Standardizált szőlőmag DUOPACK

A DUOPACK csomagolásban, 2 x 70 db-os Szőlőmag tablettát találunk, 10% árkedvezménnyel! 

Vitis Vinifera L. seed extract

Ez a Szőlőmag kivonat a Natur Tanya®, szerves tápanyagok koncentrálva, amelyek felélesztenek! – sorozat egyik tagja. Ezek a szerves tápanyag koncentrátumok a népi gyógyászat és a modern technológia ötvözéséből születtek, annak érdekében, hogy a magas biohasznosulással rendelkező végterméket biztosítsanak a szervezet számára.

Ez az innovatív Magyar fejlesztés azért született meg, hogy napi egyetlenegy tablettából, 95% OPC tartalomra standardizált termékhez juss!

Ez a Szőlőmag kivonat a Natur Tanya®, szerves tápanyagok koncentrálva, amelyek felélesztenek! – sorozat egyik tagja. Ezek a szerves tápanyag koncentrátumok a népi gyógyászat és a modern technológia ötvözéséből születtek, annak érdekében, hogy a magas biohasznosulással rendelkező végterméket biztosítsanak a szervezet számára.

Mi az az OPC?

Az OPC (oligomerikus proanthocianidin) vegyületek a szőlő kék színét adó antioxidáns hatású bioflavonoidok, legnagyobb mennyiségben a szőlő magjában találhatók meg. A standardizálás azért nagyon fontos, mert a szőlőmagban a hatásért felelős hatóanyagok ezek az antioxidánsok.

Az OPC percek alatt tökéletesen felszívódik a vérben, a száj és a gyomor nyálkahártyáján keresztül. Az anyag ezután elér minden szervet, és minden egyes szövetet a szervezetben. Különösen látványos ez a bőr esetében.

szolomag-tabletta.jpg

OPC és öregedés

Az OPC az öregedési folyamatokat késleltető antioxidáns, a szervezetet "avasító", öregítő szabad gyökök semlegesítése által. És mivel éppen olyan öregek vagyunk, amilyennek a sejtjeink "érzik" magukat, a szőlőmag-kivonat egy abszolút nélkülözhetetlen részét kellene, hogy képezze az anti-aging kezeléseknek. 

Összességében egy fantasztikus és megfizethető öregedés elleni kiegészítő, ami az agresszív szabad gyökök által okozott láncreakciókat akadályozza meg, ami az emberi sejtek és szövetek károsodását idézi elő.

szolomag-tabetta-hatasa-vasarlas.jpg

Tipp;

Fokozandó az eredményt nagy dózisú C-vitamint tessék hozzá fogyasztani.

Az OPC: 

 • mint kiegészítő tápanyag, segíthet minden érrel kapcsolatos problémán
  (legyen az az arcon előforduló rozácea, vagy a lábakon található seprűvéna, esetleg visszér, vagy aranyér. Érdemes kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásodba beilleszteni)

 • hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez
  (csökkentheti a szívinfarktus és a szélütés veszélyét, erősíti a hajszálereket és fokozza a véráramlást. Hozzájárulhat a magas vérnyomást, és az érelmeszesedés kiegészítő kezeléséhez.)

 • különlegessége ennek az antioxidánsnak, hogyképes áthaladni a véragy gáton
  (ez segíthet megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól, amit kihasználhatunk memóriazavarok, és demenciás problémák esetén.)

 • segíthet a kötőszöveti rostokban megerősíteni a kollagén mátrixot
  (segít visszaállítani annak nedvességtartalmát, ez pedig hozzájárul a bőr rugalmasságához. Nem véletlen, hogy szépségvitaminként emlegetik.)

 • szerepet játszik a szaruhártya élettani funkcióiban, támogathatja a látásfunkciót
  (segíthet olyan szembetegségek megelőzésében, mint a makula-degeneráció és a szürke hályog, javíthatja a vizuális alkalmazkodást az alacsony fényerősséghez.)

 • gátolja az allergiás tüneteket okozó vegyületek, például a hisztamin termelődését
  (segíthet enyhíteni a csalánkiütés vagy a szénanátha tüneteit.)
szolomag-standardizalt-kivonat-opc.jpg

 Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban 2 tablettában
Szőlőmag (Vitis Vinifera L.seed) extract 200 mg
ebből OPC 190 mg

 
* 95% OPC tartalomra standardizálva
* Vegetáriánus, színezék mentes termék!

Felhasználási javaslat: Lehetőleg ugyanabban az időpontban, naponta 2X1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Az OPC-t étkezések előtt vagy között kell szedni, mivel hozzákötődik a béltraktusban lévő fehérjékhez, ami nem segít a hatás optimalizálásában. A szőlőmag kivonat aktív alkotórészeinek mindössze 24%-a marad a szervezetben 24 óra elteltével. Ezért nagyon fontos, hogy mindennap ugyanabban az időpontban vedd be a kivonatot tartalmazó készítményt.

Minimumkúra-maximumkúra: 30-90 napos kúra keretében, standardizált OPC-t tartalmazó szőlőmag formájában. Testsúly-kilogrammonként 3 mg tiszta OPC-t érdemes szedni, ami 180 mg 60 kiló esetén. 

Kiszerelés: 2x70db tabletta (duopack -10% Kedvezménnyel)
OETI: 10346/2012

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.