Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 28 évesen éreztem úgy először, hogy valami megváltozott a hasam működésében. Elhanyagoltam a problémát, de fél éve azt gondoltam kipróbálok egy béltisztító programot most már tényleg, és sajnos hatalmasat csalódtam. Ez egy külföldi, nagy szavakkal, ígéretes hatékonysággal dobálózó terméket választottam - sajnos csak utólag néztem jobban utána mennyi panasz van rá. Kimondottan drága tanulópénz volt (3hónapos csomagot vettem) és semmit nem használt, sőt ellenkezőleg hatott mert súlyosodtak a tüneteim. Akkora volt tőle minden nap a hasam, mint aki lenyelt egy léggömböt. Azt írták csináljam végig akkoris mert ez mindig ilyen. Megtettem de azóta is bánom, attól félek végleg kitágultak a beleim emiatt, mert nem megy vissza teljesen a hasam azóta sem. Az alapgondom hogy továbbra is a hasamra hízom. Akkoris ha, egyébként fogyok (ugyanis diétázom és mozgok is). Bármit eszem, puffadok tőle, ha nem is rögtön, estére mindenképp előjön, feszül, majd reggelre leenged a hasam. Néha már fáj is, annyira feszül. Látványnak durva, érzésre pocsék. A mozgás és az étrendváltás sokat jelentett, de nem oldotta meg a problémát, ittam joghurtokat, kefírt, hát nem tudom. Annyira nem éreztem hogy jobb lenne. Kell még valami, csak nem tudom, hogy mi. Segítenél? Üdvözlettel: Kovátsné Zsuzsa

2015-12-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!
Egy olyan problémát írtál le, ami gyakoribb jelenség, mint hinnéd. Szinte mindannyian küszködünk valamilyen civilizációs betegséggel, amelyek közül dobogós helyezettek az emésztési problémák. A pontos diganózis érdekében mindenképp tanácsos orvoshoz fordulni, mert hasonló tünetek mögött többféle okok is állhatnak.

Sajnos a te tapasztalatod is bizonyítja, hogy miért intek óvva mindenkit a sokat ígérő bizonytalan termékektől. A diéta és a mozgás mellett elsőként azt kell elfogadnod, hogy kitartásra lesz szükséged, amíg rendeződik a hasad, a belek állapota. A következő lépés: Ismerd meg a tested, és tudd, meg mitől pocakosodsz! A belinkelt írásban is olvashatod majd, hogy léteznek olyan természetes, ellenőrzött, gyógynövényalapú termékek, amelyek ellen az orvosodnak sem lesz kifogása, és amellyel hatékonyan támogatható az emésztés, illetve a béltisztító, salaktalanító, méregtelenítő folyamatok.

Ahhoz hogy megnyugodjon a hasad, rendeződhessen az emésztésed, kezdj bele egy Lipo+ főzetes kúrába, amely gyengéden, de igen hatékonyan elkezdi a belek gyógynövényes salaktalanítását, méregtelenítését. Ez a koncentrátum csak béltisztító, de egyben bélflóraépítő is! Tarts vele egy hosszabb, 120 napos kúrát. Pár hét elteltével jöhet mellé a folyadékban oldható Cotipsillium por, amely óriási hatással bír az emésztésben részt vevő összes szervre!

Hogy természetes-e? Nagyonis! Gabonából fermentált emésztőenzimekkel, gyömbérolaj kivonattal, tamarindusszal, körtével és psylliummal éri el a hatást. Legalább olyan fontos, mint az első két lépés: mindenképp tarts egy pre- és probiotikumos kúrát Ferzym ampullával, vagy kapszulával. Bármelyik jó lesz, mindkettőt ugyanazzal a rendkívül fontos szabadalommal állítják elő: az úgynevezett DUAL COATED („kettős kabát”) technológiával. Az első kabát megvédi a pre- és prebiotikumokat a gyomorsavtól, illetve egyenlőtlen pH-értékektől, hogy azok épségben eljuthassanak a bélflórához. A másik kabát már a bélflórában oldódik fel, és ott elterül, mint egy „szőnyeg”, hogy tápláló svédasztalként szolgáljon a probiotikumok számára (ezek nélkül a nem is lennének képesek élni, sokasodni, kolonizálódni). Üdvözlettel; Rudolf Rita