Natur Tanya szőlőmagolaj belsőleg és külsőleg. Adalékanyagmentes prémium olaj válogatott vörös szőlőszemekből. Ör
search
  • Natur Tanya szőlőmagolaj belsőleg és külsőleg. Adalékanyagmentes prémium olaj válogatott vörös szőlőszemekből. Ör
  • Natur Tanya® SZŐLŐMAGOLAJ 250 ml – Hidegen sajtolt, adalékmentes olaj vörös szőlőszemekből, külső és belső használatra.
  • Natur Tanya® SZŐLŐMAGOLAJ 250 ml – Természetes mélyzöld színű olaj, amely kiváló salátákhoz és főzéshez.
  • Natur Tanya® SZŐLŐMAGOLAJ 250 ml – 250°C-ig megtartja ízét, ideális sütéshez és főzéshez, vajszerű ízt ad az ételeknek.

Natur Tanya® SZŐLŐMAGOLAJ - külsőleg és belsőleg 250 ml

Natur Tanya Készleten
A Natur Tanya szőlőmagolaj (Vitis Vinifera Oil) adalékanyagmentes, válogatott, vörös szőlőszemekből készült prémium minőségű olaj. A hidegsajtolás, a hőkezelés kerülése és egyéb adalékanyagok mellőzése az előállítás során teljes mértékben megőrzi a minőségi alapanyag minden értékes összetevőjét, így termékekben visszaköszön a magok természetes íz-, illetve színvilága, illata és értékes, egészségvédő tápanyagai sem szenvednek csorbát. Gazdag antioxidánsokban és többszörösen telítettlen szírsavakban, melyek a
Vásárold meg, és szerezz   29 pontot!
29 pontot ér!
2 920 Ft

11 Ft /ml

Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 2 920 Ft
Mennyiség

 

Hűségprogram

 

Biztonságos fizetés

 

Folyamatos akciók

 

Gyors kiszállítás

Adalékanyag-mentes
Vegán
Vegetáriánus
Gluténmentes
Laktózmentes
Pálmaolajmentes

Összetevők:

  • 100% szőlőmagolaj (Vitis vinifera L.).
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 3700 kJ / 900 kcal
Zsír: 100 g
- amelyből telített zsírsavak: 12 g
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 17 g
- amelyből többszörösen telítetlen zsírsavak: 70 g
- Omega-3 zsírsavak: 0,95 g
- Omega-6 zsírsavak: 69,38 g
Szénhidrát: < 0,5 g
- amelyből cukrok: < 0,5 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: 0,01 g
E-vitamin: 6,4 mg (53,33%*)

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

Nyomokban DIÓT, FÖLDIMOGYORÓT, SZEZÁMMAGOT, MANDULÁT tartalmazhat.

Származási hely: Magyarország

Tárolás: fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nem befolyásolja a termék minőségét.  

A készítmény természetes voltából eredően, a színe, íze, állaga, gyártási tételenként változhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.

Nettó térfogat: 250 ml

5.0
star star star star star
5.0/5 értékelve 28 vélemény alapján
star star star star star
(28)
star star star star star
(0)
star star star star star
(0)
star star star star star
(0)
star star star star star
(0)
Ügyfélszolgáltatunk elérhető a 06-30-567-9418-es telefonszámon hétfőtől-péntekig reggel nyolc és délután 4 óra között, de emailt is írhatsz az info@anatur.hu email címre, amit igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolni.
A csomagok kiszállítása átlagosan 1-2 munkanapot vesz igénybe. Az ünnepi időszakok vagy a hibás, hiányosan megadott szállítási adatok a kiszállítási idő növekedésével járhatnak.
A megrendelés során választhatod az online bankkártyás fizetést, de dünthetsz az utánvétes fizetés mellett is, amikor a megrendelés értékét a csomag átvátelekor készpénzben vagy bankkártyával tudod kifizetni.
A kiválasztott terméket a "KOSÁRBA" gombbal helyezheted a kosárba, majd a megrendelő adatok kitöltésével és elküldésével véglegesítheted a rendelést. A sikeres rendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben. A megrendeléshez nem kötelező a regisztrűció, viszont a vásárlásért járó hűségpontokat csak regisztrált felhasználóknak tudjuk jóváírni.

NATUR TANYA SZŐLŐMAGOLAJ

A Natur Tanya szőlőmagolaj (Vitis Vinifera Oil) adalékanyagmentes, vörös szőlőszemekből készült olaj, hideg sajtolással. A természetes, mélyzöld színű és karakteres ízű olaj kiváló salátaöntet és mivel minőségét és ízét 250°C-ig megtartja, károsító égéstermék keletkezése nélkül, sütéshez és főzéshez is ideális. A benne sült ételeknek vajszerű ízt kölcsönöz.

  • VÖRÖS SZŐLŐSZEMEKBŐL
  • OMEGA-3, OMEGA 6 FORRÁS
  • GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN
  • HASZNÁLJUK KÜLSŐLEG ÉS BELSŐLEG EGYARÁNT
  • ADALÉKANYAGMENTES
  • NEM TARTALMAZ AROMÁT, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS SZÍNEZÉKET
  • DIÉTÁS ÉTREND KIEGÉSZÍTÉSÉHEZ
  • PALEO ÉTRENDBE BEILLESZTHETŐ
  • GMO-MENTES
  • KÍMÉLETES GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁVAL ELŐÁLLÍTVA

KÍMÉLETES GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A Natur Tanya szőlőmagolaj hideg sajtolással készült, hőkezelés, tartósítószerek, színezékek és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A SZŐLŐ AZ EMBERISÉG EGYIK LEGRÉGEBI KULTÚRNÖVÉNYE

A szőlő termesztésbe vonására mintegy 6–8 ezer évvel ezelőtt a neolitkorban került sor a mai Törökország és Irán területein. A további évezredekben eljutott Ázsiába, Egyiptomba, Görögországba. Jelenléte minden kultúrában kiemelkedő szerepet töltött be. Thuküdidész görög történetíró Kr.e. 400-ban a következőket írta: „A Földközi-tenger medencéjében élő népek akkor emelkedtek ki a barbárságból, amikor megtanulták a szőlőt és az olajfát termeszteni.” 

A Római Birodalom hódítása nyomán terjedt el a szőlő- és borkultúra Európában. A Bibliában kétszáznál is több alkalommal esik szó a borról, a növények közül pedig a szőlőről tesz említést legtöbbször a Szentírás.

SZŐLŐMAGOLAJ RECEPTEK

ÁFONYÁS TURMIX SZŐLŐMAGOLAJJAL

Hozzávalók:

  • 1 csésze áfonya, 1 csésze bébispenót,1 banán, 1 kanál szőlőmagolaj, 1 csésze mandulatej

Elkészítés:

  • A hozzávalókat összeturmixoljuk.

Tejszínes-lazacos zöldséges tészta szőlőmagolajjal

Hozzávalók:

  • 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma,1 db padlizsán, 0.5 kg csiperkegomba, 0.5 db piros kaliforniai paprika, 0.5 db sárga kaliforniai paprika, 2 dkg hegyes erős paprika (4 karika), 3 kis db paradicsom, 2 dl főzőtejszín,1 dl kefir, 10 dkg lazac (krém), zöldfűszer ízlés szerint (friss bazsalikom, oregánó, rozmaring), 3 ek szőlőmagolaj, só ízlés szerint, bors ízlés szerint.

Elkészítés:

  • A hagymát apróra vágjuk. A fokhagymát szétzúzzuk. A padlizsánt meghámozzuk, és felkockázzuk. A gombát leöblítjük, a szárát levágjuk, és a kalapokat felkockázzuk (a szára jó lesz majd levesbe, most mehet a mélyhűtőbe).

  • A paprikákat és a paradicsomot kockákra vágjuk. Egy magasabb falú teflonserpenyőben felhevítjük az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, és kb. egy perc múlva az összes többizöldséget is.

  • Sózunk, borsozunk. kb. 15 percig kevergetve összefőzzük, majd hozzáadjuk a lazackrémet, a tejszínt és a kefirt, összemelegítjük, de már nem forraljuk. Apróra vágjuk a friss zöldfűszereket, és a kész krémhez adjuk.

SZŐLŐMAGOLAJOS MANDULÁS ROZSOS KENYÉR

Hozzávalók a tésztához:

  • 2 dl víz, 1 teáskanál méz, 1 dkg friss élesztő, 25 dkg öregtészta (kovász), 35 dkg kenyérliszt (bl80), 25 dkg rozsliszt (RL-60 világos), 5 dkg mandulaliszt, 3 ek szőlőmagolaj, 2 ek savó (édes tejsavópor), 2.5 dl joghurt (natúr),1 tk sikér,1 ek só. A tetejére: 1 db tojásfehérje (kenéshez), 1 ek rozspehely (ízlés szerint), 1 ek mandulapehely (ízlés szerint).

Elkészítés:

  • A langyos vízhez hozzákeverjük a mézet és a friss élesztőt belemorzsoljuk, megkelesztjük. Ezután hozzáadjuk az olajat, a joghurtot, a tejsavóport, a sikért, a liszteket és megdagasztjuk, 1 órát kelesztjük. A duplájára kelt tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, kettéosztjuk, veknit formálunk belőle és szilikon formakenyér sütőbe tesszük, vagy kivajazott / olajozott másmilyenbe, a tetejét tojással megkenjük, megszórjuk rozspehellyel és szeletelt mandulával, még 15-20 percet kelesztjük. Előmelegített sütőben, hőlégkeverésen 200°C hőmérsékleten 15 percig, majd 170 °C hőmérsékleten további 10 percig sütjük.

WALDORF SALÁTA SZŐLŐMAGOLAJJAL

Hozzávalók a salátához:

  • 10 dkg zeller, 15 dkg alma, 5 dkg dió, 0.5 közepes fej jégsaláta, 10 dkg szőlő, 1 fél citromból nyert citromlé, só ízlés szerint, bors ízlés szerint, 1 teáskanál napraforgó olaj. Az öntethez: 1 db tojássárgája, 50 ml szőlőmagolaj, 0.5 db citrom (leve és reszelt héja), 1 teáskanál méz, 1 ek mustár (édes), 1 dl joghurt (natúr),1 kk tárkony.

Elkészítés:

  • A diót serpenyőben pirítjuk, míg el kezd illatozni. (Vigyázzunk, könnyen megéghet.) Tálba félretesszük. A serpenyőbe kevés olajat öntünk, és a juliene-re vágott zellert sózva, borsozva roppanósra pirítjuk rajta, félretesszük.

  • Az almából kivesszük a magházat, és a gyümölcsöt hámozás nélkül szintén juliene-re vágjuk (vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük). Az almára és a zellerre rácsavarjuk a fél citrom levét, hogy ne barnuljanak meg.

  • A salátát is felszeleteljük kb. 0,5 cm-esre. A szőlőszemeket félbevágjuk. Az öntethez a tojássárgáját habverővel elkeverjük a szőlőmagolajjal, míg jó sűrű házi majonézt kapunk. A majonézhez hozzákeverjük a mézet, mustárt, citromlevet, joghurtot és a tárkonyt, majd a tálba halmozott zöldségeket meglocsoljuk vele. Fogyasztás előtt legalább fél órát hűtjük.

Nettó térfogat: 250 ml

Felhasználási javaslat: Adjuk ételeinkhez, süssünk vagy főzzünk vele (250°C-ig hőstabil). Használjuk külsőleg az egész testen, a hajas fejbőrön, az arc- és a test bőrén.

Tárolás: Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nem befolyásolja a termék minőségét.  

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Fontos figyelmeztetés

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Mutasd mind

Kapcsolódó termékek

Bronz szint
100 Ft = 1
Earn 1 point for every 100 Ft spent
0 + Pontok