Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnem megkerdezni milyen fogyokurás keszitmenyt ajanl! sok problemam volt es van! Mutottek epevel,volt hasnyalmirigy gyulladasom,gyomorfekelyem,sűrű a verem ,es szerintem vizes hizasom van ,dagadnak az ujaim labaim , zsibbadnak.3 evel ezelott lement 14 kilo ugyhogy nem fogyokuraztam es most fel eve vissza jott! Valaszat köszönöm!

2018-09-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

60 napos Anyagcsere-serkentő Programunk  két olyan gyógynövényes főzetet tartalmaz, amely említett problémáid mellett is biztonsággal alkalmazhatóak. Szelíden, de nagyon hatékonyan hatnak.

Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat majdnem minden esetben, alapos „nagytakarítással” serkenti a test öngyógyító folyamatait. Vagyis ez a két - természetgyógyászati alaptörvényt megtestesítő - speciális oldat nem csak, hogy leszámol a „mindent elraktározok a gazdámnak” típusú pangó anyagcserével, de általánosan is javítja egészségedet.

A Lipo + főzet olyan összetevőket tartalmaz, melyek a vastagbelet tisztítják és az ott élő jó mikroorganizmusokat gyarapítják, melyek hozzájárulnak a csípő és a has körtérfogatának csökkentéséhez. 

A Puridren® koncentrátum pedig olyan alaptermék, ami fokozza a szervezet saját salaktalanító munkáját, és hozzájárul a test sav-bázis egyensúlyának megteremtéséhez, melyek alapfeltételei a jó emésztésnek és fokozott anyagcserének.

Ezek mellett alkalmazható még vizesedési gondokra természetes vízhajtó tablettánk. A DIURERBE® forte segít megszüntetni a folyadék visszatartást, anyagcsere serkentő és salaktalanító hatású. Természetesen gondoskodik a felesleges vizek elvezetéséről.

Amire azonban mindenképpen fel kell hívnom figyelmedet, az az, hogy kiemeljem az életmódváltás fontosságát.  Nem szabad ugyanis elfelejtenünk, hogy az étrend-kiegészítőkkel, ahogy azt a név is mutatja, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, a bőséges napi folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás és a szellemi-mentális harmóniára való törekvésünk. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZségről beszéljünk.

A besűrűsödött vérnek nagyon gyakran az az oka, hogy nem iszunk elég folyadékot. Ez pedig számos egyéb negatív egészségügyi panaszt okoz, amitől pl.: zsibbadhatnak, dagadhatnak a végtagjaid, de ezt mindenképpen javasolt szakorvossal konzultálva kivizsgáltatni. Diagnózis ismeretében célzottabban lehet kiegészítőket is választani.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita