Vásárlói vélemény - Chilli gél!

Újabb elégedettség – Chilli gél

Ági sikertermékünket, a Chilli gélt keresve tért be a boltba. Egy hónap után találkoztunk vele újra, amikor már elégedetten számolt be tapasztalatairól.

„Eleinte szkeptikus voltam, gondoltam, egy próbát megér! Be kell vallanom, teljesen lehengerelt az eredmény! 1 hónapos használat alatt a bőröm láthatóan simább lett. Kíváncsiságból centiztem is, és a combon kerülete is csökkent!

Azóta olvastam az oldalon, hogy ezt még lehet fokozni is! Ezért most a teljes palettát elviszem, a chilli gél mellé bevettem most a masszázskesztyűt és a lélegző fóliát is, a pluszt centik érdekében! Köszönöm, hogy vagytok nekem!”

chilli-gel-velemeny12-jav.jpg

Ági, mi köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalatod!

3 lépéses otthoni bőrfeszesítő és alakformáló módszer!

1.  Készítsd elő a bőröd! >>> Vérkeringést serkentő masszázskesztyű

Masszírozd át a kezelendő bőrfelületet fürdés közben, hiszen így kitágulnak a pórusok, fokozódik a nyirok- és vérkeringés, aminek köszönhetően a hatóanyagok gyorsabban és mélyebb rétegekbe tudnak eljutni.

2. Jöjjön a lényeg! >>> Chillishape® gél

Kend fel vékony rétegben a chilli gélt a még nedves bőrödre, és szinte azonnal érezni fogod, ahogy működésbe lép a kapszaicin. Vérbőséget idéz elő, és máris megkezdődik a salakanyagok kioldása.

3. Fokozd a hatást! >>> Speciális lélegző testtekercselő fólia

A fólia aprócska lyukain keresztül  „lélegezhet” a bőr. Ez fontos, hiszen a kezelés alatt elengedhetetlen, hogy oxigénhez jussanak a hatóanyagok. Amelyeket a fólia segít mélyebb rétegekbe préselni!

Kezdd meg a zsírégetést belülről is!

Válaszd az Alakformáló és Zsírégető chili csomagot!  >>>