Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy Önöknek van-e olyan készítményük amibe van bodorrózsa? Most terjengenek a cikkek erről, hogy ez a növény szuper jó felsőlégúti bajokra és a covidra is. Önnek mi a véleménye valóban érdemes szedni? Illetve érdeklődnék, hogy arra tudna-e ajánlani valamit, hogy 2 hete voltam gyomortükrözésen. Aznap picit fájt az egyik mandulám aztán pár nap elteltével a tükrözés után kb 3-4 nappal olyan fura érzés van a torkomban, mintha buborék lenne benne állandóan vagy mintha valami szorítaná a torkomat. És ha nyelek akkor is olyan mintha lenne ott valami. Nem tudom mi a fene lehet ez de nagyon idegesítő és ez nem múlik egész nap érzem. Nem tudom hogy a tükrözés miatt e és hogy ez a tükrözés 3-4 nap múlva kijöhet-e? Vagy ez valami más csak még nem volt ilyen pláne ilyen hosszú ideig. Most orvoshoz menni képtelenség gondoltam megkérdezem Önt is hátha hallott már ilyenről mástól és lenne valami tanácsa. Köszönettel várom válaszát

2020-11-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A Bodorrózsa vírusellenes tulajdonságait olyan értékes fitokomponenseinek köszönheti, mint a polifenolok, proantocianadinok, bioflavonoidok, katekinek, galluszsav vagy a rutin. Levelének kivonata antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal bír. A bodorrózsa a vírusok burokfehérjéit gyengíti, megakadályozhatja a vírusok bejutását a sejtekbe, ezzel gátolva azok szaporodását és elterjedését a szervezetben.  

A nagy érdeklődésre való tekintettel már nálunk is elérhető Oktogon téri mintaüzletünkben (tudjuk kiszállítással is küldeni, 60db-os kiszerelés ára 9.300 Ft). DE! Vírusellenes, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tulajdonságokat más gyógynövények is magukénak tudnak (pl. Echinacea, teafaolaj, olajfa), de olyan természetes kivonatokat is fogyaszthatunk, mint a propolisz, vagy olyan alapvető vitaminokat és tápanyagokat, mint a C-vitamin, D3-vitamin, cink és a szelén.

Gyomortükrözés közben előfordulhat, hogy sérül a nyálkahártya, úgy vélem, ezt érezheted. Ennek magától is el kell múlnia, de felgyorsíthatod a gyógyulást pl. propoliszos szopogatós tablettával.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita