Főmenü Termékeink
Termékek

Szerves, fermentált Hialuronsav DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Növényi eredetű, 100mg-os tabletta.

Cikkszám: 5999565080655
Szerves, fermentált Hialuronsav DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Növényi eredetű, 100mg-os tabletta.
Akció
Bővebben a termékről

Szerves, fermentált vegán hialuronsav

DUOPACK

A DUOPACK csomagolásban, 2 x 30db-os Hialuronsav tablettát találunk, 10% árkedvezménnyel!

Hogyan lehet egy hialuronsav vegán?

A hialuronsav 2 forrásból származhat, lehet állati, amikor azt például kakastaréjból (a kis piros fejdíszük), vagy más állati forrásokból állítják elő, és lehet növényi eredetű, mint ez a termék, amit élesztőből fermentáltak! 

hialuronsav-tabletta-novenyi.jpg

De vajon csak ennyi a különbség?

Határozottan nem! Sokféle hialuronsav kivonatot találhatsz a polcokon, de ami az egyik hialuronsavat megkülönbözteti a másiktól, az az alapanyag, a molekuláris tömeg, a tisztaság, és a dózis.

A Te hialuronsavad tenyészetett?

Fontos tudni mit viszel be a szervezetedbe, akár napi táplálékról, akár napi vitaminról, vagy egyéb étrendi tápanyagról van szó, mint például a hialuronsav. Nem mindegy, hogy szintetikus kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves hialuront. Előbbi úgy kerül forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű vegyületté alakítanak, mint például a kukoricát aszkorbinsavvá.

hialuron-tabletta.jpg

De lehet ezt másként is! 

Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso.

A Natur Tanya® cég ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben, olyan táplálék kiegészítőt szolgáltatva, melyet élesztőből erjesztenek enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettek.

hialuronsav-oregedes-izulet-porc-ranc-bor1.jpg

A fermentált kiegészítők olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletesebb biohasznosulással bírnak, oly annyira, hogy a fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön. Párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek.

Dózis

A Natur Tanya® Szerves, fermentált Hialuronsav készítmény tablettánként 100 mg (!) növényi eredetű hialuronsavat tartalmaz.

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a test kötőszöveteiben természetesen termelődő vízmegtartó molekula (képes megtartani akár súlyának ezerszeresét is vízben), melyet a szervezet azért állít elő, hogy kipárnázza a kötőszöveteket és az ízületeket.

Ha ez a folyamat évről-évre nem csökkenne, vagy mennyiségére nem lenne hatással életvitelünk és környezetünk, akkor kötőszövetünk olyan jól nézne ki, mint a nagyon fiatal babák bőre, olyan rugalmasak lennének ízületeink és a külső sérülések is, mint a vágások és karcolások szélsebesen behegednének. 

Hialuronsav és öregedés 

Ez a természetes poliszacharid a kollagén rostokat is fiatalon tartja, és állványa, helykitöltője a bőrnek, a hajnak, az ízületeknek és még a szemeinknek is. 

hialuronsav-oregedes-izulet-porc-ranc-bor2.jpg

Nem kérdés, hogy a hialuronsav korral járó csökkenése felelős az öregedés látható jeleiért, a ráncos bőrért, a hajhullásért, a hang változásáért, a csökkenő látásért, az „elhasználódásért”, az ízületi kopásért.

A hialuronsav alapösszetevője a szervezetnek, mivel vizet tart meg a kötőszövetekben, a bőrben és számos szervben. Fenntartja az ízületek és a szem folyadékainak normális viszkozitást, és fontos szerepe van a bőr simaságában. Az öregedési folyamat hidratáció vesztésben nyilvánul meg, mely a hialuronsav vesztésének következménye. Ezért azt mondom, hogy a hialuronsav jót tesz az öregedő testnek, és jól tennéd, ha szereznél magadnak. Pont.  

A Hialuronsav története

Nos, a régi egyiptomiak furcsa mirigyeket fogyasztottak gyógyszerként. Megették az állatok szemeit. A szemgolyó nagyon jó hialuronsav forrás. Mondhatnánk ez volt az első hialuronsav étrend-kiegészítő.

A hialuronsavat először Karl Meyer izolálta 1934-ben egy szarvasmarha szemének üvegtest folyadékából. Amikor a testben van, hialuronátnak nevezik, részben azért, mert főleg az üvegporcban (latin neve: anat) található.

Sok más felhasználási lehetőségéről először Albert Dorfman ejtett szót a Chicagói Egyetemen, az 1950-es években. Rájött, hogyan használják a baktériumok és a vírusok a hialuronsavat, meghatározta legtöbb biokémiai hatását és szerkezetét. Az évek során nem-orvosi célokat szolgáló termékekben is megjelent, például vízmegkötő anyagként kozmetikumokban és krémekben, és ránctalanító injekcióként is forgalmazzák.

Tessék mondani a hialuronsav kollagén?

Nem. A hialuronsav nem kollagén. Gondoljunk úgy a testünk sejtjeire, mint építőkockákra, a kollagénre vagy a sejtek közötti kötőszövetre úgy, mint a malterre a téglák között. A hialuronsav az a hatóanyag, amely megóvja a maltert a kiszáradástól és a repedezéstől. A hialuronsav a test vízmegtartó molekulája.

hialuronsav-akcio-hialuronsav-vasarlas.jpg

Megtartja a vizet a kötőszövetben, a sejtek között. Ezáltal kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát és alakot ad az emberi szemnek és bőrnek, és gátat képez a betegségek terjedése ellen. Képzeld még a női petesejt is hialuronsavba van csomagolva, és hogy a férfi sperma hyaluronidázt termel, egy enzimet, ami lerombolja a hialuronsavat. A hyaluronidáz ez után lehetővé teszi, hogy a sperma behatoljon a petesejtbe és megtermékenyítse. Ez a tudás megnyitja a természetes fogamzásgátlás ajtaját.

Egyszóval a kollagén és a hialuronsav olyanok, mint a kistestvérek, melyeket nagyon gyakran együtt is fogyasztanak a látványosabb eredmények érdekében.

Fontos!

Hialuronsav fogyasztása mellett, ne felejts el vizet inni. Hialuronsav és víz, így működik a dolog.

Kúraidő

A hiauloronsavat kúraszerűen 120 napig javasolt fogyasztani és azt évente egyszer-kétszer ismételni. Ha kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást követünk és gondoskodunk a bőséges folyadékbevitelről, - ami a hialuronsav kúra alatt 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelentene -, akkor sokkal rövidebb idő alatt látjuk az eredményt, különösen a mozgásszerveken és a bőrön. 

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; nátrium-hialuronát; fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

Tápanyagok/hatóanyagok  a napi adagban:

Hatóanyag a napi adagban

1 tablettában

Hialuronsav

100mg


**A hialuronsav fermentációja növényalapú táptalajon történik állati termék, vagy melléktermék felhasználása nélkül. Fenntartható, GMO-mentes, 100% vegán és vegetáriánus.

Felhasználási javaslat: Naponta egy tablettát bő folyadékkal nyeljünk le!
Gyermekeknek 6 éves kor felett ajánlott.

Kiszerelés: 2 x 30 darabos kiszerelésű tabletta a csomagban (DUOPACK -10% kedvezménnyel)

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

OETI: 18179/2016

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Lengyel Alexandra
2018.12.13 11:29
5/5
Teljesen megfiatalodtam gyerekek. Újra 20 éves vagyok. ;)
Fiorino Doktor
2018.12.11 14:16
5/5
A térdeimnek kifejezetetten jót tett a kollagén kúra.
KlauDia
2018.12.07 14:28
5/5
A térdemre szedtem kollagénnel együtt, sokat segített. De ne felejtsetek el vizet inni mellé, meg mozogni.
lévai lilla
2018.12.06 11:54
5/5
kollagén rágótabival együtt szedem!!! csodákat művelt az arcommal!!!
Mama
2018.12.04 12:11
5/5
Kár, hogy ebből nincs olyan akció, mint a facelift-ből. Így most csak egyet viszek, egyébként vettem volna többet is.
Varga Eszter
2018.12.03 12:05
5/5
Úton van a csomag felém, kollagénnel, meg c-vitaminnal. Szépen akarom kezdeni az új évet, 2019 az én évem lesz. :-)
Mészáros Mesi
2018.11.30 15:53
5/5
Önmagában is jó volt, de mikor kollagént is vettem mellé, össze sem lehetett hasonlítani.
Németh Adél
2018.11.29 14:35
5/5
Tetszik, hogy élesztőből készült. Meg is rendeltem. ;)
Szabóné Ibolya
2018.11.29 14:30
5/5
Kollagénnel együtt nagyon jót tett az ízületeimnek.
Jónás Anna
2018.10.19 14:33
5/5
EzoErika, olvastam én is, hogy a kollagén mellé javasolt szedni a hialuronsavat is. Ezek szerint valóban van értelme. :)
EzoErika
2018.10.10 16:03
5/5
Imádom, amit a kollagénnel együtt az arcommal műveltek. :-)
Babus
2018.09.27 14:37
5/5
Kollagén, meg c-vitamin. A bőröm is szép, a térdem se fáj, így határozottan jobban érzem magam.
Kovács Alexanda
2018.09.13 09:54
5/5
5 pont, igyatok mellé sok vizet, úgy a tuti :)
Kocsis Bianka
2018.09.07 12:41
5/5
egyetértek! a kollagénnél én is leírtam a véleményemet
kiss marcsi
2018.09.04 12:05
5/5
Nem hittem volna, de a kollagén rágótablettám kiegészítve még látványosabba kettő együttes hatása. Csajok, így próbáljátok ki ti is!!!!
Dobornkai Anita
2018.07.16 11:31
5/5
a kollagénnel együtt szedve tényleg nagyon látványos a kettő hatása,
meg vagyok elégedve!
Somogyi Rita
2018.07.11 13:49
5/5
Kedves Kovács Barbara!

Egyrészt igen, a napi adag 300mg-ig is emelhető a probléma fokának függvényében (haj, bőr, kötőszövet, porcok, látás..). Másrészt tudnod kell, hogy a napi dózist, 2 másik tényező is befolyásolja, mint az alapanyag és a molekulatömeg.

Alapanyag:
Mivel ez a hialuronsav egy fementált, szerves kiegészítő – amit élesztőből erjesztettek és enzimekkel illetve élő probiotikumokkal tenyésztettek -, tökéletesebb biohasznosulással bír, mint a hagyományos kivonatok, amit kakastaréjból állítanak elő, vagy olyan izolátumok, melyek baktériumtenyészetek által termeltek.

Molekulatömeg:
A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos) glükozaminoglikán, amit ennél a terméknél enzimes eljárással csökkentettek kisebb molekulatömegűvé (2,4 – 3 millió Dalton méretűvé), hogy tökéletes felszívódást biztosítsanak, hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít leginkább a szervezetünkben található formára. Ez fontos a bélfali felszívódás okán, ami növeli a biohasznosulást, mely nem mellékes tényező a hatás szempontjából.
Összességében tehát, egy jó minőségű hialuronsav napi dózisa lehet kisebb, mert a kisebb adagból is többet tud felszívni és hasznosítani a szervezet.

Sok sikert a kúrádhoz! Somogyi Rita
Kovács Barbara
2018.07.11 10:17
5/5
Kedves Rita!
Szeretném kérdezni, hogy napi 2 tablettát lehet e fogyasztani? Több helyen olvastam, hogy a hialuronsav napi ajánlott bevitele 200mg.
Köszönettel:
Kovács Barbara
hajós csenge
2018.07.06 11:47
5/5
nagyon bejött a kollagén rágótabival együtt.látványos a hatása és a térdem sem fáj mióta szedem :)))
Somogyi Rita
2018.05.14 12:32
5/5
Kedves Szalainé Bognár Erzsébet!

Nyugodtan alkalmazhatod a Szerves, fermentált Hialuronsavat és a DIURERBE® forte termékeket párhuzamosan, az összetevők nem ütköznek egymással.

Mindkettő esetében figyelj oda arra, hogy bőséges folyadékbevitellel vedd be azokat. :)

Szeretettel:
Somogyi Rita
Szalainé Bognár Erzsébet
2018.05.14 05:24
0/5
Kedves Rita!
Szeretném megkérdezni, hogy a Diurerbe kapszulával lehet együtt szedni?
Köszönöm
Somogyi Rita
2018.04.24 16:33
5/5
Kedves Tétedli Tímea!

Nincs akadálya, hogy együtt használd a Gambe Slim®-et és a Szerves, fermentált hialuronsav tablettát. Ha azonban megírod Nekem pontosan, hogy miért szeretnéd a két terméket együtt használni, akkor lehet, hogy még célzottabb kiegészítő kombinációt tudok ajánlani részedre!

Szeretettel:
Somogyi Rita
Tétedli Tímea
2018.04.23 16:52
0/5
érdeklődni szeretnék,hogy a Gambe Slimmel együtt szedhető e? köszönöm
Somogyi Rita
2018.02.14 08:56
5/5
Kedves Pálházy Szilvia!

Minden további nélkül alkalmazhatod a két kiegészítőt párhuzamosan. A szerves hialuronsav tablettából reggeli után, míg a Ligetszépe olaj kapszulából vacsora után vegyél be 1-1 szemet.

Üdvözlettel:
Somogyi RIta
Somogyi Rita
2018.02.14 08:56
5/5
Kedves Pálházy Szilvia!

Minden további nélkül alkalmazhatod a két kiegészítőt párhuzamosan. A szerves hialuronsav tablettából reggeli után, míg a Ligetszépe olaj kapszulából vacsora után vegyél be 1-1 szemet.

Üdvözlettel:
Somogyi RIta
Pálházy Szilvia
2018.02.13 11:59
0/5
Kedves Somogyi Rita!
Érdeklődnék, hogy a szerves, fermentált hialuronsav, valamint a ligetszépe olaj kapszula A és E vitaminnal alkalmazható- egyidejűleg és miként?
Válaszát megköszönve
Soltész Mónika
2018.01.22 15:33
5/5
ez hihetetlen számomra, kötelezővé tenném minden sportolónak. régebben amikor elkezdtem nagyon ramaty állapotban voltak az izületeim, a térdem és a bokám. folyton vagy kibicsaklott vagy megrándult futás közben, sokszor már séta közben is ha nem foigyeltem. most meg mintha kicserélték volna őket. maratoni távokat futok le minden probléma nélkül.
Somogyi Rita
2018.01.04 16:21
5/5
Kedves Czidor Judit!

A Fermentált Hialuronsav tabletta nem számít nagynak. Egy tabletta 0,8 gramm tömegű. Ha a lenyelése mégis problémába ütközik, akkor nyugodtan vissza is poríthatod, és lenyelheted kevés vízbe szórva is. Sőt ma már elérhetők kapszulák és tabletták lenyelését megkönnyítő zselék is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Czidor Judit
2018.01.03 05:39
0/5
Fura de szàmomra fontos kérdés rendel3s előtt:nagyon nagy méretű a tabletta? A bio silica kapszulát én pl. nem tudtam lenyelni, akkora volt. Köszönöm az infot.
jocó
2017.12.18 15:10
5/5
Hatalmas segítség az edzéshez, én szedem folyamatosan, annyival egészíteném ki hogy az immunrendszerre is kiváló hatással van. Volt, hogy verseny előtt nem tudtam megfelelő mennyiségű vizet inni, így a hialuronsavat sem szedtem. Rögtön jött a nátha.
Koltainé Csilla
2017.10.02 12:59
0/5
igenigen ez tökéletes a ivós kollagénhez is. nekem a kettő együtt hozott eredményt. a kis apró ráncok 4 hónap alatt nagyon szépen kisimultak
Soltész Mónika
2017.09.14 16:01
0/5
két doboz szedése után úgy érzem hogy jobban bírja a strapát a térdem meg a bokám is, hosszebb edzések után sincsenek annyira leterhelve
Zsófi
2017.08.21 19:28
5/5
Nagyon jó, ez a legjobb amit lehet kapni!
Lukács Nóra
2017.08.21 16:32
5/5
ligetszépe mellé rendelek, jókat hallani róla
Bartai Rita
2017.06.09 16:01
5/5
Elképesztő mennyit javult a csípőm állapota amióta szedem
Dudás Gábor
2017.06.09 15:57
5/5
Magas hatóanyagú termék, gyorsan hatott is.
Andi Jakab
2017.06.06 06:35
5/5
ezt én is épp a múlt héten kérdeztem meg, azt mondta az a kedves fiatalember a telefonban, hogy egész hónapban lesz.
Márton Gabi
2017.06.06 06:30
5/5
ebben a hónapban végig lesz ez az akció?
clara
2017.06.02 11:31
5/5
3 hónapja szedem folyamatosan, de csodát tett a bőrömmel, már az összes bnőm is rákapott :D

Bartai Rita
2017.05.10 14:16
5/5
Porckopásra szedem a kollagénnel, zöldkagylóval és a szelénnel, azt ajánlottátok és nagyon jól bevált, sokat segített. Jobbak lettek az eredményeim a röntgenen is.
Mészáros Judit
2017.05.03 10:08
5/5
Kedves Anatur! Szuper ötlet a szerves vitaminokból ez a dupla lehetőség. A második duplát vásároltam meg, nagyon látványos, elégedett vagyok mindennel. Köszönöm a katalógust! :)
von gergely
2017.04.21 11:54
5/5
Rengeteget futok, küzdősportolok kiskorom óta és most megelőzöm a porckopást!!!
Dömötör Réka
2017.04.11 11:03
5/5
szuper termék!
zsuzsi
2017.03.27 12:29
5/5
Eltökéltem magam és belevágok egy 120 napos kúrába én is! Le fogom írni a változást majd a végén.
nikita
2017.02.22 09:27
5/5
nagyon jo!!!44
Piroska
2017.01.12 10:58
5/5
Megelőzésre is jó persze de annál sokkal többet tud. Egy időben a bőrömre kentemn a hialuronsavas kozmetikumokat na azok semmit nem érnek. Ennél 5-6 hét után észrevettem a hatást és ami a legjobb mem csak az arcomon hanem mindenhol. :) Kollagént is fogok szedni hozzá.
Hegyesi Kriszti
2017.01.12 09:29
5/5
Meglepetésemre kedves barátném lánya kérte, hogy rendeljek neki, mert elmondása szerint ő bizony belülről akar fiatalodni. Fiatal még a ráncokhoz, de megelőzésként valószínűleg többet ér vele, mint ha mindenféle nehéz ránctalanító krémeket használna.
Katalin Poroszlo
2017.01.10 16:41
5/5
Jó az ára is! Sajna már leadtam a rendelésem :( de a legközelebbihez feltétlen teszek belőle!
Kovács L. Tina
2017.01.04 09:16
5/5
vettem egy darabot, és nagyon meg vagyok vele elégedve, most vettem két ilyen doupackot, így egy darabig nem lesz gondom vele
kató marianna
2017.01.02 09:07
5/5
Megkaptam ajándékba!!! :-) Tök Jó!!!
Szászkainé Maria
2016.12.22 09:19
5/5
Én pont fordítva vagyok vele. :) Folyamatosan szedem pár hónapja. Szép tőle a bőröm is, de aminek igazán örülök hogy tényleg csillapította a porckopásos fájdalmaimat.
encike
2016.12.22 09:15
5/5
én inkább a bőröm miatt szednem, de jó, hogy a porcokat is védi :)