Főmenü Termékeink
Blog

Radírozd le a pocakot folyékony prebiotikus rostkészítménnyel!

Cotifibra Bélradír - Folyékony növényi rost készítmény a lapos hasért

Emésztési zavarok, kiálló hasfal, úszógumik, ételallergia? Ennek oka lehet a vastagbél salakanyag telítettsége. Szabadulj meg a puffadástól bélradírral!

Cotifibra Bélradír – Folyékony növényi rost készítmény

Mi az a Cotifibra bélradír?

Napi 7000mg prebiotikus rostot, kivi pektint és enzimet tartalmazó ivókúra, amit reggel éhgyomorra kell elfogyasztani. Ezek az élelmi rostok kétféleképpen is támogatják az egészséged. Egyrészt a belek falára rakódott és ott megkövesedett fekáltoxinokat fellazítják és kiürítik, másrészt a bélflóra hasznos baktériumait kolonizálják. Így érik el a has körtérfogat-csökkenését és a gördülékenyebb emésztést. 

7 ÉRV a Cotifibra Bélradír mellett

  • elősegíti az emésztést, fedezi a napi rostbevitelt
  • enyhíti a belek túlérzékenységét
  • segít a vércukorszintet szabályozni
  • megelőzheti az epekő kialakulását
  • elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását
  • lapítja a megnőtt vastagbél miatt kiálló hasat
  • támogatja a testsúlycsökkentő diéták sikerét

Cotifibra bélradír - Alkalmazd kúraszerűen, minimum 60 napig.

A finom ízű, és azonnal iható formula 100%-osan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mesterséges színezék nélkül, és már 2 éves kortól fogyasztható. Alkalmazása terhesség alatt, illetve cukorbeteg, liszt - és laktóz érzékeny személyeknek is javasolt.

7 ÉRV a Cotifibra Bélradír mellett

Zöld jelzés! Szabad út az emésztésnek!

  • A rostok az egészségmegőrzés alapját szolgáló anyagok. Sajnálatos módon a bélrendszeri megbetegedések száma évről-évre nő a rostban szegény táplálkozásunknak köszönhetően.

  • A vastagbél különböző betegségeinek kialakulásában az egyik fő tényező a rostszegény táplálkozás.

  • A rosthiány cukorbetegséggel, szívbetegségekkel, emésztési panaszokkal és aranyérrel is összefügghet.

  • Az emészthető, rostban gazdag étrend csökkenti a szervezet inzulinszükségletét és előnyös a cukorbetegeknek is, mivel lassítja a cukor felszívódását a bélből.

  • Az emészthető kivi rostok (pektin) a növényi sejtek és sejtfalak alkotóeleme, amelyek a vízben megduzzadnak és segítik a béltoxinok ürítését, gátolják a rosszindulatú folyamatokat, és segítik azok megelőzését.

  • A prebiotikus rostszálak és emészthető növényi rostok fogyasztása segít szabályozni a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől szenvedő embereknél.
Zöld jelzés! Szabad út az emésztésnek!

Radírozd le a pocakod!

  • kiálló hasfal miatti pocak, a csípőre- és hasra szorult úszógumik, és a vastagbél salakanyag tartalma között nagyon szoros az összefüggés. Tornázhatunk napestig, a pocak lefaragásához ez nem lesz elég. Csökkenteni kell a szénhidrátbevitelt, és a Cotifibra Bélradír prebiotikumaival neki kell kezdeni a bélfalra kövesedett fekáliák fellazításához.

  • A kiálló hasfal és a hasi úszógumik hátterét a vastagbél méreganyag telítettsége és a bélflóra kóros elváltozása adja.

A béltisztítás növeli a tápanyag felszívódást, gyorsítja az emésztést és csökkenti a belek méreganyag telítettséget, aminek szemmel látható jele a hasi térfogat csökkenése.

Radírozd le a pocakod!

A Rövidláncú Prebiotikus Rostszálak (FOS)

A Cotifibra Bélradírban található FOS-ek az egészséges bélműködést több csatornán keresztül biztosítják. Meglétük az emésztés kiegyensúlyozásának, az emésztőszervek egészségének, és a jó közérzet biztosításának alapfeltétele. Vizet szívnak fel, megnövelve a bélsár tömegét és elősegítve a bélből való kiürülését.

Megnövelik a bélbaktériumok biomasszáját, ami egyben azt is jelenti, hogy megnövekszik a bélsár mennyisége is. Csökkentik az allergiás válaszreakciókat, visszaszorítják a fekál toxinokat és természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.

Glutén-és laktózérzékenyeknek különösen ajánlott

A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják. Ettől nagyszámú probiotikumhoz jutunk, aminek egyes törzsei olyan mennyiségű béta-galaktózidázt termelnek, ami a tejcukor-intolerancia és a lisztérzékenység gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti.

Koleszterinszint csökkentés

Emellett a probiotikus törzsek a bevitt élelmiszerek koleszterin-tartalmának részbeni megemésztésével, és a bélben az epesavak dekonjugálásával együttesen és hatékonyan csökkentik a plazmakoleszterin-szintet.

Glutén-és laktózérzékenyeknek különösen ajánlott

Az egészség a belekben kezdődik!

Elhízás és belek egészsége

A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeit és az elhízás ellen hatnak.

A rövid láncú zsírsavak (SCFA) azon túl, hogy alapvető energiaforrást jelentenek a vastagbél hámszövete számára, képesek a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjének befolyásolására, azáltal, hogy szabályozzák a vércukorszintet, csökkentik a szabad zsírsavak és a koleszterin koncentrációját.

Ezen kívül közvetlenül hatnak az emésztőszervi gyulladásokra (colitis, hasnyálmirigy gyulladás).

Bélbetegségek és immunrendszer

A rövidláncú prebiotikus rostszálak gátolják a kórokozó baktériumok növekedését, erősítve ezáltal az immunrendszert. A prebiotikus rostok bifidogenikus hatásuk következtében helyreállítják a baktérium flóra egyensúlyát, vagyis normalizálják a tápanyag mozgását a bélcsatornában, közvetlenül hatva a bélműködésre.

Ásványi anyagok felszívódása

A rövidláncú prebiotikus rostszálak segítik a magnézium, a kalcium, a cink és a réz felszívódását. A hatás magyarázata, hogy az oligoszacharidok megkötik az ionokat és azokat a colonba juttatják. Ami a székrekedés feloldását illeti, értékes segítséget jelent ebben a magnézium megnövekedett felszívódása.

Az egészség a belekben kezdődik!

Kiwi pektin és az actinidin enzim

A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A benne található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. 

Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent.

Nézz körül a webáruházunkban
Cotifibra bélradír ivókúra DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Cotifibra bélradír ivókúra DUOPACK -10% kedvezménnyel

15 320 Ft
13 788 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 13 788 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.