Főmenü Termékeink
Blog

10 természetes bőröndbe való étrend-kiegészítő utazáshoz!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Vidd magaddal az Anaturt nyaralni!

Természetes étrend-kiegészítők utazáshoz!

Jó lenne egy olyan csomag a nyaralásra, ami kis helyen elfér, és vészhelyzetben ott van veled? Jó lenne minden eshetőségre felkészülni? Még jobb lenne, ha nem neked kellene ezt összeállítani? Mi megcsináltuk helyetted! Most megmutatjuk, hogy melyik az a 9 természetes kiegészítő, amely feltétlenül kerüljön bele a bőröndbe, ha utazol. Kezdhetjük?

9 természetes bőröndbevaló utazáshoz

Ennek a 10 kiegészítőnek ott a helye az utazós csomagodban!

1. Hogy ne fogjanak ki rajtad a baktériumok: Ferzym® bélflóra ampulla

Ha külföldön járva szívesen kóstolod meg az új ízeket és nem csak te, hanem a pocakod is szeretné felkészülten várni az utazást, akkor nem árt belekezdeni egy Ferzym® kúrába.

A fertőzések és emésztési bajok elkerülése végett már kezdd el az utazás előtt fogyasztani ezt a 7 milliárd élő probiotikus törzset és 500 mg prebiotikumot tartalmazó ampullát. Plusz pont, hogy a bélflórád egyensúlyával az immunrendszered is erősödik, így biztos, hogy nyugodtan élvezheted a nyaralás önfeledt pillanatait.

2. Ha gázos a helyzet: Aeris kapszula

Hiába készültél fel az utazásra, az a tenger gyümölcsei saláta mégis kifogott rajtad? Ha kellemetlen a reggel, puffadás, felfúvódás, gyötör, esetleg elrontottad a gyomrod, és szaladni kell a mosdóba, akkor kapd elő a csomagból az Aeris kapszulát. Az aktív szén leköti az emésztés során a bélben keletkező gázokat, a növényi összetevők pedig nyugtatják a gyomrot, és természetes segítséget nyújtanak gyomorfájdalom, hányinger esetén.

3. Hogy a kellemetlen savak otthon maradjanak: No Acid

Amit biztos, hogy nem kell magaddal vinni egy utazásra sem, az a kellemetlen gyomorégés és a gyomorsav. Hogy ezeknek megálljt parancsolhass, kerüljön a bőröndödbe No Acid természetes, savlekötő szopogatós tabletta! Ez a kivonat nemcsak egyszerűen leköti a savakat, hanem visszamegy a tűzhelyhez, azaz a kiváltó okot szünteti meg. 2 darab elegendő a gyomorégés azonnali csökkentésére.

Ennek a 9 kiegészítőnek ott a helye az utazós csomagodban: No Acid

4. Hogy ne edd túl magad: Kalory Emergency

Bizony nagyon nehéz a finom falatoknak ellenállni, pláne utazás, nyaralás alatt! Ilyenkor jól jön egy kis segítség. Húzd elő a bőröndből a Kalory Emergency-tEz a duzzadó rost alapú tabletta 2 lépésben, természetesen csökkenti az étvágyat. Duzzadó rost tartalma teltségérzetet kelt a gyomorban, további összetevői pedig gondoskodnak a vércukorszint egyensúlyáról. Ez azért fontos, mert kiegyensúlyozott vércukorszint mellett kevesebb ételt kívánunk.  Alkalmazd étkezés előtt, és nem lesz gond a finom falatokkal!

5. Frontérzékenység vagy macskajajj a nyaralás alatt: Lenimyr®

Érzékeny vagy az időjárás változásra? Persze egy nyaralás alatt nem fog változni az idő, ragyogó napsütés lesz, de azért nem árt felkészülni. A Lenimyr® kapszula természetes segítséget nyújt, ha fejfájás gyötör. Szinergikus összetevőivel (mirha, gyömbér, koffein), a zavar okát is megszünteti. És akkor is számíthatunk rá, ha a vacsoránál eggyel több pohárral ittunk a kelleténél.  

6. A biztonságos barnulás érdekében: Gyorsbarnító spray + Natur Tanya® Solar Vitamin

Ha minden eddiginél barnábban szeretnél hazatérni a nyaralásból, akkor segíts rá egy kicsit a barnulásra! Vidd magaddal a bőröndben a baktériumos gyorsbarnító sprayt, amely a melanin természetes prekurzorait, a tirozint és a hengeres szivacstökolajat tartalmazza, így felgyorsítja a szervezet saját barnulási folyamatait. Emellett védi a bőrt a káros UV sugaraktól, és gondoskodik hidratáltságáról, rugalmasságáról is.

A Natur Tanya® Solar Vitamin napozóvitamin nemcsak felgyorsítja a barnulás folyamatát, de védi is bőrödet és szemeidet a káros UV-sugárzástól. Sőt, még önmagában is barnít.

Ennek a 9 kiegészítőnek ott a helye az utazós csomagodban: gyorsbarnító

7. Ha mégis megégnél, vagy megcsípne valami: Aloe Vera elsősegély gél

Ez a gél biztosan nem hiányozhat a csomagodból. Égési sérülés, csípés, vágás, horzsolás esetén, kiütéseknél csak alkalmazd ezt a 100%-os aloe gélt. Bőrgyógyászatilag tesztelt, még érzékeny bőrön is lehet alkalmazni, a minőségről az ECOBIO tanúsítvány garantálja.  

8. A kellemetlen szőrszálak ellen: Cukorgyanta

Nem árt, ha bedobod a csomagba ezt a Bio cukorgyantát is. Könnyen, gyorsan, biztonságosan szabadulhatsz meg tőle a nemkívánatos szőrszálaktól. Kényelmedet fokozza a hozzá csomagolt spatula és az újrahasznosítható gyantázó kendők is. 100 %-ban természetes és hipoallergén, ezért nem okoz irritációt.

9. És a kellemetlen szagok ellen: Timsó tömb

Ha nemcsak a kellemetlen szagoktól szeretnél megszabadulni, hanem fontos számodra az is, hogy bőrkímélő, hipoallergén deo-t használj, akkor próbáld ki, természetes, magas tisztaságú, vulkanikus eredetű ásványdezodort, Timsó tömböt! Képes a pórusok eltömítése nélkül kellemes illatot biztosítani, és megküzdeni a testszag kialakulásáért felelős mikroorganizmusokkal. Ráadásul alumínium-származékoktól, parabénektől, alkoholtól és allergénektől is mentes!

10. Herpesz, láb- és körömgomba? Fitotree-vel esélyük sem lesz!

Ha nálad van ez a fertőtlenítő olajkoncentrátum, akkor az ilyen kellemetlenségek sem tudják elrontani a nyarlást! A Fitotree cseppet az olyan vírus – és gombaölő olajok, mint a teafa, a kakukkfű, a grapefruitmag vagy a rozmaring alkalmassá teszik herpesz helyi kezelésére, de elbánik a körömgombával és a lábgombával is.

Sőt, ezt az olajat el is fogyaszthatod, így belsőleg is tud tenni a kórokozók ellen, és ellenállóbbá teheted szervezeted!

Ennek a 9 kiegészítőnek ott a helye az utazós csomagodban: Deosol

Kész is vagyunk! Csak pakolj be mindent, és jó utat!

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.