Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lehet, butaságot, kérdezek,de legalább megnyugszom. :) Rendeltem Tőletek fekete kömény olajat, mely hatásáról nagyon sok jót olvastam. Kérdésem a következő: Én, saját készítésű gyömbér-biocitrom-méz kombót eszem minden nap egy evőkanállal. Ehetem mellé a feketekömény olajat? Nem semlegesíti egymást a két dolog? Vagy nincs rossz hatással egyik a másikra? Ráadásul eszem még a wild-jam kapszulát is, sajna kicsit meggyötör a változókor :( Köszönöm: Éva

2019-03-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Egyáltalán nem kérdeztél butaságot. :-) De nem kell aggódnod, nyugodtan fogyaszthatod a saját „mixedet”, jamgyökér kivonatodat és a fekete köménymag olajat párhuzamosan, hiszen máshogy szívódnak, és máshol, illetve máshogy fejtik ki a hatásukat, egymást nem bántva. Fogyassz belőle naponta 2-3x1 mokkáskanállal étkezések előtt vagy közben, de akár hozzá is adhatod kedvenc ételeidhez (saláta, turmix, joghurt, stb.).

Adok Neked még egy linket, ahol változókorral kapcsolatos hasznos kiegészítőkről olvashatsz bővebben. Csak kattints erre a kiemelésre!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita