Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita 10 hetes kismama vagyok,es mar egy ideje kuszkodom a hugyuti problemakkal.Szeretnem megprobalni a szerves tozegafonya fortet.Szabad nekem szedni?ha ezt nem akkor mast esetleg? Koszonom Krisztina

2020-10-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

A tőzegáfonyának sem rövid, sem hosszú távú használatakor nincs ismert mellékhatása, ezért még terhes és szoptató anyák is biztonsággal használhatják. Felszívódását fokozza a C-vitamin, melyből, ha napi 2000 mg mennyiséget fogyasztasz, az hozzájárul védelmi vonalad erősítéséhez is.

A felfázások, húgyúti problémák, sőt akár a hólyagfertőzéses esetek hátterében, 90%-ban E.coli baktérium áll. Ez a baktérium kisebbségben él a bélflórádban a hasznos bélbaktériumokkal együtt. Megerősödni és galibát okozni akkor tud, ha a bélflóra egyensúlya felborul, és a hasznos bélbacik veszítenek 85% többségükből. Ezért nem felejtkezhetünk el a bélflóra egészségéről sem. Kolonizáld a hasznos bélbaktériumokat prebiotikus rostokkal lehet. A Cotifibra bélradír ivókúrát bátran fogyaszthatod terhesség alatt is.

Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita