Kedves Rita! Nem tudok választani, a Parajdi só és a himalája só között. Van valami különbség? Esetleg előnye valamelyiknek? Köszönettel:Benjamin
Kedves Benjamin!
A legegyszerűbb, ha kipróbálod mind a kettőt. Én ezt tettem, ízre mind a kettő finom, levesekhez, hideg ételek, zöldségek sózásához inkább a Himalája sót használom, magyaros, paprikás ételekbe pedig a Parajdi sót, más néven Székelysót teszek, mert különleges ízeket hoz ki belőlük. Mindez azonban ízlés dolga, nálad is kialakul majd, hogy melyik ételt mivel szeretsz jobban. Mind a kettővel tartható fürdőkúra, ivókúra, ezeket is nagyon ajánlom időről időre elvégezni, mert kívül-belül az egész test javára válik. Miben erős a Dr. Natur étkek Székelysó? Megtalálod rá a válasz ITT. Mi fán terem a Dr. Natur Étkek Himalája só? Megismerheted őt ezen a linken át, és megtudhatod azt is, hogy mi az a 10 konkrét panasz, amire másoknak bevált! Üdvözlettel; Rudolf Rita