Főmenü Termékeink
Termékek

FERMENTÁLT HIALURONSAV - 1 millió Dalton hialuronsav és savmentes C-vitamin Natur Tanya®

Cikkszám: 5999565082284
FERMENTÁLT HIALURONSAV - 1 millió Dalton hialuronsav és savmentes C-vitamin Natur Tanya®
Akció
Készlet információ: Rendelhető
4 700 Ft
3 525 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 525 Ft
Bővebben a termékről

DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ
DUOPACK KEDVEZMÉNY!
2 doboz vásárlása estén
Kattints ide a 10% kedvezményért!»

Fermentált hialuronsav tabletta

Egy fermentált hialuronsav megközelítőleg 10-szer jobban hasznosul, mint egy nem fermentált hialuronsav kiegészítő. A hialuronsav kontúrt ad az arcnak, volument a kötőszövetnek, táplálja a szemeket, viszkozitást nyújt a porcoknak és felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat. Összeségében a hialuronsav fiatalos megjelenést és fiatalos mozgást kölcsönöz. 

Fermentált hialuronsav tabletta

7 ok, amikor indokolt egy hialuronsav kúra

 1. Ízületi gyulladás

 2. Térdízületek mobilitásának csökkenése

 3. Dehidratált, száraz bőr

 4. Ráncok csökkentése

 5. Száraz, égő szemek

 6. Száraz haj és ajkak

 7. Sebgyógyulás elősegítése

A Natur Tanya® fermentált hialuronsav tablettánként 100 mg szerves és vegán hialuronsavat tartalmaz, savmentes, gyomorbarát C-vitaminnal dúsítva. A fermentálás kedvezően érinti a molekulatömeget, mely fontos a bélfali felszívódás és a biohasznosulás szempontjából, és ami nagymértékben befolyásolja az élettani tulajdonságokat.

 naturtanya-fermentalt-hialuronsav-doboz-vizben-noi-arcprofil

5 ÉRV a fermentált hialuronsav mellett!

Öregedést gátló tápanyag!

A hialuronsavat a szervezet azért állítja elő, hogy kipárnázza a kötőszöveteket és az ízületeket.

Ha ez a folyamat évről-évre nem csökkenne, vagy mennyiségére nem lenne hatással életvitelünk és környezetünk, akkor kötőszövetünk olyan jól nézne ki, mint a nagyon fiatal babák bőre, rugalmasak maradnának ízületeink és az olyan külső sérülések is, mint a vágások és karcolások szélsebesen behegednének.

A hialuronsav fantasztikus öregedést gátló tápanyag, és bizony jól tenné mindenki, ha szerezne magának belőle. Pont.

Telít és kontúrt ad!

A hialuronsav az emberi szervezetben egy teljesen természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni, hogy hidratáltan tartsa a testszöveteket.

Mivel a hialuronsav vizet tart meg a bőrben, az általa nyújtott extra hidratálás fantasztikus bőrszerkezeti javításokat végez. Volument biztosít a kötőszövetnek, feltölti a mimikai ráncokat, halványítja a mélyráncokat, de hidratáltan tartja a hajszálakat, az ajkakat és a fogínyt is.

A hialuronsav bőrsejtek számára ez elengedhetetlen a megfelelő sejt-sejt kommunikációhoz, a keratinociták egészséges cseréjéhez és megújulásához, a hidratáláshoz, a tápanyagszállításhoz, a salakanyagok és toxinok eltávolításához, valamint a kollagén rostok fiatalon tartásához. Fontos! Hialuronsav fogyasztása mellett, ne felejtsünk el vizet inni. Hialuronsav és víz, így látványos az eredmény.

Viszkozitás a porcoknak!

A hialuronsav különösen nagy mennyiségben található az ízületi porcokban (a csontok végén lévő szövet) és az ízületi folyadékban (az ízületek közötti védőfolyadék). 

A hialuronsav vízmegkötő tulajdonsága növeli az ízületi folyadék mennyiségét, védi a porcok egészségét és kiegészíti az ízületi gyulladásokat célzó terápiák eredményességét.

A hialuronsav antioxidáns, mely védi az ízületeket a szabad gyökök pusztító hatásától és eltávolítja a savas természetű végtermékeket, melyek porckopás következtében keletkeznek. A hialuronsav különösen hasznos porckopások, és térdfájdalmak esetén (közvetlenül a térdbe is szokták injektálni).

Sebgyógyító hialuronsav!

A szervezetben a hialuronsav részt vesz a sebgyógyulás minden szakaszában, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságaival, illetve a bőr és kötőszövet tápanyagellátásának támogatásásval.

A hialuronsav különösen ajánlott égések, fekélyek esetén, ahol felgyorsítja a gyógyulást és kisebb a hegképződés esélye is.

A legújabb kutatások azt mutatják, hogy ha a műtét előtt hialuronsavat adagolnak a páciensnek, akkor a kezelt szövetek kevésbé hajlamosak műtét utáni letapadásra. Az orvostudomány arra is használja a hialuronsavat helyileg, hogy a gyógyszereket hatékonyabban juttassák a helyükre a bőr különböző káros, rák-gyanús elváltozásai esetén.

❺ Szemeink viszkozitása!

A hialuronsav nagy mennyiségben található meg a szemben, az üvegtesti folyadékban, formát és jellegzetességeket biztosít a szemeinknek. Az első hialuronsavat tartalmazó gyógyszert szemműtétekhez fejlesztették ki, kifejezetten a szürke- és zöldhályog műtéteknél való alkalmazásra: ezzel gyorsították fel a műtét utáni gyógyulási folyamatot.

Mivel a hialuronsav síkosítja a szem szöveteit, rendkívül hasznos a szemszárazságtól szenvedő embereknek. Érdekesség, hogy amint az orális hialuronsav újra tölti a szemet, gyengéden meg is hosszabbítja az elölről hátulra terjedő hosszát.

Ez azt jelenti, hogy a szem fókuszpontja megváltozott. Ezért a távollátó emberek, akik hialuronsav étrend-kiegészítőt szednek, azt tapasztalhatják, hogy javul a látásuk. Mivel minden felnőtt egy kissé távollátó lesz a kor előrehaladásával a hialuronsav étrendi dúsítása egy lehetőség, hogy mindez minél később következzen be.

5 ÉRV a fermentált hialuronsav mellett!

3 különbség a hialuronsav és a fermentált hialuronsav között!

1. Alapanyag

A Te hialuronsavad tenyésztett?

Fontos tudni mit viszel be a szervezetedbe, akár napi táplálékról, akár napi vitaminról, vagy egyéb étrendi tápanyagról van szó, mint például a hialuronsav. Nem mindegy, hogy szintetikus kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves hialuront. Előbbi úgy kerül forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű vegyületté alakítanak, mint például a kukoricát aszkorbinsavvá.

De lehet ezt másként is!

Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso.

A Natur Tanya® ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább hialuronsav termékében, mert egy fermentált hialuronsav megközelítőleg 10-szer jobban hasznosul, mint a nem fermentált (erjesztés nélküli) étrendkiegészítők.

A fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön. Párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek.

2. Molekulatömeg

A méret a lényeg! A hialuronsavak biológiai hatásában jelentkező fő különbségek a molekulatömegnek (méretnek) tulajdoníthatók. Az étrend-kiegészítőkben használt hialuronsav molekulatömege kisebb kell legyen, mint 1,2 millió Dalton, mivel a nagy hialuronsav molekulák közvetlenül nem tudnak felszívódni.

A Natur Tanya fermentált hialuronsav 1 millió Dalton molekulatömegű szerves és vegán hialuronsav, ami a leginkább hasonlít a szervezetünkben található hialuronsav formára.

Tudtad? Más hialuronsav méretet alkalmaznak kozmetikumokban és szépészeti vagy ízületi injekciókban. A különböző molekulatömeg tehát eltérő tulajdonságokkal ruházza fel a hialuronsavat. Az orális hialuronsavnál a molekulatömeg, óriási befolyással van a biohasznosulásra és a kémiai válaszokra.

** A Dalton egy tömegegység, melynek tömege egyenlő egyetlen hidrogénatom tömegével.

3 különbség hialuronsav és fermentált hialuronsav között!

3. Tisztaság

Hialuronsavból csak növényit! A hialuronsav tisztaságának kulcsfontosságú szerepe van a belsőleg fogyasztható termékeknél, és különösen fontos olyan orvosi eszközökben, mint az injekciók.

Az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat. Ezek allergiákat okozhatnak, és a fajok közötti vírusos átfertőződés kockázata is igen magas. A Natur Tanya® baktérium fermentált hialuronsav, tiszta és szennyeződésektől mentes.

A szennyezőanyagok mennyisége és természete alapanyagtól függően változik, más a köldökzsinórból kivont hialuron kivonatban, és a bivaly szem csarnokvízéből származóból - ami nagyobb mennyiségben tartalmaz fehérjét és nukleinsavakat - mint a kakastaréj izolátumok.

Hialuronsav kúraidő

A hialuronsavat kúraszerűen 120 napig javasolt fogyasztani és azt évente egyszer-kétszer ismételni. Azt, hogy milyen gyorsan látjuk a kúra eredményét, és azt, hogy évente egyszer vagy kétszer tartunk-e belőle kúrát, meghatározza életvitelünk, életmódunk is. Pl.: gyakrabban és más adagolásban javasolt hialuronsavat fogyasztani akkor, ha autoimmun betegségünk van, porckopással küzdünk, vagy aktív sportolók vagyunk.  

Nettó tömeg: 15 g (30 db)

Összetevők: kalcium-L-aszkorbát, nátrium-hialuronát, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), stabilizátor (polivinilpolipirrolidon), sűrítőanyag (polivinilpirrolidon), színtelen bevonat [stabilizátorok (hidroxipropil-metil-cellulóz, polietilén-glikol)], csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).  

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.

Hatóanyagok a napi adagban (1 filmtablettában)

1 tablettában

Savmentes C-vitamin

100 mg (125%*)

Fermentált hialuronsav

                    100 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.   

 • VEGÁN ÉS FERMENTÁLT FORMULA
 • GLUTÉNMENTES
 • MAGAS BIOHASZNOSULÁS
 • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT, AROMÁT
 • 1 MILLIÓ DALTON MOLEKULATÖMEGŰ HIALURONSAV
 • HOZZÁADOTT 100 MG SAVMENTES, GYOMORBARÁT C-VITAMINNAL

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 • A termék 6 éves kortól alkalmazható
 • A termék alkalmazható vérhígító mellett
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.

OGYEI ny.sz: 33239/2023

Magyar márka. 100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Dr. Chen PORC-VITAC Kollagén 5 Proenzim filmtabletta 100x Akció

Dr. Chen PORC-VITAC Kollagén 5 Proenzim filmtabletta 100x

4 922 Ft
4 430 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 4 430 Ft
Natur Tanya® Szerves tápanyag koncentrátum. Tőzegáfonya Forte DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Húgyutak, felfázás. Akció

Natur Tanya® Szerves tápanyag koncentrátum. Tőzegáfonya Forte DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Húgyutak, felfázás.

8 170 Ft
7 353 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 7 353 Ft
Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5

Kedves Németh Hajnalka!

Általában véve igaz az, hogy a természetes étrendkiegészítők és vitaminok, ásványi anyagok, stb. gond nélkül kombinálhatóak egymással, egy kúrán belül. Arra érdemes ügyelni, hogy ne egyszerre vegyünk be/igyunk meg mindent, amit éppen alkalmazunk, hanem osszuk el a nap folyamán. Ehhez ökölszabály, hogy a komplex kiegészítőket, mint például az Office Health csomagban található Lutein Pro szemvitamin, lehetőleg önmagukban vegyük be, míg az egy-két komponensű készítményekből (szóló vitaminok, ásványi anyagok, stb.) 2-3 is bevehető egyszerre. 1-2 óra szünetet érdemes várni a következő étrendkiegészítő (vagy étrendkiegészítők) bevételéig.
A napi elosztást a napirendünk és a praktikum, valamint természetesen az egyes készítmények szedési javaslata alapján kell összeállítani. A szedési javaslatot a termék csomagolásán, valamint a weboldalunkon a termékoldalon lehet elolvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Németh Hajnalka
0/5
Kedves Rita!

Megvásároltam az Office health csomagot, mivel számítógép előtt ülök egész nap, és nagyon elfáradnak a szemeim a nap végére. A kúrát el is kezdtem. Rendeltem még Fermentált hialuronsav kapszulát és Good day! kollagén port bőröm fiatalosságának megőrzésére. Napi szinten szedek 1000 mg-os C vitamint, ez D vitaminnal és cinkkel kombinálva. Az lenne a kérdésem, hogy az Office health csomag és a napi kombinált C+D+cink mellé elkezdhetem e a Fermentált hialuronsav kapszulát és a Good day! italport szedni vagy várjam meg míg az Office health kúra kifut.
Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel:
Németh Hajnalka
Somogyi Rita
5/5

Kedves Molnár Ferenc!

Ilyen estben napi 2 kapszula is szedhető. A kúraidő 120 nap legyen. Mellé pedig a mondott problémákra javaslom a hal-és marhakollagént tartalmazó Good Day! italport, ugyanilyen kúraidővel.

Üdvözlettel: Somogyi Rita

Molnár Ferenc
0/5
Kedves Rita. Csípő kopás, gerincben csigolya kopás, porc sorvadás esetén hány kapszula ajánlott a hyaluronból?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Bernadett!

Nagyon örülök a jó tapasztalatodnak. Ha maximum 120 napos kúrákat tartunk, köztük 1-2 hónap szünettel, akkor az évi kétszeri kúránál több nem is nagyon fér bele az évbe. Nincs is feltétlenül többre szükség. (De ha éppen még a harmadikat is elkezded egy éven belül, akkor váljék egészségedre. :-) )

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Móráné Szabó Bernadett
0/5
Kedves Rita! 2 hónapja szedem, nagyon jó a hatása, imádom! A kúrát csak évi 2x lehet tartani? Köszönöm szépen!
Illyés Enikő
5/5
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!Elkezdem a kúrát és majd beszámolok az eredményről,köszönöm!????
Somogyi Rita
5/5

Kedves Enikő!

Igen, érdemes hialuronsavval, sőt, kollagénnel is kiegészíteni a kúrát. Mellette pedig a bőséges folyadékfogyasztás és a mozgás (még akkor is, ha fáj), elengedhetetlen.

Írtunk erről egy részletes blogbejegyzést, a kiemelésre kattintva érheted el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Illyés Enikő
5/5
Üdv.Mindkét csípőmben találtak porckopást,pontosabban az ízületi vápa van kikopva.Elkezdtem szedni a szerves zöldkagylót,szedhetem-e mellette a növényi hialuronsav tablettát,vagy valami mást ajánl helyette.Válaszát elöre is köszönöm!
Somogyi Rita
5/5

Kedves Dávid Péter!

Igen, aktívan sportoló gyermeknek a hialuronsav tökéletes választás az ízületi egészség megtámogatásához. 12 éves kortól már bátran lehet követni a felnőtteknek ajánlott fogyasztási javaslatot.

Írtunk egy összefoglaló blogbejegyzést, a legfontosabb tápanyagokról, melyeket sportoláshoz ajánlunk. Ezeket kúraszerűen (60-120 napos kúrákban) nyugodtan szedheti a gyermek. Ha kérdés merülne fel az olvasottakkal után, tedd fel bátran.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Dávid Péter
0/5
Kedves Rita!

12 éves aktívan, heti 5 alkalommal sportoló (kajak) gyermekemnek szeretném ezt a tablettát vásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy javasolja-e ezt a készítményt? Ha igen, akkor milyen adagolásban, illetve milyen kiegészítő vitamint (C, D) javasolna mellé ami fontos lenne számára és azokat milyen adagolásban? Versenysportoló, ezért a karjai, könyöke, térde elég sok terhelést kap. Válaszát előre is köszönöm szépen.

Üdvözlettel :Dávid Péter
Somogyi Rita
5/5

Kedves Sebestyen Anita!

Igen, autoimmun panaszok esetén a napi adagot duplázzuk meg, és fogyasszunk 2x1 szemet a hialuronsavból, ami a kollagénhez hasonlóan antioxidáns kapacitásával és gyulladáscsökkentő képességével támasza a túlműködő immunrendszernek.

Egyáltalán nem kell tartani mellékhatásoktól vagy attól, hogy ront a hialuronsav a Vitiligon. Amit megpróbálhatsz még az az, hogy étrended szerves cink-biszglicináttal, folsavval, Omega-3 zsírsavakkal, B12-vitaminnal és beta-karotinnal dúsítod, mert egyes tanulmányok azt mutatják, hogy az ezzel a betegséggel diagnosztizált embereknél ezek a tápanyagok hiányoznak a leggyakrabban.
A másik legfontosabb vitiligo kezelés a stresszkezelés, amiben egyet értenek még a szakemberek.

Sok sikert a kúrádhoz! Somogyi Rita

Sebestyen Anita
0/5
Kedves Rita!
A kapcsolódó cikk megemlíti, hogy a hialuronsav tablettát más adagolás szerint kell/lehet szedni autoimmun betegség esetén.
Nekem Vitiligo-m van és kb. 1-2 hónapja szedek hialuronsavat , illetve kb. 1 éve kollagént. Van esetleg erre vonatkozóan valami tapasztalat, hogy hatásos is legyen a termék, de ne rontsa az esetlegesen fennálló állapotot?
Nagyon szépen köszönöm a válaszát.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Csillag Éva!

Igen, a hialuronsav a Kollagén Facelift koncentrátummal és napi C-vitaminnal sokat javíthat a porckorongok zselés szerkezetének állapotán.
Emellett azonban a bőséges folyadékbevitelről nem szabad elfelejtkezni, és érdemes felkeresni egy gyógytornászt is, aki személyre szabott gyakorlatokkal tud segíteni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Csillag Éva
0/5
Kedves Rita!
Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a készítmény a gerinc porckorongjainak is segíti a folyadék visszanyerését?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Üdvözlettel:
Csillag Éva
Somogyi Rita
5/5
Kedves Dr. Gyulai Edina!

Igen, a hilauronsav tablettát poríthatod, és így elkeverve is fogyaszthatod, ez a hatékonyságon nem fog változtatni.

Mellette ajánlom figyelmedbe „nagytestvérét”, a Kollagén Facelift® koncentrátumot, mely mind az ötféle kollagén szintetizálásához hozzájárul, így nemcsak bőrünk, de porcaink, csontjaink, ízületeink egészségét is megtámogatja.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Dr Gyulai Edina
0/5
Kedves Somogyi Rita!

Egy technikai kérdés: én sem szeretem a "tabletta állagot" esetleg összetörve, morzsolva folyadékba keverve is fogyasztható?
üdvözlettel: Gyulai Edina
Somogyi Rita
5/5
Kedves Szabóné Pánovics Krisztina!

Habár a hialuronsav is nagyon jó választás, ha hajunk, bőrünk egészségét szeretnénk megtámogatni, én most mégis a Ligetszépe olaj kapszulát ajánlom figyelmedbe. A ligetszépe olajának zsírsavai (linolénsav, gamma-linolénsav) hozzájárulnak hormonrendszerünk kiegyensúlyozásához, illetve nélkülözhetetlenek a sejtstruktúra létrehozásához, a kötőszövet, a haj, a körmök egészségéhez, és a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.

Azt azonban tudnod kell, hogy az ösztrogén dominancia megszüntetésében a legnagyobb szerepet a tudatos táplálkozás, a bőséges rostfogyasztás, a májkímélő étrend, a bőséges folyadékbevitel, illetve a rendszeres testmozgás és a napi stressz ellensúlyozása jelenti. Ezek a faktorok szükségesek a haj, bőr egészségének visszaszerzésében is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Somogyi Rita
5/5
Kedves Mesterházy Hajnalka!

Sajnos nem – bár dolgoznak rajta -, mert 4 paraméternek is meg kell felelni, hogy ilyen jó felszívódású kivonatot kapjunk, mint ez a tabletta. Hiszen a hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos**) glükozaminoglikán, amit enzimes eljárással kell csökkenteni kisebb, de nem túl kicsi molekulatömegűvé, hogy a sejtek fel tudják venni. Ráadásul ez a hialuronsav növényi, ami nagyon fontos a tisztaság okán, hiszen az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat, ami átkerült az emberi testbe. Továbbá ez a tabletta erjesztett, ami minimum 10-szer nagyobb biohasznosulással rendelkezik, mint egy hagyományos hialuron termék.

…szóval sok olyan egyedi paraméterrel rendelkezik, ami által Én inkább azt javaslom, hogy porítsd vissza, és keverd el egy pici friss gyümölcslében, és idd meg.

Vagy! Válaszd nagy testvérét a Facelift Kollagén koncentrátumot - mellyel együtt is szokták fogyasztani a hialuronsavat, C-vitaminnal kiegészítve. Olvass csak utána a kereső segítségével.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Mesterházy Hajnalka
0/5
Nem lehet folyékony állapotban venni a hialuronsavat, vagy legalább rágótabletta formában, ugyanis gyógyszerfóbiás vagyok és egyszerűrn nem merem lenyelni?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Bereczki Ildikó!

Semmi akadálya annak, hogy együtt fogyaszd a felsorolt kiegészítőket. Így nyugodtan elkezdheted a hialuronsav étrendi adagolást, és megismételheted a már bevált, Papayás Aloe vera italkúrád is. – utóbbiról pedig hálásan köszönjük visszajelzésed!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Török Ildi
0/5
Üdvözlöm Rita,
urológus tanácsára el kéne kezdenem szedni a hialuronsavat, csak annyit kérdezni, hogy több féle terméküket szedem, különböző okok miatt.... ezek a galagonya, cink, d vitamin, fokhagyma, magnézium.... ezek mellé betársítható ez a kapszula? nem üti valamelyik egymást? valamint a reflux miatt újra tartanék egy kúrát a papayas aloe vera italból, ami mellesleg egy csodaszer.... teljesen felfrissített tavasszal is... ezeket mind lehet együtt? így ősszel a sok vitamin, ami az aloe verában van...jól jönne :D valamint a hialuron is esedékes egészségügyi okokból... köszönöm válaszát!
- Ildi
Klaudia
5/5
a kollagént eddig mindig csak önmagában szedtem, most kipróbáltam a hialuronnal együtt, a hatás elmondhatatlan, ezentúl csak ezt a kombinációt fogom használni!
Burián Kitti
5/5
Én is csak dicsérni tudom. És ez nálam is csinált végre valamit. A bőröm nem szárad ki és a szemem nem viszket és a körmeim nekem is mintha erősebbek lennének mióta szedem.
Vörös Szilvia
5/5
Most kipróbálom úgyis adok le rendelést. A bartánőm az egekbe dicsérte. azt mondja sokfélét szedett már de ettől érzi, hogy történik is valami. és tényleg feszesebb lett a bőre
Somogyi Rita
5/5
Kedves Mirtill27!

Nyugodtan alkalmazhatod a Facelift Kollagén folyadékot (naponta 2*12,5ml) és a Fermentált Hialuronsavat (napi 1 szem) a szoptatás időszakában is. Minimum 60 és maximum 120 napos kúrákra rendezkedj be. A kúrák 4 hét szünet után meg is ismételhetők.

Külsőleg a Bio Argánolajunkat javaslom. Nagyon szép eredményeket láttam már hegekkel kapcsolatban. A fenti keresőbe beírva rá tudsz keresni!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Mirtill27
0/5
Kedves Rita!
5 hete szültem császármetszéssel és a heg szebb gyógyulása érdekében szeretnék hialuron és kollagén kapszulát szedni. A kérdésem az lenne, hogy szoptatás ideje alatt lehet e ezeket szedni és ha igen, akkor te milyen mennyiségben és meddig ajánlanád.? Esetleg mivel lehetne a heget kenni?
Válaszodat előre is köszönöm
pataki kata
0/5
Igen szerintem is tök jó lenne ha egyre több ilyen természetes tablettát gyártanának. Szedtem én is már hialuront de ez szimpatikus. Gondolom majd a jövőben kidolgozzák.
florika
5/5
Végre valaki elkezdte hangsúlyozni a fermentáció fontosságát. Remélem egyre több fermnetált terméketek lesz. Jó munkát! Sziaztok
moncsika
0/5
Kezdem az újabb adagot!
Xinia
5/5
elégedett vagyok, ajánlom! jó termék, megbízható.
Borsos Klaudia
5/5
Én állandóan szedem már három hónapja

Amit tapasztaltam: szép tőle a bőröm, és a hajam + mozgékonyabb lettem tőle. Ez egy jó termék szerintem.
dolly
5/5
na ez tényleg fájdalom nélkül fiatalít :)
Eszter2
5/5
Én annyira nem hiszek a külső hidratálókban, nyilván nem árt, ha krémezed az arcod, de szerintem kell valami ami belsőleg tölti fel úgymond a bőröd.
sarah
5/5
2 hónap után feszesebb, rugalmasabb a bőröm és az apróbb ráncok is halványodtak, kíváncsi vagyok mit tud kezdeni az igazán mély ráncokkal. kúra végén kiderül :)
Rudolf Rita
5/5
Kedves Nagy Orsolya!

Ez egy olyan összetett és pontosításokra szoruló kérdés, amit attól tartok lehetetlen ezen a felületen megtárgyalnunk, hiszen ez itt nem a tanácsadás, hanem a terméktapasztalatok megosztásának a helye. Kérlek, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal újra a telefonkapcsolatot, hogy kommunikálhassunk minderről.

Üdvözlettel; Rudolf Rita
Nagy Orsolya
5/5
az értékelés lemaradt, bocsánat, nem jöttem rá, hol kell utólag beletenni!
Nagy Orsolya
0/5
Azt telefonon már kérdetem, hogy kismamaként szedhető-e, de ami kimaradt: a striák elkerülésére és a szülés körül keletkező akár császáros heg, akár a normál szüléskor lazuló szövetek okán hogy érdemes szedni, ha az ember lány nem kezdte el az éves 2 kúrát a babavárás előtt? A szülés legyen a 120 napnyi kúra felénél vagy inkább már fejeződjön be a 120 nap, mert akkor van feltöltve a szükséges hatóanyag mennyiséggel a szervezet, hogy gyorsabb legyen a regenerálódás? Előre is köszönöm :-)
Agnes_
5/5
Észrevettem hogy a szemem alatti árkok meg aráncocskák töltődnek fel és még csak az 1. doboznál tartok. Faceliftet is iszok hozzá. Mindenképpen újraveszem mind a 2őt!
Hajdú Kinga
5/5
nagyon jó, de tényleg ne felejtsetek el mellette sok vizet inni :)
viki11
5/5
kattognak a térdeim sport közben, úgyhogy most elkezdtem egy hialuronsav és kollagén kúrát. sokkal jobb lett a helyzet, már a 3. hónapot kezdtem el a kúrából. és tényleg igyatok sok sok vizet hozzá, ez nagyon fontos!
Amanda
5/5
Anyukám szedett mindenfélét egy ideig de azt mondja hogy először ettöl érzett javulast a térdeiben
boory
5/5
én is szedem és működik
Bors Erzsébet
5/5
a legjobb a piacon!!!
Horváthné
5/5
Most hallok ilyen hialuronsavról először, de felkeltette az érdeklődésem, ki fogom próbálni.
Keszthelyiné Zsuzsanna
5/5
Nem mondom, hogy újra húsz éves lettem, de a ráncok mintha kezdenének eltűnni, és valahogy több az energiám, ami két gyerek mellett nagyon jól jön :)
ilcsi
5/5
2 hete szedem még csak de kitartóan végig csinálom vele a kúraidőt. egyelőre csak a körmömön látom a hatását de jó jelnek tartom,láűtni hogy működik.
Veraio
5/5
nagyon rendben van, imádom
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.