Főmenü Termékeink
Termékek

Szerves, vegán, fermentált növényi hialuronsav és C-vitamin tabletta – Natur Tanya®

Cikkszám: 5999882575629
Bővebben a termékről

DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ
DUOPACK KEDVEZMÉNY!
2 doboz vásárlása estén
10% kedvezmény a rendelésből»

5 ÉRV a szerves, fermentált,
növényi hialuronsav mellett! 
 

5 ÉRV a szerves, fermentált, növényi hialuronsav mellett!

Öregedést gátló tápanyag!

A hialuronsavat a szervezet azért állítja elő, hogy kipárnázza a kötőszöveteket és az ízületeket.

Ha ez a folyamat évről-évre nem csökkenne, vagy mennyiségére nem lenne hatással életvitelünk és környezetünk, akkor kötőszövetünk olyan jól nézne ki, mint a nagyon fiatal babák bőre, rugalmasak maradnának ízületeink és az olyan külső sérülések is, mint a vágások és karcolások szélsebesen behegednének. Ezért azt mondom, hogy a hialuronsav fantasztikus öregedést gátló tápanyag, és bizony jól tenné mindenki, ha szerezne magának belőle. Pont.

Telít és kontúrt ad!

A hialuronsav alapösszetevője a szervezetnek, és mivel vizet tart meg a bőrben, az általa nyújtott extra hidratálás fantasztikus bőrszerkezeti javításokat végez.

Volument biztosít a kötőszövetünknek, feltölti a mimikai ráncokat és halványítja a mélyráncokat is. Fontos! Hialuronsav fogyasztása mellett, ne felejtsünk el vizet inni. Hialuronsav és víz, így működik a dolog.

Viszkozitás a porcoknak!

A hialuronsav vízmegkötő hatása biztosítja az ízületek megfelelő hidratáltságát, vízellátását. Különösen hasznos porckopások, és térdfájdalmak esetén.

Lengéscsillapítóként funkcionál: megolajozza az ízületi szövetekben levő folyadékot, és stabilizálja a működését. Eltávolítja a savas természetű végtermékeket is, amelyek porckopás következtében keletkeznek, így enyhíti az ízületi fájdalmat. Mint antioxidáns, védi az ízületeket a szabad gyökök pusztító hatásától is. A hialuronsavat az orvosok közvetlenül a térdbe is szokták injektálni. 

Sebgyógyító hialuronsav!

A hialuronsav alkalmazása jótékony hatással van az égésekre, a fekélyekre, ahol felgyorsítja a gyógyulást  és kisebb a hegképződés esélye is, hiszen a hialuronsav antibakteriális hatással rendelkező antioxidáns, ami a bőr és kötőszövet tápanyagellátását is támogatja.

A legújabb kutatások azt mutatják, hogy ha a műtét előtt hialuronsavat adagolnak a páciensnek, akkor a kezelt szövetek kevésbé hajlamosak műtét utáni letapadásra. Az orvosok arra is használják a hialuronsavat helyileg, hogy a gyógyszereket hatékonyabban juttassák a helyükre a bőr különböző káros, rák-gyanús elváltozásai esetén. Hihetetlen, ugye? Egy apró molekula, és ennyiféle hasznos funkció, és ahogy a kutatások haladnak, egyre több alkalmazási lehetőségét tárják fel. 

❺ Szemeink viszkozitása!

A hialuronsav megtalálható a szemben, az üvegtesti folyadékban, formát és jellegzetességeket biztosít a szemeinknek. Az első hialuronsavat tartalmazó gyógyszert szemműtétekhez fejlesztették ki, kifejezetten a szürke- és zöldhályog műtéteknél való alkalmazásra: ezzel gyorsították fel a műtét utáni gyógyulási folyamatot. Mivel a hialuronsav síkosítja a szem szöveteit, rendkívül hasznos a szemszárazságtól szenvedő pácienseknek.

Érdekesség, hogy amint az orális hialuronsav újratölti a szemet, gyengéden meg is hosszabbítja az elölről hátulra terjedő hosszát. Ez azt jelenti, hogy a szem fókuszpontja megváltozott. Ezért a távollátó emberek, akik hialuronsav étrend-kiegészítőt szednek, azt tapasztalhatják, hogy szemüveg nélkül javult a látásuk. Mivel minden felnőtt egy kissé távollátó lesz a kor előrehaladásával, óriási lehetőségek nyílnak meg arra, hogy megkíméljük az embereket az olvasószemüvegektől. 

Hialuronsav?

Hialuronsav? 

Ez a jobban felszívódó, szerves, fermentált, növényi változat! 

A hialuronsav 2 forrásból származhat, lehet állati, amikor azt például kakastaréjból (a kis piros fejdíszük), vagy más állati forrásokból állítják elő, és lehet növényi eredetű, mint ez a termék, amit élesztőből fermentáltak!

De vajon csak ennyi a különbség?

Határozottan nem! Sokféle hialuronsav kivonatot találhatsz a polcokon, de ami az egyik hialuronsavat megkülönbözteti a másiktól, az az alapanyag, a molekuláris tömeg, a tisztaság, és a dózis. Mi elhoztuk neked a legjobb biohasznosulással rendelkezőt, ami több párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek!

4 különbség hialuronsav és hialuronsav között!

1. Alapanyag

A Te hialuronsavad tenyésztett?

Fontos tudni mit viszel be a szervezetedbe, akár napi táplálékról, akár napi vitaminról, vagy egyéb étrendi tápanyagról van szó, mint például a hialuronsav. Nem mindegy, hogy szintetikus kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves hialuront. Előbbi úgy kerül forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű vegyületté alakítanak, mint például a kukoricát aszkorbinsavvá.

De lehet ezt másként is!

Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso.

A Natur Tanya® cég ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben, olyan táplálék kiegészítőt szolgáltatva, melyet élesztőből erjesztenek enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettek.

A fermentált kiegészítők olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletesebb biohasznosulással bírnak, oly annyira, hogy a fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön. Párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek.

2. Molekulatömeg

A méret a lényeg! A hialuronsav biológiai hatásában jelentkező fő különbségek, a molekulatömegnek (Dalton méretnek) tulajdoníthatók. A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos**, 3-7 millió Dalton méretű) glükozaminoglikán. A fermentálással előállított hialuron 1-1,5 millió Dalton, azaz közepes molekulatömeggel rendelkező poliszacharid, ami a leginkább hasonlít a szervezetünkben található formára.

Ízületi gyulladás esetén- az ízületi folyadékban levő hialuronsav molekulatömege kisebb (egyharmada), mint egészséges embereknél, éppen ezért célszerű nem alacsony molekulatömegű (1 000 000 Dalton alatt) hialuronsavval pótolni a készleteket, hogy a megfelelő elasztikusságot biztosítsuk.

Más méretet alkalmaznak kozmetikumokban és szépészeti vagy ízületi injekciókban. A különböző molekulatömeg tehát eltérő tulajdonságokkal ruházza fel a hialuronsavat. Lényegében: szájon át fogyasztható hialuronsavnál szükséges a nagy molekulatömeg, de kisebbre van szükség a biohasznosulás és a kémiai válaszok miatt, mint az eredeti (primér), nagy molekulatömegű hialuronsav.

Azért nem jók a nagyon kis molekulatömegű fragmentumok, mert azok vagy nem kötődnek bizonyos sejtmembrán receptorokhoz, amelyek felismerik az eredeti hialuronsavat, vagy átalakítják a sejteknek szóló különböző jelzéseket.

Az alacsony molekulatömegű hialuronsav fragmentumok számos biológiai rendszerben vagy elveszítették gyulladásgátló hatásukat, vagy éppen, hogy erősítik a gyulladáskeltő, tápanyag-lebontó tulajdonságokat. Ezek nyilvánvalóan nem kívánatos tulajdonságai az olyan étrend-kiegészítőknek, amelyek az ízületek egészségét hivatottak elősegíteni.

** A Dalton egy tömegegység, melynek tömege egyenlő egyetlen hidrogénatom tömegével.

4 különbség hialuronsav és hialuronsav között!

3. Tisztaság

Hialuronsavból csak növényit! A Hialuronsav tisztaságának kulcsfontosságú szerepe van a belsőleg fogyasztható termékeknél, és különösen fontos olyan orvosi eszközökben, mint az injekcók. Az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat.

A szennyezőanyagok mennyisége és természete alapanyagtól függően különbözik, más a köldökzsinórból kivont hialuron kivonatban, és a bivaly szem csarnokvízéből származóból - ami nagyobb mennyiségben tartalmaz fehérjét és nukleinsavakat - mint a kakastaréj és a baktériumtenyészetek által termelt izolátumok. Az állati eredetű termékekben lévő fehérjék allergiákat okozhatnak, és a fajok közötti vírusos átfertőződés kockázata is igen magas.

Napjainkig, az állati forrás még mindig a hialuronsav ipari előállításának legfontosabb forrása, és több tonna orvosi célú hialuronsavat állítanak elő így évente. A növényi hialuronsav új alternatíva, ahol nem kell számolni ezekkel a kockázatokkal. Ráadásul az eljárás kedvezően érinti a molekulatömeget, mely fontos a bélfali felszívódás okán, és a biohasznosulást, mely nem mellékes a hatás szempontjából.

4. Dózis

A Natur Tanya® Szerves, fermentált Hialuronsav készítmény tablettánként 100 mg (!) növényi eredetű hialuronsavat tartalmaz. 

Hialuronsav és öregedés

Nem kérdés, hogy a hialuronsav korral járó csökkenése felelős az öregedés látható jeleiért, a ráncos bőrért, a hajhullásért, a hang változásáért, a csökkenő látásért, az „elhasználódásért”, az ízületi kopásért, mégis kevesen ismerik ezt a csodálatos molekulát. Pedig, ha elmúltál negyven, vagy aktívan sportolsz, akkor ezt a tápanyagot mindenképp ismerned kell!

Ez a természetes poliszacharid a kollagén rostokat is fiatalon tartja, és állványa, helykitöltője a bőrnek, a hajnak, az ízületeknek és még a szemeinknek is.

A hialuronsav alapösszetevője a szervezetnek, mivel vizet tart meg a kötőszövetekben, a bőrben és számos szervben. Fenntartja az ízületek és a szem folyadékainak normális viszkozitást, és fontos szerepe van a bőr simaságában. Az öregedési folyamat hidratáció vesztésben nyilvánul meg, mely a hialuronsav vesztésének következménye. Ezért azt mondom, hogy a hialuronsav jót tesz az öregedő testnek, és jól tennéd, ha szereznél magadnak. Pont. 

  • Érdekesség: Azoknál a nagyon fiatal gyerekeknél, akik progeria nevű betegségben szenvednek, a hialuronsav 17-szer nagyobb arányban ürül ki a vizelettel, mint az egészséges gyerekeknél. A progeriás gyerekek 2 vagy 3 évesen úgy néznek ki, mintha nagyon öregek lennének. Ráncaik vannak, kopaszok és szürke hályoggal küzdenek.

  •  A progeria bizonyítékként szolgálhat arra, hogy az öregedés nem a születésnapok számával áll összefüggésben, hanem egy olyan folyamattal, amelyben szerepe van a hialuronsav elvesztésének. A hialuronsav vesztés miatt az ember öregnek tűnik, tekintet nélkül a születési dátumára.
Hogyan segít még a Hialuronsav?

Hogyan segít még a Hialuronsav?

Hogyan segíthet még az orális hialuronsav amellett, hogy fiatalosabbá teszi mozgásunkat, és a bőrt? Például, amint az orális hialuronsav újratölti a szemet, gyengéden meg is hosszabbítja az elölről hátulra terjedő hosszát. Ez azt jelenti, hogy a szem fókuszpontja megváltozott.

Ezért a távollátó emberek, akik hialuronsav étrend-kiegészítőt szednek, azt tapasztalhatják, hogy szemüveg nélkül javult a látásuk. Mivel minden felnőtt egy kissé távollátó lesz a kor előrehaladásával, óriási lehetőségek nyílnak meg arra, hogy megkíméljük az embereket az olvasószemüvegektől.

Továbbá, a hialuronsav molekula másik fele, a glükuronsav, hasonló a kálcium D-glükarát étrend-kiegészítőhöz, mely segít karbantartani a hormonszinteket. Sok nő - akik orális hialuronsav kiegészítőt szednek - számolt be arról, hogy enyhültek a hőhullámaik és a menopauza egyéb tünetei a szedés óta.

Ez nem meglepő. A nőknek egy alternatív kiegészítő lehet ilyen esetekben a hialuronsav, közben pedig a bőrük is szebb lesz, mert fordítva is igaz: ha egyszer a természetes ösztrogéntermelés csökken, akkor a hialuronsav szint is csökken, mert az ösztrogén megemeli a bőr és a test hialuronsav szintjét.

A Hialuronsav története

Nos, a régi egyiptomiak furcsa mirigyeket fogyasztottak gyógyszerként. Megették az állatok szemeit. A szemgolyó nagyon jó hialuronsav forrás. Mondhatnánk ez volt az első hialuronsav étrend-kiegészítő.

A hialuronsavat először Karl Meyer izolálta 1934-ben egy szarvasmarha szemének üvegtest folyadékából. Amikor a testben van, hialuronátnak nevezik, részben azért, mert főleg az üvegporcban (latin neve: anat) található.

Sok más felhasználási lehetőségéről először Albert Dorfman ejtett szót a Chicagói Egyetemen, az 1950-es években. Rájött, hogyan használják a baktériumok és a vírusok a hialuronsavat, meghatározta legtöbb biokémiai hatását és szerkezetét. Az évek során nem-orvosi célokat szolgáló termékekben is megjelent, például vízmegkötő anyagként kozmetikumokban és krémekben, és ránctalanító injekcióként is forgalmazzák.

Tessék mondani a hialuronsav kollagén?

Nem. A hialuronsav nem kollagén. Gondoljunk úgy a testünk sejtjeire, mint építőkockákra, a kollagénre vagy a sejtek közötti kötőszövetre úgy, mint a malterre a téglák között. A hialuronsav az a hatóanyag, amely megóvja a maltert a kiszáradástól és a repedezéstől. A hialuronsav a test vízmegtartó molekulája.

Megtartja a vizet a kötőszövetben, a sejtek között. Ezáltal kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát és alakot ad az emberi szemnek és bőrnek, és gátat képez a betegségek terjedése ellen. Képzeld még a női petesejt is hialuronsavba van csomagolva, és hogy a férfi sperma hyaluronidázt termel, egy enzimet, ami lerombolja a hialuronsavat. A hyaluronidáz ez után lehetővé teszi, hogy a sperma behatoljon a petesejtbe és megtermékenyítse. Ez a tudás megnyitja a természetes fogamzásgátlás ajtaját.

Egyszóval a kollagén és a hialuronsav olyanok, mint a kistestvérek, melyeket nagyon gyakran együtt is fogyasztanak a látványosabb eredmények érdekében.

Tessék mondani a hialuronsav kollagén?

Fontos!

Hialuronsav fogyasztása mellett, ne felejts el vizet inni. Ha kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást követünk és gondoskodunk a bőséges folyadékbevitelről, - ami a hialuronsav kúra alatt 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelentene -, akkor sokkal rövidebb idő alatt látjuk az eredményt, gyakorlatilag már az első héten! - különösen a mozgásszerveken és a bőrön. Hialuronsav és víz, így működik a dolog. 

Kúraidő

A hialuronsavat kúraszerűen 120 napig javasolt fogyasztani és azt évente egyszer-kétszer ismételni. Hogy milyen gyorsan látjuk eredményét, és azt, hogy évente egyszer vagy kétszer tartunk-e belőle kúrát, meghatározza életvitelünk, életmódunk is. Pl.: gyakrabban és más adagolásban javasolt hialuronsavat fogyasztani akkor, ha autoimmun betegségünk van, porckopással küzdünk, vagy aktív sportolók vagyunk.  

Nettó tömeg: 24,5 g (30 db)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), malto­dextrin; nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.

Hatóanyagok a napi adagban

1 tablettában

C-vitamin

12 mg (15%*)

Fermentált hialuronsav molekulatömeg 1-1,5 millió Dalton

100 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.   


Figyelmeztetés
: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  • A termék 6 éves kortól alkalmazható
  • A termék alkalmazható vérhígító mellett
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
  • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában


Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.

OGYÉI ny.sz: 25032/2020

Magyar márka. 100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5
Kedves Sebestyen Anita!

Igen, autoimmun panaszok esetén a napi adagot duplázzuk meg, és fogyasszunk 2x1 szemet a hialuronsavból, ami a kollagénhez hasonlóan antioxidáns kapacitásával és gyulladáscsökkentő képességével támasza a túlműködő immunrendszernek.

Egyáltalán nem kell tartani mellékhatásoktól vagy attól, hogy ront a hialuronsav a Vitiligon. Amit megpróbálhatsz még az az, hogy étrended szerves cinkkel, folsavval, Omega-3 zsírsavakkal, B12-vitaminnal és beta-karotinnal dúsítod, mert egyes tanulmányok azt mutatják, hogy az ezzel a betegséggel diagnosztizált embereknél ezek a tápanyagok hiányoznak a leggyakrabban. A másik legfontosabb vitiligo kezelés a stresszkezelés, amiben egyet értenek még a szakemberek.

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita
Sebestyen Anita
0/5
Kedves Rita!
A kapcsolódó cikk megemlíti, hogy a hialuronsav tablettát más adagolás szerint kell/lehet szedni autoimmun betegség esetén.
Nekem Vitiligo-m van és kb. 1-2 hónapja szedek hialuronsavat , illetve kb. 1 éve kollagént. Van esetleg erre vonatkozóan valami tapasztalat, hogy hatásos is legyen a termék, de ne rontsa az esetlegesen fennálló állapotot?
Nagyon szépen köszönöm a válaszát.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Csillag Éva!

Igen, a hialuronsav a Kollagén Facelift koncentrátummal és napi C-vitaminnal sokat javíthat a porckorongok zselés szerkezetének állapotán.
Emellett azonban a bőséges folyadékbevitelről nem szabad elfelejtkezni, és érdemes felkeresni egy gyógytornászt is, aki személyre szabott gyakorlatokkal tud segíteni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Csillag Éva
0/5
Kedves Rita!
Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a készítmény a gerinc porckorongjainak is segíti a folyadék visszanyerését?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Üdvözlettel:
Csillag Éva
Somogyi Rita
5/5
Kedves Dr. Gyulai Edina!

Igen, a hilauronsav tablettát poríthatod, és így elkeverve is fogyaszthatod, ez a hatékonyságon nem fog változtatni.

Mellette ajánlom figyelmedbe „nagytestvérét”, a Kollagén Facelift® koncentrátumot, mely mind az ötféle kollagén szintetizálásához hozzájárul, így nemcsak bőrünk, de porcaink, csontjaink, ízületeink egészségét is megtámogatja.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Dr Gyulai Edina
0/5
Kedves Somogyi Rita!

Egy technikai kérdés: én sem szeretem a "tabletta állagot" esetleg összetörve, morzsolva folyadékba keverve is fogyasztható?
üdvözlettel: Gyulai Edina
Somogyi Rita
5/5
Kedves Szabóné Pánovics Krisztina!

Habár a hialuronsav is nagyon jó választás, ha hajunk, bőrünk egészségét szeretnénk megtámogatni, én most mégis a Ligetszépe olaj kapszulát ajánlom figyelmedbe. A ligetszépe olajának zsírsavai (linolénsav, gamma-linolénsav) hozzájárulnak hormonrendszerünk kiegyensúlyozásához, illetve nélkülözhetetlenek a sejtstruktúra létrehozásához, a kötőszövet, a haj, a körmök egészségéhez, és a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.

Azt azonban tudnod kell, hogy az ösztrogén dominancia megszüntetésében a legnagyobb szerepet a tudatos táplálkozás, a bőséges rostfogyasztás, a májkímélő étrend, a bőséges folyadékbevitel, illetve a rendszeres testmozgás és a napi stressz ellensúlyozása jelenti. Ezek a faktorok szükségesek a haj, bőr egészségének visszaszerzésében is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Somogyi Rita
5/5
Kedves Mesterházy Hajnalka!

Sajnos nem – bár dolgoznak rajta -, mert 4 paraméternek is meg kell felelni, hogy ilyen jó felszívódású kivonatot kapjunk, mint ez a tabletta. Hiszen a hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos**) glükozaminoglikán, amit enzimes eljárással kell csökkenteni kisebb, de nem túl kicsi molekulatömegűvé, hogy a sejtek fel tudják venni. Ráadásul ez a hialuronsav növényi, ami nagyon fontos a tisztaság okán, hiszen az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat, ami átkerült az emberi testbe. Továbbá ez a tabletta erjesztett, ami minimum 10-szer nagyobb biohasznosulással rendelkezik, mint egy hagyományos hialuron termék.

…szóval sok olyan egyedi paraméterrel rendelkezik, ami által Én inkább azt javaslom, hogy porítsd vissza, és keverd el egy pici friss gyümölcslében, és idd meg.

Vagy! Válaszd nagy testvérét a Facelift Kollagén koncentrátumot - mellyel együtt is szokták fogyasztani a hialuronsavat, C-vitaminnal kiegészítve. Olvass csak utána a kereső segítségével.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Mesterházy Hajnalka
0/5
Nem lehet folyékony állapotban venni a hialuronsavat, vagy legalább rágótabletta formában, ugyanis gyógyszerfóbiás vagyok és egyszerűrn nem merem lenyelni?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Bereczki Ildikó!

Semmi akadálya annak, hogy együtt fogyaszd a felsorolt kiegészítőket. Így nyugodtan elkezdheted a hialuronsav étrendi adagolást, és megismételheted a már bevált, Papayás Aloe vera italkúrád is. – utóbbiról pedig hálásan köszönjük visszajelzésed!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Török Ildi
0/5
Üdvözlöm Rita,
urológus tanácsára el kéne kezdenem szedni a hialuronsavat, csak annyit kérdezni, hogy több féle terméküket szedem, különböző okok miatt.... ezek a galagonya, cink, d vitamin, fokhagyma, magnézium.... ezek mellé betársítható ez a kapszula? nem üti valamelyik egymást? valamint a reflux miatt újra tartanék egy kúrát a papayas aloe vera italból, ami mellesleg egy csodaszer.... teljesen felfrissített tavasszal is... ezeket mind lehet együtt? így ősszel a sok vitamin, ami az aloe verában van...jól jönne :D valamint a hialuron is esedékes egészségügyi okokból... köszönöm válaszát!
- Ildi
KlauDia
5/5
a kollagént eddig mindig csak önmagában szedtem, most kipróbáltam a hialuronnal együtt, a hatás elmondhatatlan, ezentúl csak ezt a kombinációt fogom használni!
Burián Kitti
5/5
Én is csak dicsérni tudom. És ez nálam is csinált végre valamit. A bőröm nem szárad ki és a szemem nem viszket és a körmeim nekem is mintha erősebbek lennének mióta szedem.
Vörös Szilvia
5/5
Most kipróbálom úgyis adok le rendelést. A bartánőm az egekbe dicsérte. azt mondja sokfélét szedett már de ettől érzi, hogy történik is valami. és tényleg feszesebb lett a bőre
Somogyi Rita
5/5
Kedves Mirtill27!

Nyugodtan alkalmazhatod a Facelift Kollagén folyadékot (naponta 2*12,5ml) és a Fermentált Hialuronsavat (napi 1 szem) a szoptatás időszakában is. Minimum 60 és maximum 120 napos kúrákra rendezkedj be. A kúrák 4 hét szünet után meg is ismételhetők.

Külsőleg a Bio Argánolajunkat javaslom. Nagyon szép eredményeket láttam már hegekkel kapcsolatban. A fenti keresőbe beírva rá tudsz keresni!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Mirtill27
0/5
Kedves Rita!
5 hete szültem császármetszéssel és a heg szebb gyógyulása érdekében szeretnék hialuron és kollagén kapszulát szedni. A kérdésem az lenne, hogy szoptatás ideje alatt lehet e ezeket szedni és ha igen, akkor te milyen mennyiségben és meddig ajánlanád.? Esetleg mivel lehetne a heget kenni?
Válaszodat előre is köszönöm
pataki kata
0/5
Igen szerintem is tök jó lenne ha egyre több ilyen természetes tablettát gyártanának. Szedtem én is már hialuront de ez szimpatikus. Gondolom majd a jövőben kidolgozzák.
florika
5/5
Végre valaki elkezdte hangsúlyozni a fermentáció fontosságát. Remélem egyre több fermnetált terméketek lesz. Jó munkát! Sziaztok
moncsika
0/5
Kezdem az újabb adagot!
Xinia
5/5
elégedett vagyok, ajánlom! jó termék, megbízható.
Borsos Klaudia
5/5
Én állandóan szedem már három hónapja

Amit tapasztaltam: szép tőle a bőröm, és a hajam + mozgékonyabb lettem tőle. Ez egy jó termék szerintem.
dolly
5/5
na ez tényleg fájdalom nélkül fiatalít :)
Eszter2
5/5
Én annyira nem hiszek a külső hidratálókban, nyilván nem árt, ha krémezed az arcod, de szerintem kell valami ami belsőleg tölti fel úgymond a bőröd.
sarah
5/5
2 hónap után feszesebb, rugalmasabb a bőröm és az apróbb ráncok is halványodtak, kíváncsi vagyok mit tud kezdeni az igazán mély ráncokkal. kúra végén kiderül :)
Rudolf Rita
5/5
Kedves Nagy Orsolya!

Ez egy olyan összetett és pontosításokra szoruló kérdés, amit attól tartok lehetetlen ezen a felületen megtárgyalnunk, hiszen ez itt nem a tanácsadás, hanem a terméktapasztalatok megosztásának a helye. Kérlek, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal újra a telefonkapcsolatot, hogy kommunikálhassunk minderről.

Üdvözlettel; Rudolf Rita
Nagy Orsolya
5/5
az értékelés lemaradt, bocsánat, nem jöttem rá, hol kell utólag beletenni!
Nagy Orsolya
0/5
Azt telefonon már kérdetem, hogy kismamaként szedhető-e, de ami kimaradt: a striák elkerülésére és a szülés körül keletkező akár császáros heg, akár a normál szüléskor lazuló szövetek okán hogy érdemes szedni, ha az ember lány nem kezdte el az éves 2 kúrát a babavárás előtt? A szülés legyen a 120 napnyi kúra felénél vagy inkább már fejeződjön be a 120 nap, mert akkor van feltöltve a szükséges hatóanyag mennyiséggel a szervezet, hogy gyorsabb legyen a regenerálódás? Előre is köszönöm :-)
Agnes_
5/5
Észrevettem hogy a szemem alatti árkok meg aráncocskák töltődnek fel és még csak az 1. doboznál tartok. Faceliftet is iszok hozzá. Mindenképpen újraveszem mind a 2őt!
Hajdú Kinga
5/5
nagyon jó, de tényleg ne felejtsetek el mellette sok vizet inni :)
viki11
5/5
kattognak a térdeim sport közben, úgyhogy most elkezdtem egy hialuronsav és kollagén kúrát. sokkal jobb lett a helyzet, már a 3. hónapot kezdtem el a kúrából. és tényleg igyatok sok sok vizet hozzá, ez nagyon fontos!
Amanda
5/5
Anyukám szedett mindenfélét egy ideig de azt mondja hogy először ettöl érzett javulast a térdeiben
boory
5/5
én is szedem és működik
Bors Erzsébet
5/5
a legjobb a piacon!!!
Horváthné
5/5
Most hallok ilyen hialuronsavról először, de felkeltette az érdeklődésem, ki fogom próbálni.
Keszthelyiné Zsuzsanna
5/5
Nem mondom, hogy újra húsz éves lettem, de a ráncok mintha kezdenének eltűnni, és valahogy több az energiám, ami két gyerek mellett nagyon jól jön :)
ilcsi
5/5
2 hete szedem még csak de kitartóan végig csinálom vele a kúraidőt. egyelőre csak a körmömön látom a hatását de jó jelnek tartom,láűtni hogy működik.
Veraio
5/5
nagyon rendben van, imádom