Főmenü Termékeink
Blog

Életmódváltás 5 apró lépésben

Mutatok 5 apró lépést, melyet, ha betartasz, akkor 

NEM CSAK EGÉSZSÉGESEBB ÉS KARCSÚBB, DE BOLDOGABB IS LESZEL.

Erre pedig a legmegfelelőbb alkalom: a ma!

puridren-lugostas-eletmodvaltas-fogyokura.jpg

1. Igyunk sok vizet!

Tudtad, hogy naponta átlagosan 2 -2,5 liter vizet veszítünk?

Éppen ezért ezt a folyadékmennyiséget pótolni kell (vízzel, ízesítetlen gyógyteával). Ha pedig tisztítókúrába vagy testsúlycsökkentő kúrába kezdesz, növeld fokozatosan ezt a mennyiséget 20 kilogrammonként 1 literre. A bőséges folyadékbevitel hozzájárul az anyagcsere folyamatok serkentéséhez, és a testfolyadékok pH-értékeinek szabályozásához, a kötőszövet feszesítéséhez, és szép textúrájának kialakításához.

2. Rágjunk alaposan!

Az alapos rágásnak óriási szerepe van abban, hogy a szervezetbe bevitt táplálékokat tökéletesen megemésszük. Ne felejtkezzünk meg arról, hogy az emésztés a szájban kezdődik. Ha alaposan rágunk, akkor sokkal több tápanyagot tud hasznosítani a szervezetünk, a több tápanyag pedig az étvágyat is csökkenti!

3. Együnk naponta többször keveset!

Ha a napi ételadagunkat 5 részletben fogyasztjuk el, tehermentesítjük a legnagyobb méregtelenítő szervet, a májat, és gondoskodunk az egyenletes vércukorszintről. Persze, az sem mindegy, hogy mit eszünk. Igyekezzünk kerülni a finomított élelmiszereket, helyettük inkább rostban, tápanyagban gazdag ételeket fogyasszunk!

4. Mozogjunk!

Hetente legalább 3x1 órát szánjunk testmozgásra. Nem kell maratoni távokat futni, kezdetben az ütemes séta is megteszi. A mozgás átmasszírozza a belső szerveket, a közben létrejövő hasi légzés oxigénhez juttatja sejtjeinket és lúgosítja a testfolyadékokat, hiszen szén-dioxidot lélegzünk ki. A rendszeres testmozgás javítja a vérkeringést, gondoskodik az ízületek egészségéről, és a mentális egészségünkről is a közben felszabaduló endorfinnak köszönhetően. Vagyis, ha mozogsz, boldogabb leszel!  

5. Mosolyogni tessék!

A negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, elkezdődik testünk elsavasodása.

Egy tartósan fennálló stresszhelyzet pl. megváltoztatja a testfolyadékok pH-értékeit, az állapot salakanyag többlettel jár, ami nagyszerűen raktározódik hasi úszógumik formájában. A pozitív életszemlélet, az optimizmus fél egészség, ami alakunkon és kötőszövetünkön is visszatürköződik. 


Kezdjük az elején!

Könnyedén növelhetjük a napi folyadékbevitelünket ezzel a Puridren ® sav-bázis egyensúly megteremtését célzó folyadékkal >>>

puridren-lugositas-vizfogyasztas-fogyokura.jpg

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - sav-bázis egyensúly és salaktalanító ivókúra 3*500ml Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.