Adalékanyag mentes, szerves korall por

Természetes, sav-bázis egyensúlyt támogató korall por, ami dúskál az ásványi anyagokban és tökéletes 2:1 arányú kalcium és magnézium forrás. Lúgosít, megelőzi a csontritkulást, energiát ad és csökkenti a kifáradást.

Japán csodaszép okinawai szigetvilágát körülölelő

7 érv a szerves korall por mellett

 1. csökkenti a fáradtságot
 2. ellensúlyozza a mindennapi stressz hatásait
 3. fokozza a szellemi frissességet
 4. megnöveli a fizikai energiát
 5. támogatja a csontok egészségét
 6. kifejezetten ajánlott csontritkulás esetén  
 7. lúgosít, hozzájárul a sav-bázis egyensúlyhoz  

Japán, okinawai eredetű természetes erózióval keletkezett, ásványi anyagokban gazdag korall por, 2:1 arányú, a szervezet számára jól hasznosítható kalcium és magnézium forrással, mesterséges tartósítószer, színezék és aroma nélkül. Azonnal oldódó, könnyen adagolható és 75 napra elegendő kiszereléssel.

anatur-szerves-koral-por.jpg

Miért fogyassz kalciumot és magnéziumot együtt?

 • kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban, a sejtek specializációjában, és részt vesz a normál izomműködésben.

 • magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban, valamint hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Tudtad, hogy a stressz csökkenti a szervezet magnéziumszintjét?

 • kalcium és a magnézium szükségesek a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásáhozhozzájárulnak a csontritkulás megelőzéséhez, és a normál izomműködéshez.

 • Alapvető ásványi anyagok vádli görcs, izomgörcs, izomrángás esetén.

 • A Kalcium és a magnézium még a hormonális rendszer szabályozásához is hozzájárul. A két ásványi anyag csökkentheti a PMS és a klimax tüneteit.

 • A legújabb kutatások azt igazolták, hogy a kalciumban gazdag étrend képes csökkenteni a vesekövek kialakulásának kockázatát, míg a csökkent kalciumszint növelheti a vesekőképződést.

 • A csontritkulás ellenszereként ismert kalciumról napjainkban már az is kiderült, hogy fontos szerepe van a magas vérnyomás, érelmeszesedés, a koleszterin-és a triglicerid-szint csökkentésében, továbbá a vastagbélrák megelőzésében.
szerves-koralv3.jpg

Mi az a korall?

Sziklaszerű kinézete ellenére a korall egy tengeri élőlény, egész pontosan egy mikroszkopikus coelenterate (űrbélű), ami ugyanabba a családba tartozik, mint a tengeri rózsák.

Az élő korallok a tengervizet megszűrve ásványokat választanak ki külső vázuk felépítése céljából, ami a mindenki által ismert kemény, elágazó rész. Ahogy ez a váz növekszik, más korallok is rákapcsolódnak és szaporodnak, végül nagy tömbök képződnek, ezek a korallzátonyok

szerves-koralv4aaa.jpg

Adagolási javaslat: Napi 1 adag port vízben, gyümölcslében vagy langyos (nem forró) teában feloldva meginni.  1 adag por (2 g) az adagolókanál kisebbik, 1 ml jelzésű végével mérve 2 csapott adagolókanálnak felel meg.

Származási hely: Japán

Hatóanyagok a napi adagban

1 adag italpor (2 g)

Természetes ásványokat, kalcium-karbonátot és magnézium-karbonátot tartalmazó korall kalcium por 

2000 mg

 

kalcium 

400 mg (50%*)

magnézium

200 mg (53,3%*)


*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték
*Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket és aromát.

korall-por-kalcium-magnezium.jpg

Nettó tömeg: 150 g (75 adag)
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

3 éves kortól adható gyermekeknek is!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
A termék érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan vissza kell zárni a kupakot!

OGYÉI ny.sz: 25036/2020

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.