Főmenü Termékeink
Blog

Ez az 5 lépés a lapos has titka!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Azt hitted, hogy a haspréstől lesz kockás a hasad? TÉVEDTÉL!

Valamit tudnod kell: lapos hasad nem attól lesz, hogy fáradhatatlanul végzed a felüléseket és haspréseket! Természetesen, nem arra biztatunk, hogy hagyd abba a kemény edzéseket, de tudnod kell, hogy habár a felülések remekül edzik a hasizmot, az nem fog látszódni, ha ott van rajta a felesleg. Vagyis az első feladat megszabadulni az úszógumitól. Mutatjuk, hogy mit kell tenned, öt lépés lesz az egész!

Azt hitted, hogy a haspréstől lesz kockás a hasad? TÉVEDTÉL!

Ezt tedd, ha valóban lapos hasat szeretnél!

1, Csökkentsd le a bevitt szénhidrát mennyiségét!

Napi 180- 200 gramm legyen a mérték, és a finomított szénhidrátok kerüljenek tiltólistára, akárcsak a cukor, a tej és a glutén is. Ismerkedj meg olyan alternatív köretekkel, mint a köles vagy a hajdina, fogyassz hidegen sajtolt olajokat. Ha nassolni szeretnél egy-két kanál mandulaliszt jó szolgálatot tesz.

Anatur TIPP! Ne csak arra figyelj, hogy mit, hanem hogy mennyit! Egyszerre sose egyél többet, mint az ökölbe szorított kézfejed!

2, Egyél több rostot!

A rostok teltségérzetet keltenek a gyomorban, kiegyensúlyozzák a vércukorszintet. Növelik a bélsár mennyiségét, tisztítva a beleket, és a bélflóra egészségét is megtámogatják. Fogyasztásukkal járó további előnyökről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Anatur TIPP! A vegán gyomorbarát rostot indiai guarbabból enzimatikusan állítják elő, a legérzékenyebb bélrendszer is jól tolerálja, hozzájárul a hasi zsírszövet csökkentéséhez

3, Ellensúlyozd a stresszt!

Ugyanis az állandósult, ún. krónikus stressz nyomot hagy rajtad. És éppen ott, ahol nem szeretnéd. Hagyj fel a stresszevéssel, és ne idegeskedj. Így csak lelassul az anyagcseréd, ami pedig legelőször is a hasi úszógumiban fog megmutatkozni.

Anatur TIPP! Itt egy hét napon keresztül tartó stresszcsökkentő kihívás! Vágj bele!

Ezt tedd, ha valóban lapos hasat szeretnél!

4, Fogyassz bőségesen folyadékot!

Ennek a mértéke legyen 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék. Jobb, ha a szénsavmentes vizet, és a gyógyteákat preferálod, ugyanis a szénsavas vízzel pontosan a lapos has ellen teszel, a gyümölcs és fekete teák pedig savasítják a szervezetet. 

Anatur TIPP! Könnyen megemelheted a folyadékbeviteled ezzel a haslapító kivonattal, aminek napi adagját 1,5 liter folyadékban kell feloldni.

5, Mozogj rendszeresen!

Válaszd ki a számodra legkedvesebb mozgásformát, és azt űzd rendszeresen. A legjobb haslapító kombináció, ha a kardió edzések mellett erősítő gyakorlatokat is végzel.

Anatur TIPP! Vagy próbáld ki ezt a 15 perces fiatalító és alakformáló Fitball edzést!

 

Ha mindezek megvannak, akkor jöhetnek azok a célzott tápanyagok, melyek béltisztító, bélflóra építő, vagy éppen májműködést támogató tulajdonságukkal hozzájárulnak a hasi úszógumi csökkentéséhez.

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.