pár napig miután nyaralni voltunk?KÖSzönöm szépen előre is. UI. A galagonya a normál vernyomast leviszi nagyon?

2018-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

A strandfertőzések megelőzésének felkészülését az utazás előtt 3-4 héttel megkezdhetjük, és erre tökéletesen alkalmas belsőleg a Fitotree csepp. Mivel a FitoTree is tartalmaz teafa olaj összetevőt, így nem lesz szükség arra, hogy azt belsőleg, még a 100%-os gyógyszerkönyvi teafa olaj kivonattal is kombináljuk. Viszont nagyon sokat segíthet külsőleg alkalmazva! Például a körmeid ecsetelésére, a talpak és lábujjközök masszírozására, amivel a lábizzadást, és az esetleges bőr, illetve körömgombát védhetjük ki.

A Fitotree cseppeket kombinálhatjuk cinkkel, magnéziummal, és a galagonya kivonattal.

A galagonya az egyik legbiztonságosabb gyógynövény, ami a napi javasolt adagolásban normalizálja a magas vérnyomást, támogatja a relaxációt és elősegíti a pihentető mély alvást. Ugyanakkor tudod kell, hogy magas vérnyomásnál mérési naplót ajánlott vezetni, ahol reggel, délben, és este mérjük az eredményeket.

Ez azért fontos, mert a magas vérnyomás életmódbeli változtatások hatására is csökken, mint a rendszeres testmozgás, a célzott szív és keringés diéta, a cigaretta elhagyása, a testsúly csökkenése (már 4-5 kiló is számít!), vagy éppen a nyaralás ami kellőképpen ellazít. Ilyenkor a növényi kiegészítők adagolását is javasolt csökkenteni. Ha pedig gyógyszeres kezelés alatt állunk, tartsunk szoros kapcsolatot a kezelőorvossal, ha szükségessé válik az estleges gyógyszeradagok újbóli beállítása.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita