Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Ferzym® Bélflóra ampulla

7 milliárd élő probiotikum,
prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.

-------------------------------------------
 7 milliárd élő hasznos bélbaktérium
 500 mg prebiotikus rost 
 + méhpempő és fermentált papaya kivonat 
 Szabadalommal védett előállítás - DUAL COATED® technológia 
 2 éves kortól fogyasztható és
 Gluténmentes termék!
------------------------------------------

7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.

7 OK, amikor feltétlen érdemes

Ferzym® kúrába fogni:

 • 1. Gyengeség, erőtlenség
 • 2. Gyakori megfázás, meghűlés
 • 3. Visszatérő felfázások
 • 4. Bőr- és hajproblémák
 • 5. Puffadás, emésztési zavarok
 • 6. Bakteriális fertőzések, gombás betegségek, paraziták jelentkezése
 • 7. Allergiák megjelenése

Egyél baktériumokat!

Igen, egyél baktériumokat a szépségedért és egészségedért!

Tudtad, hogy a hasznos bélbaktériumok, vagy más néven probiotikumok adják az immunrendszered 70%-át? Ezek a hasznos baktériumok legnagyobb mennyiségben a beleidben és a bőrödön élnek.

A belekben ők felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatatásáért a sejtjeink számára, de vitaminokat, például a K- és B-vitaminokat, immunglobulint, gyulladáscsökkentő, és antibakteriális vegyületeket is termelnek.

Épp ezért halljuk azt, hogy a bélflóra egyensúlyának zavara, tüneteink és betegségeink 80%-nak gyökere! 

prebiotikum-probiotikum-szimbiotikum-ferzym-kettos-kabat.jpg

A hasznos baktériumok részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában, illetve a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Segíthetnek megvédeni a fertőzésektől, támogatják az emésztést, részt vesznek a gyulladásos folyamatok csökkentésében, és létfontosságú elemekkel töltik fel a testet a bélbolyhok receptorain keresztül.

Bélflóra építő hasznos bélbaktériumok

Ebben az ampullában 7 milliárd élő probiotikus törzset, vagyis hasznos baktériumot találunk, prebiotikus rostokkal dúsítva, melyeket úgynevezett DUAL COATED ("kettős kabát") technológiával állítottak elő.

szabadalommal-vedett-ferzym-ampulla.jpg

Ez egy olyan szabadalom, ahol a probiotikumokra két prebiotikus "kabátot" húznak. Az első kabát garantálja az egyenlőtlen pH-értékek mellett is a biztonságos eljutást a bélflóráig. A másik kabát csak a bélflórában oldódik, és ott elterül, mint egy "szőnyeg", hogy táplálékként szolgáljon a probiotikumok számára. Prebiotikumok nélkül ugyanis a probiotikumok nem képesek kolonizálódni, sokasodni.

Ferzym® ampulla - stabil bélbaktérium készítmény, 7 milliárd, élő probiotikus törzzsel, ami már 2 éves kortól fogyasztható!

Mi az a Bélflóra?

A bélnyálkahártya, a tested védelmi rendszerének fő helyszíne, ezt nevezik bélflórának. A bélflórában 400-500 mikróbafaj él, súlyuk 1,5 kg-ot tesz ki. Ezek a szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok az immunrendszer 70%-át adják. A mikro-flóra összetétele, tartós egészségünk és szépségünk alapja.

Ha a tested az ország, akkor a bélflóra, egy sűrűn lakott főváros. A város lakói 85%-ban az un. hasznos bélbaktériumok (probiotikumok), főként Bifidobacterium és Lactobacillus törzsek. 15%-ban gombák (pl.: candida fajok) és egyéb patogén baktériumok (pl.: coli fajok) élnek még itt. Az ország akkor van egyensúlyban, ha a főváros demográfiai arányai, 85%-15% a probiotikumok javára.

Az egészséges bélflóra az erős immunrendszer, a jó közérzet, a szépség és az egészséges szervezet alapja.

Mitől sérül a bélflóra egyensúly?

Bélflóra egyensúlyról, akkor beszélünk, ha a mikroflórában túlsúlyban vannak a hasznos bélbaktérium törzsek, más néven a probiotikumok. Két nagy probiotikus törzs az acidophillusok és bifiduszok 85%-os többsége kell az egyensúlyhoz.

Bélflóránk egyensúlya különböző külső tényezők hatására (pl. helytelen táplálkozás, stressz, környezeti ártalmak, gyomor-és bélrendszeri fertőzések, ill. egyes gyógyszerek, pl. antibiotikum alkalmazásakor) károsodhat, ilyen esetekben a bélflóra egyensúlyának (mikrobális egyensúly) helyreállítására ajánlott. A bélflóra egyensúlyvesztése a szervezet egyensúlyvesztését idézheti elő, mely puffadással, emésztési zavarokkal, bélbetegségekkel, bőr-és hajproblémákkal, vissza-visszatérő fel- és megfázással, fizikai és szellemi erőtlenséggel jelezhet, hogy segítségre van szüksége.

Patogén flóra

Ha a bélflóra egyensúly zavart szenved, akkor a kisebbségben élő patogén gombák és baktériumok megerősödhetnek a probiotikumokkal (hasznos bélbaktériumokkal) szemben.

Ilyenkor az egyébként is jelen lévő kórokozó baktériumok (coli baktériumok), és gombák (Candida fajok) szaporodásnak indulnak. Ha a hasznos baktériumok és patogének aránya kóros irányba mozdul el, valamint az egymással és a gazdaszervezettel szimbiózisban élő mikrobák mellé kórokozó baktériumok, vírusok, gombák, paraziták települnek be, akkor diszbakteriózisról vagy diszbiózisról beszélünk. Ráadásul a patogének által termelt bomlástermékek és toxinok tovább gyengítik a védelmi rendszert, ami fáradtsághoz, kimerültséghez, koncentráció zavarhoz, allergiához, gyulladásokhoz, emelkedett koleszterin szinthez és különböző bőrbetegségekhez vezethet, vagy bőrproblémák, pl.: pattanások, aknék megjelenését idézheti elő.

A hasznos bélbaktériumok csökkent mennyisége nem ad elegendő oxigént a szöveteknek, tápanyagot a sejteknek, immunvédő vegyületeket a védelmi rendszernek, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet.

Prebiotikumokat a probiotikumoknak

A probiotikumok tehát az egészségünket, emésztésünket, közérzetünket és szépségünket befolyásoló mikroorganizmusok. A probiotikumok, prebiotikumokkal táplálkoznak. A prebiotikumok a probiotikus törzsek szaporodását segítik és támogatják a kalcium, magnézium, cink, vas felszívódását.

Ezért mindig olyan bélflóra építőt válassz, ami a probiotikumok mellett tartalmaz prebiotikus rostokat is, mert ez olyan manna a probiotikus törzsek számára, amitől ők sokasodni (kolonizálódni) képesek. Hiszen a bélflóra olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat, nem tudjuk pontosan megmondani, hogy melyik probiotikumra van szükséged!

ferzym-ampulla.jpg

Érdemes szem előtt tartani

A probiotikumok nagyon érzékenyek az eltérő pH-értékekre, ezért olyan technológiával készült terméket válassz, ami garantálja a hasznos bélbaktériumok eljutását a bélflóráig és ott segíti túlélő képességüket.

Tudtad?

 • Az emésztés nagyon sok energiát igényel a testtől. Amikor stressz hatások érnek minket (idegesség, feszültség, szomorúság, szorongás, önértékelési zavar, düh.... ) az emésztés lelassul, mert a szervezet minden energiáját a stressz hatás kiegyensúlyozására fordítja. Ha az emésztés lelassul, akkor a táplálék áthaladási sebessége is lassul. Az étel rothad vagy erjed, ez pedig a hasznos bélbaktériumok (probiotikumok) számára kedvezőtlen feltételeket teremt (nem megfelelő pH-értéket) és így csökken a mennyiségük.

 • Probiotikum + Prebiotikum = Szinbiotikum

Összetevők:  7 milliárd hasznos bélbaktérium + 500mg prebiotikum, sztíviával, méhpempővel és fermentált papaya kivonattal ampullánként.

a kupakban: tömegnövelő szer: maltodextrin, Tejsav baktérium keverék (Bacillus coagulans BC513,maltodextrin; Lactobacillus acidophillus LA3; Bifidobacterium animalis ssp.lactis  BLC1, kukoricakeményítő, nátrium-alginát;); csomósodásgátló: talkum, szilicium dioxid
a flakonban: víz, nádcukor, rövid láncú fructo-oligoszacharid  (FOS), Friss méhpempő- 1,2 % HAD (10-hidroxi delta-2-decenoic sav) tartalomra titrálva, Fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcs por, tartósítószer: kálium- szorbát, nátrium-benzoát, karamell aroma, édesítőszer: steviol glikozid (Stevia rebaudiana Bertoni leaves), savanyúságot szbályzó: citromsav

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 1 ampulla 2 ampulla
Rövid láncú fructo-oligoszacharid (FOS) 500 mg 1000 mg
Friss méhpempő 100 mg 200 mg
- 1,2 % HAD tartalomra titrálva 1,2 mg 2,4 mg
Fermentált papaya gyümölcs por 100 mg 200 mg
Tejsav baktérium keverék  7 mld 14 mld
Bacillus coagulans BC513 5 mld 10 mld
Lactobacillus acidophillus LA3 1 mld 2 mld
Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1 1 mld 2 mld


GLUTÉNMENTES TERMÉK.

Felhasználási javaslat: Napi 1- 2 ampulla, étkezések előtt. Gyermekeknek 2 éves kortól adható! 

Fontos figyelmeztetés: A kupakban is hatóanyag! Fogyasztás előtt a kupakot tekerjük el ütközésig, és a flakonba hulló port rázzuk össze a folyadékkal és utána igyuk meg. A készítmény természetes voltából eredően, előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Méhészeti termékekre allergiás személyek valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.  

Kiszerelés: 
10 x 8 ml ampulla

OETI:
 17549/2016.

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 3560 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2373 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.