Főmenü Termékeink
Blog

Mire jó a szerves szépségvitamin?

Szerkesztő: Somogyi Rita

Haj és bőrvitamin koncentrátum

Itt az a 19 legfontosabb tápanyag, amire leginkább szüksége van a hajnak és bőrnek. A szépségvitamin alapját mezei zsurlóból kivont, szerves szilícium adja, vitaminokkal és egyéb bioaktív összetevőkkel. Tökéletes segítség a bőrszerkezet javításához, hajhullás esetén, hajnövekedés serkentéséhez, körömtöredezésnél és még szőrtüszőgyulladásnál is. 

19 féle szépítő bioaktív szerves összetevő

5 OK arra, hogy szerves szépségvitamint egyél! 

 1. Hajhullás, hajritkulás, hajvékonyodás
 2. Hajnövekedés serkentése
 3. Korai bőröregedés, fakó bőr, tónusvesztés
 4. Vékony, erőtlen, töredező körmök
 5. Szőrtüszőgyulladás

19 féle bioaktív összetevő, amit a szervezet tökéletesen, és sejtszinten képes hasznosítani. Próbáld ki a szerves anyagok erejét!

A gyönyörű haj 19 titka

19 féle szépítő bioaktív szerves összetevő 

HAJ, BŐR ÉS KÖRÖMKÚRA

A szépségvitamin alapját nagy mennyiségű mezei zsurló kivonat adja, ami természetes forrása egy igen ritka ásványi anyagnak a szilíciumnak. Sajnos a szilíciumvegyületeknek nagyon kevés elérhető forrása van az étrendünkben, miközben hihetetlenül gyorsan hat a bőr, a haj és körmök egészségére.

A mezei zsurló kivonat tartalmaz bioaktív szelént is, átlagosan kapszulánkként 20 mcg-ot, melyhez szerves cink és réz, ásványi anyagokban gazdag nagy csalán kivonat, előemésztett jól szívódó kollagén peptidek, biotin, kénes gyulladáscsökkentő aminosavak és A, B, C, D és E-vitaminok kapcsolódnak.

 • A laktóz és gluténmentes összetevőket növényi kapszulahéj öleli. A vegán kapszulatok ellenáll a gyomorsavnak, és a benne lévő szerves összetevők biztonságosan elérik a vékonybelet, ahol még hatékonyabban szívódnak fel.
 • Az összetevők szinergiában működnek együtt, hogy a biokémiai reakciók megfelelő helyen és sorrendben történjenek, mindezt a lehető legtöbb és leghatékonyabb élettani hatásokért.
Mire jó a szerves szépségvitamin?

Mire jó a szerves szépségvitamin?

EGY CSOKOR BIOAKTÍV SZERVES ÖSSZETEVŐ, AMI: 

 • Tápanyagok a hajhagymáknak
 • Fokozzák a keratin képződést
 • Megállítják a hajhullást, serkentik a hajnövekedést
 • Újjáépítik a sérült bőrszöveteket
 • Csökkentik a bőröregedés jeleit
 • Rugalmasan tartják a bőrt és vérereket
 • Elősegítik a szőrtüszők regenerálódását
 • Erősítik, fényesítik és egészségessé teszik a körmöket

Mire jó és, hogy működik a szerves szépségvitamin?

Mi az oka a hajhullásnak?

A hajhullás, a bőrproblémák és a körömtöredezés tünetek, hiszen a külsőnk egy kivetítő. Minden bennünk zajló egyensúlyvesztés a külsőnkön is megmutatkozik. Valójában a szervezet segélykiáltása, hogy sejtszintű biokémiánk kedvezőtlen irányt vett.

Az egyensúlyvesztés hátterében tápanyaghiány áll, melynek kiváltó okai sokfélék lehetnek a helytelen életmódtól kezdve, a stressz ellensúlyozásának hiányán át, a hormonális- és a bélflóra egyensúlyának elvesztéséig. Egy biztos, ha tüneteinket nem vesszük komolyan, és nem igyekszünk azok kiváltó okait feltárni és mihamarabb kezelni, akkor azok idővel betegséggé formálódnak.

Figyeljünk testünk jelzéseire!

Szépségvitamin, mint körömerősítő vitamin

Vékony és töredezett körmök?

Szépségvitamin, mint körömerősítő vitamin

Körmeink állapota sokat elárul egészségünkről. A köröm vitaminhiánya árulkodó jelekkel jár együtt. A vékony, gyenge, töredezett körmök általában biotin vagy A-vitamin-hiányra utalnak, de a folsav is elengedhetetlen az erős körmökhöz. A fehér foltok jelezhetnek cinkhiányt, míg a barázdák megjelenése a körmön jelzi, hogy több B-vitaminra van szükségünk.

Éppen ezért a Natur Tanya® szépségvitaminjába belekerült mindezen tápanyag, hogy támogassa a gyenge, vitaminhiányos körmöket is.

Mikor szedj körömerősítő vitamint?

 • Ha szeretnéd, hogy gyorsabban nőjenek a körmeid.
 • Ha egészséges kinézetű körmökre vágysz.
 • Ha erősíteni szeretnéd a körmeidet.

Mely vitaminok, hogyan segítenek a köröm vitaminhiánya esetén

biotin a körömsejtek növekedését támogatja, mégpedig úgy, hogy a keratinnaka köröm egyik fő alkotóelemének – a termelődését fokozza. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a töredezett körmök állapota javítható biotinnal, sőt, bizonyos esetekben még a köröm deformitását is tudja javítani. (1) Egy felnőtt ember napi biotinigénye kb. 30-60 mcg.

A szilícium hozzájárul a kollagén szintézishez (ez az elsődleges fehérje a szervezetben, amiből a bőr, haj, köröm felépül), és ezen túl is részt vesz a köröm felépítésében. A vékony, puha körmök minőségén is javíthatunk szilíciumbevitellel. (2) 

Ennek megfelelően ebbe a szépségvitamin komplexbe a legfontosabb, köröm egészségét támogató tápanyagok kerültek, köztük 50 mcg biotin és 120 mg mezei zsurlóból kivont szerves szilícium.

A szépségvitamin olyan további összetevői, mint az A-vitamin és B-vitaminok elősegítik a körömsejtek képződését, mivel fokozzák a szervezet fehérjefelépítési folyamatait, a D-vitamin hozzájárul a kalcium felszívódásához, mely elengedhetetlen tápanyag a körömnövekedéshez. A vitamin komplexben található cink nélkül nem beszélhetünk körömegészségről, a folsav pedig segít megelőzni a körmök elvékonyodását.

Röviden a Natur Tanya Szerves Szépségvitamin 19-féle bioaktív összetevője hozzájárul a szép körmök növekedéséhez és az egészségükhöz szükséges tápanyagok kényelmes pótlásához.

Natur Tanya® Szerves Szépségvitamin

Nézz körül a webáruházunkban
Szerves szépségvitamin – Haj, bőr és köröm vitamin DUOPACK, -10% kedvezménnyel Natur Tanya® Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.