Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita Fiam 13 éves, és nagy súlyfelesleggel rendelkezik. Bőven 100 kg felett van. Melyik terméket javaslod neki? Bélradirt, vagy a Lipo termékeket egyben js kehet alkalmazni? Válaszodat köszönöm előre is!

2018-03-15
Somogyi Rita válasza:


Kedves Ildikó!

Először is utána kéne járni annak, mi az oka, hogy 13 évesen ekkor a súlya, nincs-e a háttérben valamilyen betegség, mert akkor alapvetően azt kell kezelni.. 

Másodszorra fontos, tisztázni, azt is, hogy nem egy, hatóanyag fogja beindítani a fogyást önmagában, hanem az életmódváltás; a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra) és a szénhidrátcsökkentett diéta (180-200g/nap), a bőséges folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz) és a és a szellemi-mentális harmóniára való törekvés,

A célzott tápanyagok mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a leadott kilók tartósan lent is maradjanak, és az sem alábecsülendő, hogy átsegíthetnek holtpontokon.

Ha lassan halad a testsúlycsökkentő kúránk, esetleg stagnáló időszakban vagyunk, emésztési zavarok jelentkeznek, akkor mindig vissza kell térni az alapokhoz, az anyagcsere serkentés legfontosabb lépéseihez a sav-bázis egyensúly visszaszerzéséhez, a béltisztításhoz és a bélflóra építéshez. Ehhez 2 kiegészítőt ajánlok alkalmazni a diéta mellett, hogy miket és miért, azt a következő linkre kattintva olvashatod  >>>  


Ezekkel kellene indítani, legalább egy 60 napos minimumkúra keretében.
Üdvözlettel: Somogyi Rita