Főmenü Termékeink
Termékek

Ferzym® Bélflóra ampulla. 7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.

Cikkszám: 8002738988744
Ferzym® Bélflóra ampulla. 7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.
2+1 Akció
Készlet információ: Rendelhető
3 990 Ft
Bővebben a termékről

Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Ferzym® Bélflóra ampulla

7 milliárd élő probiotikum,
prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.

-------------------------------------------
 7 milliárd élő hasznos bélbaktérium
 500 mg prebiotikus rost 
 + méhpempő és fermentált papaya kivonat 
 Szabadalommal védett előállítás - DUAL COATED® technológia 
 2 éves kortól fogyasztható és
 Gluténmentes termék!
------------------------------------------

7 milliárd élő probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel, és papayával.

7 OK, amikor feltétlen érdemes

Ferzym® kúrába fogni:

 • 1. Gyengeség, erőtlenség
 • 2. Gyakori megfázás, meghűlés
 • 3. Visszatérő felfázások
 • 4. Bőr- és hajproblémák
 • 5. Puffadás, emésztési zavarok
 • 6. Bakteriális fertőzések, gombás betegségek, paraziták jelentkezése
 • 7. Allergiák megjelenése

ferzym-7-milliard-elo-prebiotikum.jpgEgyél baktériumokat!

Igen, egyél baktériumokat a szépségedért és egészségedért!

Tudtad, hogy a hasznos bélbaktériumok, vagy más néven probiotikumok adják az immunrendszered 70%-át? Ezek a hasznos baktériumok legnagyobb mennyiségben a beleidben és a bőrödön élnek.

A belekben ők felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatatásáért a sejtjeink számára, de vitaminokat, például a K- és B-vitaminokat, immunglobulint, gyulladáscsökkentő, és antibakteriális vegyületeket is termelnek.

Épp ezért halljuk azt, hogy a bélflóra egyensúlyának zavara, tüneteink és betegségeink 80%-nak gyökere! 

ferzym-probiotikum-prebiotikum.jpg

A hasznos baktériumok részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában, illetve a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. Segíthetnek megvédeni a fertőzésektől, támogatják az emésztést, részt vesznek a gyulladásos folyamatok csökkentésében, és létfontosságú elemekkel töltik fel a testet a bélbolyhok receptorain keresztül.

Bélflóra építő hasznos bélbaktériumok

Ebben az ampullában 7 milliárd élő probiotikus törzset, vagyis hasznos baktériumot találunk, prebiotikus rostokkal dúsítva, melyeket úgynevezett DUAL COATED ("kettős kabát") technológiával állítottak elő.

Ez egy olyan szabadalom, ahol a probiotikumokra két prebiotikus "kabátot" húznak. Az első kabát garantálja az egyenlőtlen pH-értékek mellett is a biztonságos eljutást a bélflóráig. A másik kabát csak a bélflórában oldódik, és ott elterül, mint egy "szőnyeg", hogy táplálékként szolgáljon a probiotikumok számára. Prebiotikumok nélkül ugyanis a probiotikumok nem képesek kolonizálódni, sokasodni.

Ferzym® ampulla - stabil bélbaktérium készítmény, 7 milliárd, élő probiotikus törzzsel, ami már 2 éves kortól fogyasztható!

ferzym-belflora-ampulla.jpg

Mi az a Bélflóra?

A bélnyálkahártya, a tested védelmi rendszerének fő helyszíne, ezt nevezik bélflórának. A bélflórában 400-500 mikróbafaj él, súlyuk 1,5 kg-ot tesz ki. Ezek a szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok az immunrendszer 70%-át adják. A mikro-flóra összetétele, tartós egészségünk és szépségünk alapja.

Ha a tested az ország, akkor a bélflóra, egy sűrűn lakott főváros. A város lakói 85%-ban az un. hasznos bélbaktériumok (probiotikumok), főként Bifidobacterium és Lactobacillus törzsek. 15%-ban gombák (pl.: candida fajok) és egyéb patogén baktériumok (pl.: coli fajok) élnek még itt. Az ország akkor van egyensúlyban, ha a főváros demográfiai arányai, 85%-15% a probiotikumok javára.

Az egészséges bélflóra az erős immunrendszer, a jó közérzet, a szépség és az egészséges szervezet alapja.

prebiotikum-probiotikum-szimbiotikum-ferzym-kettos-kabat.jpg

Mitől sérül a bélflóra egyensúly?

Bélflóra egyensúlyról, akkor beszélünk, ha a mikroflórában túlsúlyban vannak a hasznos bélbaktérium törzsek, más néven a probiotikumok. Két nagy probiotikus törzs az acidophillusok és bifiduszok 85%-os többsége kell az egyensúlyhoz.

Bélflóránk egyensúlya különböző külső tényezők hatására (pl. helytelen táplálkozás, stressz, környezeti ártalmak, gyomor-és bélrendszeri fertőzések, ill. egyes gyógyszerek, pl. antibiotikum alkalmazásakor) károsodhat, ilyen esetekben a bélflóra egyensúlyának (mikrobális egyensúly) helyreállítására ajánlott. A bélflóra egyensúlyvesztése a szervezet egyensúlyvesztését idézheti elő, mely puffadással, emésztési zavarokkal, bélbetegségekkel, bőr-és hajproblémákkal, vissza-visszatérő fel- és megfázással, fizikai és szellemi erőtlenséggel jelezhet, hogy segítségre van szüksége.

Patogén flóra

Ha a bélflóra egyensúly zavart szenved, akkor a kisebbségben élő patogén gombák és baktériumok megerősödhetnek a probiotikumokkal (hasznos bélbaktériumokkal) szemben.

Ilyenkor az egyébként is jelen lévő kórokozó baktériumok (coli baktériumok), és gombák (Candida fajok) szaporodásnak indulnak. Ha a hasznos baktériumok és patogének aránya kóros irányba mozdul el, valamint az egymással és a gazdaszervezettel szimbiózisban élő mikrobák mellé kórokozó baktériumok, vírusok, gombák, paraziták települnek be, akkor diszbakteriózisról vagy diszbiózisról beszélünk. Ráadásul a patogének által termelt bomlástermékek és toxinok tovább gyengítik a védelmi rendszert, ami fáradtsághoz, kimerültséghez, koncentráció zavarhoz, allergiához, gyulladásokhoz, emelkedett koleszterin szinthez és különböző bőrbetegségekhez vezethet, vagy bőrproblémák, pl.: pattanások, aknék megjelenését idézheti elő.

A hasznos bélbaktériumok csökkent mennyisége nem ad elegendő oxigént a szöveteknek, tápanyagot a sejteknek, immunvédő vegyületeket a védelmi rendszernek, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet.

Prebiotikumokat a probiotikumoknak

A probiotikumok tehát az egészségünket, emésztésünket, közérzetünket és szépségünket befolyásoló mikroorganizmusok. A probiotikumok, prebiotikumokkal táplálkoznak. A prebiotikumok a probiotikus törzsek szaporodását segítik és támogatják a kalcium, magnézium, cink, vas felszívódását.

Ezért mindig olyan bélflóra építőt válassz, ami a probiotikumok mellett tartalmaz prebiotikus rostokat is, mert ez olyan manna a probiotikus törzsek számára, amitől ők sokasodni (kolonizálódni) képesek. Hiszen a bélflóra olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat, nem tudjuk pontosan megmondani, hogy melyik probiotikumra van szükséged!

ferzym9c.jpg

Érdemes szem előtt tartani

A probiotikumok nagyon érzékenyek az eltérő pH-értékekre, ezért olyan technológiával készült terméket válassz, ami garantálja a hasznos bélbaktériumok eljutását a bélflóráig és ott segíti túlélő képességüket.

Tudtad?

 • Az emésztés nagyon sok energiát igényel a testtől. Amikor stressz hatások érnek minket (idegesség, feszültség, szomorúság, szorongás, önértékelési zavar, düh.... ) az emésztés lelassul, mert a szervezet minden energiáját a stressz hatás kiegyensúlyozására fordítja. Ha az emésztés lelassul, akkor a táplálék áthaladási sebessége is lassul. Az étel rothad vagy erjed, ez pedig a hasznos bélbaktériumok (probiotikumok) számára kedvezőtlen feltételeket teremt (nem megfelelő pH-értéket) és így csökken a mennyiségük.

 • Probiotikum + Prebiotikum = Szinbiotikum

szabadalommal-vedett-ferzym-ampulla.jpgÖsszetevők:  7 milliárd hasznos bélbaktérium + 500mg prebiotikum, sztíviával, méhpempővel és fermentált papaya kivonattal ampullánként.

a kupakban: tömegnövelő szer: maltodextrin, Tejsav baktérium keverék (Bacillus coagulans BC513,maltodextrin; Lactobacillus acidophillus LA3; Bifidobacterium animalis ssp.lactis  BLC1, kukoricakeményítő, nátrium-alginát;); csomósodásgátló: talkum, szilicium dioxid
a flakonban: víz, nádcukor, rövid láncú fructo-oligoszacharid  (FOS), Friss méhpempő- 1,2 % HAD (10-hidroxi delta-2-decenoic sav) tartalomra titrálva, Fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcs por, tartósítószer: kálium- szorbát, nátrium-benzoát, karamell aroma, édesítőszer: steviol glikozid (Stevia rebaudiana Bertoni leaves), savanyúságot szbályzó: citromsav

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 1 ampulla 2 ampulla
Rövid láncú fructo-oligoszacharid (FOS) 500 mg 1000 mg
Friss méhpempő 100 mg 200 mg
- 1,2 % HAD tartalomra titrálva 1,2 mg 2,4 mg
Fermentált papaya gyümölcs por 100 mg 200 mg
Tejsav baktérium keverék  7 mld 14 mld
Bacillus coagulans BC513 5 mld 10 mld
Lactobacillus acidophillus LA3 1 mld 2 mld
Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1 1 mld 2 mld


GLUTÉNMENTES TERMÉK.

Felhasználási javaslat: Napi 1- 2 ampulla, étkezések előtt. Gyermekeknek 2 éves kortól adható! 

Fontos figyelmeztetés: A kupakban is hatóanyag! Fogyasztás előtt a kupakot tekerjük el ütközésig, és a flakonba hulló port rázzuk össze a folyadékkal és utána igyuk meg. A készítmény természetes voltából eredően, előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Méhészeti termékekre allergiás személyek valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.  

Kiszerelés: 
10 x 8 ml ampulla

OETI:
 17549/2016.

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 3990 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2660Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
2020.10.19 15:59
5/5
Kedves Zsolt!

Ha a hasmenés megszűnt, nincs gond az állaggal, színnel, akkor valóban nincs miért aggódni. :-)

A táplálkozásodban beállt változás miatt nem meglepő, hogy 3-4-szer több, hiszen gyakorlatilag egy növényi táplálkozásra álltál át, így pedig jelentősen megnövelted a rostbevitelt, ami megnöveli a bélsár mennyiségét.
A Papaya kúrát folytasd bátran tovább, és ahogy írtam a korábbi üzenetemben akár még a Ferzymet is folytathatod.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Zsolt
2020.10.16 18:13
0/5
Kedves Rita!

Hasmenésem már a kúra legelején megszünt, és sokkal jobban érzem magam.
A széklet állaga és színe kifogástalan, csak 3-4-szer több, mint eddig.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az étkezésemen is változtattam: nem eszek glutént és tejterméket, csokoládét, süteményeket, sertés és marha húst. Szárnyas húst is ritkán. Le is fogytam (pedig nem nagyon volt rajtam tartalék).
A savasodás néha-néha még jelentkezik, ezért használom még a Papayát.

Köszönettel,
Zsolt
Somogyi Rita
2020.10.16 16:10
5/5
Kedves Zsolt!

A mostani üzeneted miatt visszaolvastam beszélgetésünket is, ahol azt láttam, hogy korábban hasmenéses panaszról beszéltünk.

Amennyiben ez a hasmenés erősödött fel a Ferzym® kúra alatt (úgy vélem erre utalhat, a „hatalmas béltisztítás” megfogalmazás) , és továbbra is fennáll , az semmiképpen sem nevezhető normálisnak. Jelezheti ugyanis a mikrobiomban a patogén gombák esetleg baktériumok túlsúlyát. Fontos lenne kideríteni, hogy pontosan mi okozza ezeket a panaszokat, ugyanis csak akkor tudunk célzottan fellépni ellene. Ehhez kérlek, kérd háziorvosod segítségét.

Ha a korábbi hasmenéses panasz megszűnt, a széklet állaga, színe normális, önmagában a napi többszöri székelés nem jelent problémát. Ami ugyanakkor számodra meglepő is lehet, ha korábban probléma volt az emésztéseddel (ahogy már beszéltük is, ezt jelezheti a savasodás is).

Ebben az esetben, kérlek, folytasd tovább a Ferzym® kúrát.

Mindenképpen várom visszajelzésedet!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Zsolt
2020.10.16 15:06
5/5
Kedves Rita!

Véget ért az 1 hónapos Ferzym ampulla kúra. Úgy éreztem, mintha egy hatalmas béltisztítás folyamatában lennék, a székelés gyakorisága és a mennyisége is nagyon megnőtt. Ez most egy héttel a kúra után is így működik, a megszokott 3-4 szerese távozik belőlem minden nap. Ez az ampullának betudható normális hatás vagy valami máshoz lehet köze?

Köszönettel,
Zsolt
Somogyi Rita
2020.10.06 15:39
5/5
Kedves Borda Andrea!

A Ferzym® ampulla fogyasztását méhészeti termékekre allergiás egyéneknek nem javasoljuk, így ha allergiás vagy a mézre, mint méhészeti termékre, sajnos Neked sem javasolhatom.

Amennyiben a kiwire nem vagy allergiás, úgy ismerkedj meg a Cotifibra bélradírral, hiszen a napi adagban 7000 mg prebiotikus rostot tartalmaz, amellyel ugyancsak hozzájárul a bélflóra egészségének helyreállításához.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Borda Andrea
2020.10.05 00:15
0/5
Kedves Rita!
Ezt a terméket ajánlottad a hisztamin intoleranciára. Viszont én, mivel nem fogyasztom, elfelejtettem a méz allergiámat megemlíteni a kérdezz - felelek rovatban. A méhpempő okozhat allergiát? Inkább ezt a terméket ne próbáljam ki a méz allergia miatt?
Köszönettel: Andrea
Somogyi Rita
2020.09.14 16:17
5/5
Kedves Zsolt!

Nagy szeretettel várom a visszajelzésedet. :-)

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Zsolt
2020.09.10 16:20
5/5
Kedves Rita!

Nagyon köszönöm a válaszodat, a mai nap elkezdtem a Ferzym ampulla kúrát, ennek az eredményéről is fogok Nektek visszajelzést küldeni.

Üdvözlettel,
Zsolt
Somogyi Rita
2020.09.08 13:24
5/5
Kedves Zsolt!

Nagyon köszönöm a visszajelzésed! Engem is megdöbbent, hogy ilyen gyorsan jelentkezett pozitív változás.

Önmagában a Fermentált Papaya koncentrátum természetesen nem hashajtó, azonban a savasodás, amiért belekezdtél a papaya kúrába, eleve jelzi, hogy az emésztőrendszeredben valami nincs rendben.

Amikor ezt észleljük és elkezdjük a bélflóránk helyreállítását célzó életmódváltást, és azt erjesztett kiegészítővel is dúsítjuk, az egyensúlyát veszett mikrobiom „lakói” – a patogén gombák és baktériumok, illetve a hasznos bélbacik csatározása is elkezdődik, a túlélésért.

Ilyenkor a kúra elején teljesen természetesen előfordulhatnak hasmenéses, székrekedéses vagy akár puffadásos tünetek is. Mindez azonban maximum az első 10 napig okozhat gondot, és gyorsabban túllehetsz rajta, ha megnöveled vízfogyasztásod, többet mozogsz és több rostot veszel magadhoz.

Ugyanakkor, ha komolyabb hasmenést (hasmenésről akkor beszélhetünk, ha egy napon belül háromnál több alkalommal laza, híg, vizes széklet jelentkezik) tapasztalunk, akkor ez már nem a tisztítókúra számlájára írható. Ilyenkor gyanakodhatunk bakteriális fertőzésre, ami szintén gyakori akkor, ha a bélflóra nincs egyensúlyban, hiszen a bélflóra egyensúlya adja az immunrendszer 70%-át.

És bizony! Olyan szinbiotikum bevetésével, mint a Ferzym® ampulla, gyorsabban rendezheted a bélflóra egyensúlyt.

Mindenképpen javaslom az elkezdését. Méghozzá naponta 1 ampullát fogyassz reggel éhgyomorra. Nyugodtan Megihatod akár rögtön utána az első fél kupaknyi Papaya koncentrátumot is. Nagyszerűen támogatják egymást az emésztőrendszer egészségére!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Zsolt
2020.09.07 16:01
5/5
Kedves Rita!

Fermentált Papaya koncentrátumot használok két hete a savasodásom helyre állítására, reggeli és vacsora elött. Illetve No-Acid tablettát (első héten kettőt, most már csak egyet, vacsora után 1 órával) Nagyon sokat javúlt a helyzet, már csak ritkán érzek problémát.

Viszont ebben a két hétben már másodszor jött elő erős hasmenés, fáradsággal ötvözve. Kérdésem az, hogy lehet ettől a kúrától?

Illetve olvastam a Ferzym ampulláról. Érdemes lehet ebben a helyzetben kiegészíteni vele a kúrát? Ha igen, akkor hogy iktassam be a papaya mellé?

Köszönettel,
Zsolt
Somogyi Rita
2020.09.01 15:18
5/5
Kedves Fehér Edina!

Nincs akadálya annak, hogy szoptatás alatt bélflóra építésbe kezdj. Sőt, mivel a bélflóra egészsége adja az immunrendszer egészségének 70 %-át, egy bélflóra építéssel a kisbabádnak is jót teszel.. :-)
A Ferzym® ampulla és Ferzym® kapszula közül én inkább az ampullát preferálom, hiszen felszívódása kedvezőbb, mint a kapszuláé, de válaszd bármelyiket, ahogyan írtam feljebb, azzal csak egészen biztos, hogy jót teszel. :-)

Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Fehér Edina
2020.09.01 11:17
0/5
Kedves Rita!

Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg szoptatom az 1 hónapos kisbabámat, így szabad-e elkezdenem a kapszulát szedni?
Somogyi Rita
2020.08.06 15:38
5/5
Kedves Nagy Melinda!

A Hepaplus articsóka kapszulát nyugodtan szétszedheted, és tartalmát fel tudod oldani egy pohár vízben. Ez a hatékonyságon nem fog változtatni.
Mellette fogyassz bátran máriatövis magolajat is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Nagy Melinda
2020.08.06 12:25
0/5
Kedves Rita!

Köszönöm a választ!

Sajnos olyan problémám van,hogy tablettát nem tudok szedni,egyszerűen nem bírom lenyelni. Esetleg tudna olyan terméket javasolni amit tudnék fogyasztani a máj méregtelenítésére?
Somogyi Rita
2020.07.28 08:12
5/5
Kedves Nagy Melinda!

A kivizsgálásokat tovább kell folytatni, hogy feltárhassuk a kiváltó okokat, ezért arra kérlek, hogy keress fel egy gasztroenterológus szakorvost. Még jobb, ha étkezési naplót vezetsz, melyben jelölöd mit ettél, és milyen emésztőrendszeri diszkomfort érzeted volt, hiszen ez lehetőséget ad a pontos diagnosztizálás felgyorsítására. Hosszú távon csak ez oldja meg a problémát.

Addig is természetesen fogyaszthatsz bélflórát tápláló prebiotikumokat, probiotikumokat, melyeket a Ferzym® ampulla is tartalmaz. Igen, a dobozban 10 fiola található, amiből napi 1-2 ampulla javasolt reggel éhgyomorra. Felgyorsítja a bakteriális lebontást és segít távol tartani a fertőzéseket.

A kúrát egészítsd ki articsóka kivonattal, ami a májat méregteleníti, a májsejteket regenerálja, és tökéletes puffadásos panaszok enyhítésére. Amire szükség lehet még az az erjesztett papaya koncentrátum, ami a gyomor egészségének támasza.

A három kiegészítő mellett fogyassz több folyadékot, és rostot, illetve a rendszeres testmozgásról se felejtkezz el. Mindhárom elem szükséges az jó emésztéshez.

Várom visszajelzésed!
Somogyi Rita
Nagy Melinda
2020.07.27 15:44
0/5
Kedves Rita!

Böngészem egy ideje az oldalt,több mindent elolvastam már,mi mire jó.

Elsősorban érdeklődni szeretnék,hogy jól értelmezem, egy ilyen dobozva 10 ampulla van amiből naponta 2 db ampulla elfogyasztása ajánlott? Tehát ez egy 5 napi adag? Számomra nem egyértelmű és úgy voltam vele inkább megkérdezem.

Másodrészt tanácsát szeretném kikérni,mit javasolna számomra.
1,5 éve kezdődött el valami nagyon rossz a hasammal. Semmi nem maradt meg bennem, így elmentem egy étel intolerancia vizsgálatra és ott kiderült,hogy több különböző ételre hol kevésbé,hol nagyon érzékeny vagyok. Nagy kétségbe esésemet követően ,hogy nem ehetek semmit sem (búza,tojás,élesztő,laktóz amik a minden napjaimat képezték hirtelen el kellett hagynom) össze szedtem magam nagy nehezen és elkezdtem utána járni mit ehetek egyáltalán. Egy bizonyos termék család sokat segített. Kezdtek csillapodni a tüneteim ,hirtelen veszítettem is a súlyomból,de éreztem ,hogy valami még mindig nem az igazi,folyton puffadtam és a hasamról egyszerűen semmit nem ment le hanem inkább rá jött. Éreztem hogy hiába hagyom el az ételeket még mindig nem jó valami. Egyik kedves ismerősöm javasolt egy természetes tisztitó kúrát (természetes anyagokkal,a belekben megtapadt dolgoktól segített megszabadulni) ami eleinte sokat segített,mostanra már nem veszem észre,hogy hatna. Probálok diétázni és rendszeresen sportolni,de a hasamról semmi sem moccan,és belül sem jó hiába,hogy oda figyelek mit eszek.
Elsősorban szeretnék megszabadulni ettől a puffadástól és vissza vissza térő gyomorproblémáktól ,illetve fogyni is szeretnék mert tényleg minden a hasamra jön,de lemenni nem hajlandó.

Közben itt olvastam erről a termékről azt is ,hogy bakteriális fertőzésre is ajánlják. Ez valóban így van? Már rengeteg féle gyógyszert kipróbáltam,de mindig egy idő után vissza térnek ezek a kellemetlen tünetek. Hosszú távon ez megoldaná a problémáimat?

Köszönöm szépen előre is a választ!
Somogyi Rita
2020.06.30 16:06
5/5
Kedves Nagelsmann Imre!

Nagyon örülök annak, hogy a Ferzym® ampullát sikerrel alkalmazod.

A gyártó szerint megjelölt napi fogyasztási javaslat 1-2 ampulla, ezt kérlek, ne lépd át.

A Ferzym® ampulla 7 milliárd probiotikumot tartalmaz, mely az egyedülálló DUAL COATED® technológiának köszönhetően, nemcsak gond nélkül tud eljutni a vastagbélig, hanem ott sokasodni is tud. Éppen ezért nincs szükség még tovább növelni az adagot, hiszen így is napi 14 milliárd probiotikummal és mellette prebiotikumokkal támogatod meg bélflórád egészségét.

Inkább azt javaslom, hogy a kúraidőt told ki. 30 napig alkalmazd nyugodtan a napi két ampullás adagolást, majd utána jöhet 30 nap egy ampullával.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Nagelsmann Imre
2020.06.29 19:21
0/5
Kedves Rita!

Napi két ampullát iszom étkezések előtt reggel és este. Jótékony, nyugtató hatását érzékelem. Okoznék vele problémát ha nemcsak a reggeli, és vacsora előtt, hanem a déli étkezés előtt is beiktatnám az ampullát háromra emelve így a napi adagot? Úgy érzem hogy a három adag még nagyobb javulást hozhatna.

Belfloram régóta makacskodik, szeretném rendbe tenni :)

Szíves válaszodat előre is köszönöm!

Somogyi Rita
2020.06.23 16:01
5/5
Kedves Halász Éva!

Mind a Ferzym® ampulla, mind a kapszula több mint 7 milliárd probiotikumot és prebiotikus rostot tartalmaz. Ugyanakkor a kapszulában lényegesen kevesebb papaya gyümölcspor és méhpempő van, ami például fruktóz érzékenység esetén nagyon fontos információ. Én az ampullát azonban jobban kedvelem, hiszen a folyékony állag miatt kedvezőbb felszívódással bír.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Halász Éva
2020.06.22 21:27
0/5
Kedves Rita!
Mi a különbség az ampulla és a kapszula között?
Somogyi Rita
2020.04.21 13:30
5/5
Kedves Kiss Renáta!

Igen, alkalmazhatod a Ferzym® bélflóra ampullát. Már csak azért is, mert a bélflóra egyensúlyának a helyreállításával javíthatók az immunválaszok, így pedig az allergiás reakciók gyakoriságát is csökkenthetjük. A vesehomok okán pedig fogyassz több folyadékot.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kiss Renáta
2020.04.18 18:25
0/5
Kedves Rita!

Nekem porallergiám van, és az egyik vesèmben van egy kis homok. Használhatom a terméket?

Köszönettel:

Kiss Renáta
Somogyi Rita
2020.03.02 16:05
5/5
Kedves Bacsa Beatrix!

A napi adag legyen 1 ampulla, melyet reggel, éhgyomorra adj a kislányodnak. Ha szükséges, akkor egy pohár vízben vagy gyümölcslében is feloldhatod.

Üdvözlettel.
Somogyi Rita

Bacsa Beatrix
2020.02.27 18:04
0/5
En most rendeltem Ferzym ampullat,meg nem erkezett meg.A lanyom 3 eves mult.Azt szeretnem megtudni,hogy neki mennyi mennyiseg adhato?
Dobákne Buri Csilla
2020.02.13 16:12
5/5
Szuper jó az ampulla és a kapszula is ????
Dobákne Buri Csilla
2020.02.13 16:09
0/5
Kb 1 hónapja szedem és határozottan rendbe tette az emésztésemet, refluxom van és sokkal jobban érzem magam ????????????Én a kapszuláját is szedem..napi 1 szem..vagy ezt vagy a kapszulát felváltva????Köszönöm ,hogy létezik ez a termèk nekem sokat segített!!!
moncsika
2020.02.03 10:40
5/5
Most az influenzaszezon kellős közepén is nagy szükség van rá!
Somogyi Rita
2020.01.10 12:23
5/5
Kedves Payer Szilvia!

Igen, nyugodtan fogyaszthatod a Ferzym®-et akkor is, ha pollenallergiás vagy, hiszen a benne található méhpempő nem jelent veszélyt virágpor allergiánál.
Sőt, mivel bélflóránk egészsége adja immunrendszerünk egészségének 70 %-át, ha sikerül helyreállítanunk egyensúlyát, visszavehetjük az irányítást az immunrendszerünk felett, melynek túlműködése felel az allergiás reakciókért is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Payer Szilvia
2020.01.10 10:33
0/5
Üdvözlet
Kérdésem az lenne hogy parlagfű allergiás vagyok ez esetben is alkalmazható a termék?
ibike
2020.01.09 14:24
5/5
Legjobb probiotikum. Évente 2-szer rendszeresen végzek kúrát.
Kovács Lujza
2020.01.08 11:00
5/5
Szeretem, kedvenc termék.
Takácsné Kis Ivett
2019.11.25 12:13
0/5
Köszönöm.
Somogyi Rita
2019.11.13 15:57
5/5
Kedves Takácsné Kis Ivett!

A Ferzym® termékek fogyasztásától akkor sem kell tartanod, hogyha pollenallergiás vagy, hiszen a benne található méhpempő nem jelent veszélyt virágpor allergiánál.
Sőt, mivel bélflóránk egészsége adja immunrendszerünk egészségének 70 %-át, ha sikerül helyreállítanunk egyensúlyát, visszavehetjük az irányítást az immunrendszerünk felett, melynek túlműködése felel az allergiás reakciókért is.

Bátran vágj bele a kúrába, és ehhez válaszd a Ferzym® termékek közül, a magasabb prebiotikus rosttartalommal rendelkező, ampullát.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Takácsné Kis Ivett
2019.11.11 09:14
0/5
Kedves Rita!

Nekem pollenallergiám van, melyik ferzym terméket szedhetem?

Köszönöm.
Somogyi Rita
2019.09.03 16:43
5/5
Kedves Ácsné Sulyok Ildikó!

Igen, elegendő, ha napi egy ampullát fogyasztanak a gyerkőcök, reggel éhgyomorra. A kúraidő minimum 60, maximum 120 nap, mely kúraidők hosszát valóban az egyén immunitása határozza meg.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Ácsné Sulyok Ildikó
2019.09.03 13:22
0/5
Kedves Somogyi Rita!

Azt szeretném megkérdezni,hogy egy 3 és egy 8 évesnek napi egy ampulla elegendő e?Illetve mennyi ideig szedjék?A kisebbik fogékonyabb a betegségekre a nagyobbik viszont 2x vagy 3x beteg csak egy télen. Köszönöm!
Somogyi Rita
2019.03.23 16:04
5/5
Kedves Jobbágy Zsuzsanna!

Igen, segíthet a Karbofin növényi szén fogyasztása is, hiszen számos környezetből származó mérget, és toxint képes magába zárni, illetve csökkenteni az emésztőrendszeri tüneteket. Ugyanakkor ez nem helyettesíti a bélflóra egyensúlyának visszaszerzését támogató tevékenységeket, a diétát és a célzott kiegészítőket, mint a Ferzym® bélflóra kapszula.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Jobbágy Zsuzsanna
2019.03.19 20:01
0/5
Kedves Rita! Köszönöm a választ! Mit gondol az aktív szén szedéséről, kiegészítő kezelésként? Jelenleg folyamatosan fáj a hasa, függetlenül attól,hogy mit eszik és a hasa köldök alatt puffadt, diéta ellenére is. Ez mellett bőrtünetek is vannak. December eleje óta küszködünk...
Zsuzsanna
Somogyi Rita
2019.03.19 17:39
5/5
Kedves Jobbágy Zsuzsanna!

A bélflóra helyreállításához a Ferzym® ampulla helyett, a Ferzym® kapszulát ajánlom, mert abban nincs papaya gyümölcs por, és méhpempő tartalma is lényegesen kevesebb (1 kapszulában 5 mg), így beépíthető a diétába, és érdemes is, mert a szabadalmaztatott gyártástechnológia testre szabottá teszi a bélflóra restaurálását. A bélflóra helyreállításához azonban, tudatosan növeljétek meg lányod rostfogyasztását is, pl. keverj neki reggel natur joghurtba psylliumot, és ügyeljetek a bőséges folyadékfogyasztásra és rendszeres testmozgásra is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Jobbágy Zsuzsanna
2019.03.15 20:58
0/5
Kedves Somogyi Rita!
9 éves kislányomnak fruktóz érzékenysége van. A méz számára tiltott élelmiszer. Hónapok óta küzdünk a bélflórájának helyreállításával. Mit gondol, a Ferzym használatáról ebben az esetben,mérlegelve a pozitív- negatív hatásokat?
Köszönettel: Zsuzska
Kótai Barbara
2018.12.19 13:13
5/5
évek kitartó munkájával sikerült eléggé leépítenem a bélflórámat, egy 10 napos kúra alatt már rengeteget segített a Ferzym, folytatom tovább.
Gábor bá
2018.12.15 14:20
5/5
Antibiotikum kúra mellett csak ezt a probiotikumot szedem.
Somogyi Rita
2018.12.03 15:43
5/5
Kedves Jakab Hajnalka!

Nem írtad, hogy gyermekeid mire allergiásak, vagyis mi az az allergén, amire immunrendszerük túlzottan kezd el reagálni. Potenciális allergén található leggyakrabban a poratkában, háziállatokban, pollenekben, rovarokban, penészben, latexgumiban, ételekben és néhány gyógyszerben.

Az allergia kialakulásában óriási szerepe van az öröklött tényezők mellett, az életmódnak is. Így a változásokat is ezzel kell kezdeni. – különösen úgy, hogy azt írod a gyermekek egy náthás időszakba keveredve, nehezen gyógyulnak!

1. Rendszeres testmozgás – bizonyított, hogy enyhíti az allergiás tüneteket, és erősíti az immunrendszert, mivel oldja a stresszt és szorongásokat, melyek rombolják a védelmi vonalat és rontják az allergiás egyének javulási esélyeit.

2. Minőségi táplálkozás – zéró tolerancia minden olyan élelmiszerrel, ami savanyítja a testfolyadékokat, mint tej, fehér cukor, fehér liszt. Ha ezeket jó minőségű és friss alapanyagokra cseréljük, melyek magas tápanyag tartalommal rendelkeznek, képesek lehetünk javítani az immunrendszer túlzó reakcióján is.

3. Tegyünk rendet a bélflórában! A bélflóránk az immunrendszer 70%-át adja, de csakis akkor, ha egészséges, és egyensúlyban van. Ehhez az szükséges, hogy 85%-ban azt hasznos bélbaktériumok lakják. Étrenddel és ezzel a szinbiotikummal együttesen, nagyszerűen lehet ezt az egyensúlyt visszaszerezni, és ezzel átvenni az irányítást az immunrendszer felett. Az egészséges bélflóra számos immunvédő anyagot és vitamint is termel, ami növeli az ellenálló képességet is.

4. Harmonizáljuk az immunválaszt! A megreformált étrendet és életmódod az egészséges immunválaszok miatt érdemes még koncentrált Echinacea kivonattal (az oldal keresőjébe ezt kell beütve: Echinacea, kasvirág kapszula), C-vitaminnal (C-vitamin rágótabletta Natur Tanya®) és D3-vitaminnal is kiegészíteni, de a huminikum is maradhat. A sejtek egy természetes antivirális anyagot, az in***feront fokozottabban termelik így, és együttesen határozottabban léphetnek feI; az immunvédelem, a megfázások és felfázások, allergiák, és bőrpanaszok területén (különösen ekcéma), mint a hasonló termékek. Ezek a tápanyagok abban is segítenek, hogy egy esetleges akut fertőzés esetén a gyermekek gyógyulási folyamatai felgyorsuljanak.

A kiegészítőket kúraszerűen 120 napig fogyasszuk, majd tartsunk szünetet, illetve a szünetben váltsunk C+D3+K2 – vitaminra, E.P.I.D alkoholmentes propolisz cseppre, és FitoTree grapefruit kúrára, aminél egy ún. mikronizációs technológiának köszönhetően, a hatóanyagok több időt képesek a célállomáson, a belekben tölteni és ott kifejteni jótékony hatásukat.

Összességében tehát nem egy étrend-kiegészítő fogja megoldani a panaszokat, hanem az életmódváltás, melynek egyik része, hogy az étrendet célzott tápanyag koncentrátumokkal is dúsítjuk.

Szeretettel:
Somogyi Rita

dolly
2018.12.03 13:12
5/5
Valami csúnya hasmenéses vírust szedtem össze, napokig kínlódtam. Utána is alig bírtam enni, egyik kis kolleganőm ajánlotta ezt a terméket, helyrehozott, és most már kúraszerűen alkalmazom, hogy ne forduljon elő még egyszer ilyen.
Jakab Hajnalka
2018.12.02 23:36
0/5
Kedves Rita!
Gyermekeim 5 és 12 évesek,allergiásak és minden reggelük sorotatos tüsszögéssel orrfújással kezdődik,ha náthásak lesznek elhúzodik nehezen jönnek ki belőle..
Ha elkezdjük a kúrát mire figyeljek hogy enyhitsem ezeket a tüneteket? Orvos allergia gyogyszereket ajánl vagy homeot:hisztaminumot,de ezek nem használnak. Most huminikum és D-vitamin megy de az ampulla meggyözöbbnek látszik..segithet nekik? Köszönöm a választ! Hajni
Valéria
2018.12.01 15:48
5/5
Egy harminc napos kúrát rendre végigcsinálok, tavasszal, és ősz végén. Nincs is soha semmi bajom, futhatok kint a mínuszokban is.
Lengyel Alexandra
2018.12.01 14:59
5/5
Kedvenc probiotikum, nélküle el sem tudom képzelni a téli időszakot.
Fiorino Doktor
2018.11.27 13:49
5/5
Külföldi útra már el sem indulok az ampulla nélkül, sosem lehet tudni.
Méhész Orsolya
2018.11.26 16:04
5/5
Szeretjük. Most megint nagy hasznát vettem, mert egy antibiotikum kúra kicsit szétvágta a bélflórámat.
mommy
2018.11.22 11:40
5/5
Jó az íze, a legkisebb is megissza hisztizés nélkül.
Árpád
2018.11.20 10:30
5/5
Nagyon puffadtam, és állandó teltségérzetem volt, miközben alig ettem. A feleségem hozta nekem ezt az ampullát, telefonon ajánlották neki, és nem humbuk, tényleg nagyon jó, annyira egyszerű dolgok kellenek ahhoz, hogy minden működjön, nem is gondolnánk.
Russné Vera
2018.11.19 12:00
5/5
Régóta éreztem, hogy valami nem lehet rendben odabent, de bent a bioboltban történt látogatásom után vált világossá előttem, hogy mi is az első lépés. Most a bélflórámat építjük, és azt kell mondanom, hogy már egy hét után jobban érzem magam. Köszönöm a segítséget.
Ecseri István
2018.11.14 10:22
0/5
Tisztelettel! a készítmény használatával végre változást is érzek. Pont úgy fogyasztom, ahogyan azt a felvilágosításkor elmondta az úriember. Előre jelezte a változást is emésztési panaszaimmal kapcsolatban. Sajnos nem tudom most Önöket felkeresni. Így ezúton köszönöm a segítséget. Ecseri István (nyugodtan megjeleníthetik a nevemet is! Ezzel is szeretném tovább vinni a jóhírét a készítménynek!)
Fancsi
2018.11.02 12:03
0/5
az eddig használt probiotikumok közül ez legalább ér is valamit. idén még egyáltalán nem voltunk betegek, pedig a suliban-oviban már végigsöpört rendesen a nyavalya
angi
2018.10.24 15:27
5/5
+propolisz csepp+ echinacea csepp. nincs is semmi bajunk
Varga Eszter
2018.10.19 14:34
5/5
Megrendeltem, a puffadásom egy hét után megszűnt. Köszönöm, és bocsánat, hogy annyi kérdést tettem fel fb-n. De köszönöm, hogy készséggel válaszoltatok, szuperek vagytok!
Dénesné Liza
2018.10.16 15:57
5/5
Sokkal jobban érzem magam, mióta szedem.
András Mihályné
2018.10.03 15:38
5/5
ojan jókat mondot az a kedves úr a telefonba, hogy meg iss rendeltem. a téli nyavajakat jó lenne elkerülni.
Fehér Kàroly Istvànné
2018.09.30 18:36
0/5
Kedves Rita!Köszönöm a gyors vàlaszt!
Somogyi Rita
2018.09.30 12:08
5/5
Kedves Fehér Kàroly Istvànné!

A hasznos bélbaktériumok étrendi adagolása nagyon hasznos allergiások számára, hiszen azok jótékonyan befolyásolhatják az immunválaszt, ezért inkább szíves figyelmedbe ajánlom őket.

Szeretettel: Somogyi Rita
Fehér Kàroly Istvànné
2018.09.29 11:53
0/5
Kedves Rita! Parlagfű allergiàm van akkor ez a termék nem javasolt?
Olívia
2018.09.19 11:14
5/5
idén most kezdem el. eddig minden évben ősszel egy 30 napos adag és sehol egy nátha se
r_andi
2018.07.24 11:37
5/5
Antibiotikum kúra eltolta bélflóra renegerálásra vásároltam. Nem csalódtam, sőt határozottan elégedett vagyok azzal a hatással, amit a kúra után elértem. Nagyon jó termék.
Bitó Matild Márta
2018.04.05 17:36
0/5
Kedves Rita, köszönöm a gyors választ kipróbálom a terméket!
Somogyi Rita
2018.04.05 16:39
5/5
Kedves Bitó Matild Márta!

Igen a Ferzym® bélflóra ampulla gluténmentes és semmilyen tejalapú összetevőt nem tartalmaz. Sőt laktóz érzékenységnél vagy laktóz intolerancia esetén kifejezetten ajánlott is a benne található 7 milliárd élő probiotikummal támogatni a bélflórát.

A Ferzym® ampulla esetén mindenképpen megemlítem a DualCoated® szabadalmat is.

Ez egy olyan szabadalom, ahol a probiotikumokra két prebiotikus "kabátot" húznak. Az első kabát garantálja az egyenlőtlen pH-értékek mellett is a biztonságos eljutást a bélflóráig. A másik kabát csak a bélflórában oldódik, és ott elterül, mint egy "szőnyeg", hogy táplálékként szolgáljon a probiotikumok számára. Prebiotikumok nélkül ugyanis a probiotikumok nem képesek kolonizálódni, sokasodni.

Fogyaszd egészséggel!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bitó Matild Márta
2018.04.05 13:51
0/5
Kedves Ríta!
A termék glutén és laktózmentes?
Köszönettel: Márta
darnai mariann
2018.03.12 18:30
5/5
Évente többször csinálok kúrát belőle.Oviban dolgozom így a vírusok sokszor mérgeznék az életem.Ezzel megerősítem az immunrendszerem és elkerülhetem a betegségek többségét!
Somogyi Rita
2017.11.13 15:47
5/5
Kedves Czidor Judit!

Az antibiotikum kúra 3 napos, de a Ferzym® ampulla kúraideje ilyenkor is minimum egy hónap. Napi 1 ampulla éhgyomorra elegendő.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Czidor Judit
2017.11.10 14:36
0/5
Kedves Rita! Azt szeretném kérdezni, hogy egy három napos antibiotikum kúra során hogy érdemes szedni ezt a terméket? Egyébként nagyon jó!!! Már elszedtem három dobozzal és az emésztésem teljesen rendben. Ezt szeretném megőrizni. Köszönöm!
Somogyi Rita
2017.10.03 16:50
5/5
Kedves Kuróczi Andrea!

Az első legfontosabb feladat a kiváltó ok feltárása, így arra kérlek, hogy forduljatok szakorvoshoz. A háttérben leggyakrabban ételallergiák, idegesség, szorongás okozta bélflóra egyensúlyi zavarok, vagy bélgyulladások állnak. A pontos diagnózis után célzottabban is tudunk segíteni.

Egy biztos, hogy ez a probiotikus kiegészítő hasznos lesz addig is, hiszen a bélflórában élő hasznos bélbaktériumok kolonizálása, hozzájárul a jobb emésztéshez, hatásukra fokozódik a bakteriális lebontás, csökken a puffadás és gázosodás tünete is.

Az sem lenne baj, ha a pontos diagnózisig redukálnátok a glutén és laktóz tartalmú élelmiszerek fogyasztását - hiszen ez a két leggyakoribb allergén -, és olyan könnyen emészthető élelmeket fogyasztana kislányod, mint a köles, a hajdina, a quinoa, a barna rizs, a párolt zöldségek, szárnyasok és halak.

Üdvözlettel;
Somogyi Rita

UI.: Kollégáim értesítettek, hogy mindent sikerült leegyeztetni a csomagoddal kapcsolatban, és kiegészíteni azt, ezzel a termékkel.

Kuróczi Andrea (R)
2017.09.29 08:07
0/5
Üdvözletem! 6 éves lánykám sokat, hangosat és szagosat szellent... Most ment első osztályba. Szegénykém visszatartja az órákon, mert nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni, de nem akarom, hogy valami baja (bélcsavarodás...egyebek) legyen. A tanárnéni megengedi, hogy kimenjen és kinn intézze el, de ugye van amikor hirtelen jön. Ez a termék jó lenne e ennek a problémának a helyrehozatalában ? (tegnap este rendeltem Önöktől, esetleg hozzá tudnám csapni a rendeléshez még) Köszönöm válaszát !
Somogyi Rita
2017.09.20 21:30
5/5
Kedves Kövessy Kitti!

Semmi akadálya annak, hogy egy kevés vízben, vagy frissen facsart gyümölcslében keverd el az ampullát, de a szörpöt és hozzáadott cukrot, illetve tartósítószert tartalmazó italokat kerülni kell. Kúraidőt tekintve pedig, egy 60 napos kúrát javaslok, amit januárban érdemes megismételni, ha kisfiad nagyon sokat betegeskedik.

És igen, Én is nagyon kedvelem az ízét, hiszen az édeskés és kellemes. Ugye tudod, hogy az ampulla kupakjában is hatóanyag van? Fogyasztás előtt tekerd el kérlek a kupakot az ütközésig, és a flakonba hulló port rázd össze a folyadékkal, mielőtt elfogyasztod, vagy elkevered más folyadékban. Fontos azonban az, hogy az ampulla tartalmát felbontását követően, azonnal fogyasszuk el.

Szeretettel: Somogyi Rita
Kövessy Kitti
2017.09.19 19:51
4/5
A kisfiam sokat betegeskedik az oviban, gondoltam kipróbáljuk, hogy mennyire hatásos. Viszont egyáltalán nem szereti az ízét, nem akarja meginni... :( Esetleg beletehetem vízbe, vagy szörpbe neki? Mennyi ideig szedje?
Utólag megjegyezném, nekem nagyon ízlik... :)
A hatásáról majd később beszámolok.
Köszönöm a választ.
Üdv: Kitti
Somogyi Rita
2017.09.18 14:04
5/5
Kedves Czidor Judit!

A Ferzym® ampullát kúraszerűen kell alkalmazni minimum 1, maximum 3 hónapig. Hogy melyik kúraidőt válasszuk azt mindig az egyén „egyensúlyvesztése” határozza meg és nem az életkor. Vagyis inkább az, hogy a gyermek mennyire fogékony a betegségekre, milyen erős az ellenálló képessége.

Az Én gyermekeim szeptemberben és januárban kapnak egy-egy hónapos kúrát, és még a legerősebb influenza szezonban sem hiányoznak az iskolából. De barátnőm kisfia már fogékonyabb a betegségekre, ott a szeptemberi kúrakezdés november végén ér véget, és januárban még egy hónapot kap, ezzel sikerül a tavalyi évet mindössze egy hetes betegállományra visszahúzni.

Természetesen az is nagyon fontos az immunrendszer egészsége szempontjából, hogy a gyermek milyen étrenden él, mennyit mozog, és hogy mentálisan-lelkileg mennyire kiegyensúlyozott, egyszóval összetettebb ettől ez a kérdés is.

Az Akció pedig igen pontosan úgy néz ki, hogy minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után tehát 2-t, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

Szeretettel: Somogyi Rita
Czidor Judit
2017.09.17 07:20
0/5
Kedves Rita. Azt szeretném megtudni hogy megelőzésre gyereknek (9 éves) felnőttnek milyen hosszú kúràt javasol? Illetve ha 4 db-ot rendelek ebben az akcióban, akkor hatot küldenek?? Köszönöm!
Ghéza
2017.06.28 13:07
5/5
Kösz Patrik:), jó arc vagy! Én csípem baktériumokat :)
Fiorino Doktor
2017.06.27 10:10
5/5
Van egy nagyon csúnya nyaralós történetem hasmenéssel és egyebekkel. Megérkezés után két nappal már ki-be rohangáltam a wcről, úgyhogy most szándékomban áll felkészíteni a gyomromat még a nyaralás előtt ezzel a termékkel. Köszöntem!
clara
2017.06.09 16:51
5/5
hányinger esetén is bevethető! tapasztalat ;)
Besenyi nagyné Éva
2017.05.11 16:42
5/5
ez az első ilyen ami használ is!!!!!
Németh Adél
2017.04.25 21:02
5/5
Antibiotikumos kúra után mindig ezt a készítményt fogyasztom, mert ez a legjobb, amit ismerek!
Fényi Meli
2017.04.24 15:10
5/5
A fiamnak adom imádja az ízét, valóban gyorsan hat. Sok probiotikumot próbáltunk már de biztos, hogy ennél fogok maradni.
Floredán Zsuzsa
2017.04.24 14:20
5/5
nekem az ízével va egy kis bajom de a hatása tényleg remek
Ginalinda
2017.04.21 14:44
5/5
Hihetetlenül finom az íze, a gyerek imádja és nagyon jót tesz neki már nem is fáj a pocija.
Ecseri István
2017.04.21 14:34
5/5
Tisztelettel

Két napi hasmenés után kerestem fel Önöket. Egy nagyon kedves Úr ajánlotta nekem a terméket, mely már a harmadik napon jelentős változást eredményezett. Betartottam az utasításokat és végigcsináltam három dobozzal. Ezúton szeretném megköszönni a kedvességüket. Továbbra is vásárlójuk leszek.

Üdvözettel
Ecseri István
Almásiné Zsuzsa
2017.04.21 11:39
5/5
Nagyon szeretjük, mindig tartok itthon belőle!
Elekes Gyöngyi
2017.04.13 13:50
5/5
Kedves Rita!
Közben már megtaláltam a leírásban is, de nagyon köszönöm a választ.
Köszi
Gyöngyi
Rudolf Rita
2017.04.13 13:21
5/5
Kedves Elekes Gyöngyi!

Az ampulla 2 éves kortól már adható.
Használjátok egészséggel.

Rudolf Rita
Elekes Gyöngyi
2017.04.13 13:14
0/5
Sziasztok!
Gyerekek hány éves kortól szedhetik?
Köszi: Gyöngyi
Rudolf Rita
2017.04.11 16:43
5/5
Kedves Adrienn!

Nem, egyáltalán nem üti a kettő egymást, sőt azt javaslom, hogy a mellissát, és a Ferzym® ampullát, egészítsd ki orvosi szénnel is. A KARBOFIN névre hallgató aktív szén az egyik legcsodálatosabb természetes szer, amivel csak találkoztam. Határozottan az egyik kedvencem! Én mindig beveszek belőle, ha gyomorrontásom van, hasmenés vagy felfúvódás, puffadás gyötör. És mindig beválik!

Az aktív szén segít megszabadulni a szervezetünkben levő gombáktól, vírusoktól és baktériumoktól. Az aktív szén képes magába szívni a gázokat, különösen az alsó béltraktusban, így segít megszabadulni a felfúvódástól, puffadástól és a szélgörcsöktől.

Pórusainak köszönhetően elképesztően nagy felülettel rendelkezik; 2,5 cm3 aktív szén felszíni területe megegyezik két teniszpálya területével. Ezért képes az aktív szén annyi mérgező anyagot, atomot és iont magába szívni.

A terméknevet, ha beütöd a keresőbe, tovább is tudsz olvasni!

Figyelmeztetés: Hagyj 3 óra különbséget a növényi szén és egyéb gyógyszer készítmények bevitele között, mert a növényi szén csökkentheti más, egy időben szedett gyógyszerek felszívódását. A széntartalom miatt a székletet feketére festheti.

Rudolf Rita

Adrienn
2017.04.11 15:30
0/5
Kedves Rudolf Rita!

Sajnos egy nyári betegségből még a mai napig visszamaradt bélproblémáim vannak! (puffadás minden étkezés után, hasi görcsök,hangos emésztés) Jelenleg melissát szedek,de érdeklődni szeretnék, hogy a melissa mellett is szedhetem a FERZYMET? nem üti a kettő egymást?

Válaszát köszönöm
Érdeklődni szeretnék, hogy melissa mellett ez a probiotikum iható e vagy sem.
Horváthné
2017.04.03 13:07
5/5
Kifogom probálni mivel sok mindent befolyásol a jo emésztés.
Alexa
2017.02.28 08:57
5/5
Kisebbemnek rendeltem elsősorban ! Sokat volt beteges meg refluxos is, a doktornő mindig antibiotikumot írt fel... szerencsére megerősítette és azóta ritkán volt beteg.
Ghéza
2017.02.10 11:15
5/5
antibogyesz után jól jött!!
Marcsi
2017.01.07 12:08
5/5
Kedves Rita!

Köszönöm a választ. Közben észrevettem, hogy nagyon jót tesz az emésztőrendszeremnek. Inkább székrekedésre vagyok hajlamos és ilyen jó hatását probiotikumnak még nem tapasztalatam, mint a Ferzy. Ezért most tovább fogyasztom és kitapasztalom, hogy mennyi az optimális mennyiség számomra.
Ajánlottam másnak is, neki emésztési gondjai vannak, puffadás. Már 3 nap után pozitív tapasztalatokról számolt be, ezért ő is megcisnálja a 30 napos kúrát. :-)
Mivel nekem a folyékony verzióval volt a tapasztalat, ezért azt ajánlottam neki is.
dobosterike
2017.01.02 16:49
5/5
az első olyan készítmény ami bevált, évek óta küszködött a férjem mindenféle bélproblémával megjártuk a puffadást hasmenést mindent, szegénykém összevissza járt wcre nagyon rossz volt látni mennyi problémát jelenthet ez. reggelente 1 ampullát ivott 2 hónapon keresztül és szépen rendbehozta
Rudolf Rita
2016.12.29 14:27
5/5
Kedves Marcsi! Amennyiben az antibiotikum kúrán kívül egyéb indikációja nincs a szedésének, ez esetben napi 1 ampulla elegendő belőle. Üdvözlettel: Rudolf Rita
Marcsi
2016.12.27 10:58
5/5
Antibiotikum mellé fogyasztom, jelenleg az első doboznál tartok, napi 2 ampulla. Pár apmulla nyitása után jöttem rá, hogy hogyan is kell kinyitni. Nagyon ötletes. :-)
És valóban finom, nekem is nagyon ízlik. Az antibiotikum kúrának vége (semmi panaszom nem volt a Ferzym mellett), de folytatom tovább, kíváncsi vagyok a hatására. Eddig napi 2 ampullát ittam, mert napi 4 antibiotikumot szedtem.
Mennyit érdemes belőle fogyasztanom a továbbiakban?
Rudolf Rita
2016.11.15 12:50
5/5
Kedves Illés Éva!

Amikor bélflóra-egyensúlyunk felborul, zavart szenved, akkor a hasznos bélbaktériumokkal szimbiózisban, de kisebbségben élő patogén gombák (pl.: Candida – ilyenkor puffadunk) és baktériumok (pl. E.coli – ilyenkor hasmenésünk lehet) megerősödnek a probiotikumokkal (hasznos bélbaktériumokkal) szemben.

Minél nagyobb ez az egyensúlyvesztés, annál valószínűbb, hogy a helyreállító folyamat kezdetén felerősödnek bizonyos kellemetlen tünetek (ez természeti törvény, azért nem írok mellékhatást), mint pl. esetedben a puffadás.

Ilyenkor a prebiotikus rostokért folyik a küzdelem, ám ez ideiglenes állapot, ami maximum 10-20 napig tart. Igyál több folyadékot és folytasd a Ferzym® kúrát! Sőt, ha diagnosztizált betegséged van, duplázd meg a kúraidőt.

A 2+1 akció azt jelenti, hogy ha most 2-őt rendelsz, a 3.-at ajándékba adjuk! A 2+1 akcióhoz 2 terméket kell a kosárba tenni, és a rendszer automatikusan hozzárendel + 1 darabot ingyen. (Fizetni 2 termékkért fogsz, de mi ezért az összegért 3-at csomagolunk Neked.)

Részletesebben ezen az URL-en olvashatsz a csomagakciókról:>>> http://goo.gl/k9LvwK

Ez az akció nem csak a kedvezményről és az árról szól, a gyártó ezzel szeretné felhívni a figyelmet a termékek kúraszerű használatára!

Üdvözlettel; Rudolf Rita

Illés Éva
2016.11.15 08:36
5/5
Miért lehet az, hogy amióta iszom a Ferzymet, állandóan puffadok?
Eddig 1 dobozzal ittam meg, most kezdtem a másodikat.
Illés Éva
2016.11.14 11:50
5/5
Mit jelent a 2+1 akció?
nikita
2016.11.03 09:52
5/5
amikor antibiotikumos kezelést kell végigcsinálnom, mindig figyelek, hogy újratöltsem magam prebiotikumokkal, helyre kell hozni a bélflóra egyensúlyát, ahhoz, hogy egyenesbe kerüljön az immunrendszerem.
szzoltan
2016.10.17 12:12
5/5
Egy küzdelmes időszakon vagyok túl sok gyógyszerrel, kezelésekkel. Rengeteget segített hogy végig szedtem ezt is!
Eszter2
2016.08.29 10:40
5/5
Fúú, nagyon jót tett a hasamnak, király!
Keszthelyiné Zsuzsanna
2016.07.21 10:08
5/5
A suliban a fél osztályt ledöntötte a lábáról valami hányásos fertőzés. A lányok, miután kiheverték, hetekig rosszul ettek, ezért kipróbáltam az ampullát. Hálaistennek segített.
joe
2016.05.06 10:55
5/5
Evés utánn folyton felpufadok, azt montdták a belekt jó volna rendbe tenni-rakni és szedgyek baktériummot. Ez nekem naggyon bevállt!!!
Alexa
2016.05.04 13:33
5/5
A kisebbik fiamnak vettem aki akkor volt 19hónapos, sajnos a nagyobbik minden betegséget hazahoz az oviból,a pici 2 szer is beleesett a hasmenéses járványba és többször kapott antibiotikum kezelést. A székletét szépen visszaállította, az ízét nagyon szerette mindig kérte és könyörgés nélkül megitta. MEg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom!
istvanszabo
2015.12.08 12:32
5/5
A puffadásom, hasmenésem elmúlt, a gyomrom is jobb, nem fáj. Sokféle ételalletgiám van mintha az is enyhülne de ezt még nem merném elkiabálni.
szasza
2015.11.04 14:10
5/5
Nekem is ez vált be a sok másféle után. Azóta is veszem, évente kétszer tartok ferzymes kúrát és semmi baja az emésztésemnek.
Urbánné Edit
2015.10.30 09:36
5/5
Sokkal eredményesebb a diétám, jobban működik az emésztésem tőle. Ja és szebb a hasam is szerintem :)
mártika123
2015.10.27 09:18
5/5
Azt tapasztaltam hogy kitartással kell szedni, nem elég 1-2 hét (vagyis nálam nem volt elég), viszont hihetetlen hasznos! Nagyon elégedett vagyok vele, rendbehozta a hasam.
Karsai Zsuzsi
2015.10.20 16:18
5/5
A kollégám ajánlotta. Megbízhatónak, hatékonynak tartom én is.
dia222
2015.10.14 10:09
5/5
Újra a régi a hasam és megtörtént amit remélni is alig mertem, mert tényleg megszabadított a candidától!! A harmadik doboz végén járok és minden szempontból sokkal jobban érzem magam.
Mary72
2015.07.17 09:31
5/5
Az Oktogon bioboltban vettem ilyet csak tablettába, nemrég ugyanebből ampullákra váltottam, szerintem mind a kettő szuperjó. 3-4 hét folyamatos szedés után óriásit javult az emésztésem.
Danyel
2015.06.08 16:36
5/5
Jónak tűnik, tényleg.
Edina Yes
2015.05.28 11:39
5/5
Engem ez hozott helyre! Többszöri antibiotikumos kúrát követően allergia, candida, puffadás, székrekedés kínzott éveken át és csak rosszabb lett. Pár napos Ferzym után fellélegeztem, az állandó puffadáság alábbhagyott, egy hónap elteltével pedig normalizálódott minden. A candidára még külön figyelnem kell azért. nem ez az első jó dolog amit találok itt, köszönöm, és ajánlom mindenkinek!
Vilmos bácsi
2015.05.18 14:58
5/5
Kevesen tudnak róla hogy van ilyen, pedig jó lenne ha ismernék. Ennek köszönhetem hogy helyrejött a hasam. A családban már többen is vettek azóta. Mi8 a 30 napos kúrát csináljuk meg, szerintem annyi idő kell is neki. Mindig kettőt rendelünk mert így egyet pluszba beletesznek a csomagba ingyen!