Főmenü Termékeink
Termékek

Szerves, fermentált Hialuronsav DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Növényi eredetű, 100mg-os tabletta.

Cikkszám: 2000000079752
Szerves, fermentált Hialuronsav DUOPACK, -10% kedvezménnyel. Növényi eredetű, 100mg-os tabletta.
Akció
Bővebben a termékről

Szerves Hialuronsav tabletta

A legjobban szívódó, fermentált, növényi változat!

Sokféle hialuronsav kapható, és ezek között nehéz különbséget tenni. Pedig 4 alapvető eltérés is van, melyek egyszerre határozzák meg a felszívódást és az élettani hatást. Ezek a paraméterek a hialuronsav:

  • méretéhez
  • alapanyagához
  • tisztaságához és 
  • dózisához köthetők. 

A Natur Tanya® szerves, fermentált, növényi, hialuronsav tabletta mind a 4 szempontot teljesíti, és ezzel a legmagasabb biohasznosulású hialuronsav a piacon!

hialuron-anatur.jpg

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a szervezetben a bőrben, porcokban, ízületi folyadékokban, szívbillentyűben, szemben és az izomban, természetesen megtalálható és termelődő, antioxidáns hatású poliszacharid.  Egy belső hidratáló, fiatalító molekula, ami a kollagén rostokat is táplálja, és állványa, helykitöltője a bőrnek, a hajnak, az ízületeknek, de még a szemeinknek is. 

Öregedést gátló tápanyag!

Az öregedési folyamat hidratáció vesztésben nyilvánul meg, mely a hialuronsav vesztésének következménye. A hialuronsav korral járó csökkenése felelős az öregedés látható jeleiért, a ráncos bőrért, a hajhullásért, a hang változásáért, a csökkenő látásért, az „elhasználódásért”, az ízületi kopásért, mégis kevesen ismerik ezt a csodálatos molekulát. 

Ügyelj a hialuronsav pótlására!

Ha a szervezet hialurontermelése évről-évre nem csökkenne, vagy mennyiségére nem lenne hatással életvitelünk és környezetünk, akkor kötőszövetünk olyan jól nézne ki, mint a nagyon fiatal babák bőre! Olyan rugalmasak lennének ízületeink is, és még külső sérülések is, mint a vágások és karcolások szélsebesen behegednének. Ezért azt mondom, hogy a hialuronsav fantasztikus öregedést gátló tápanyag, és bizony jól tenné mindenki, ha szerezne magának belőle. Pont.

kollagen-bor-kollagenszint-oregedes.jpg

5 ÉRV a szerves, fermentált, 
növényi hialuronsav mellett!  

❶ Volument ad a kötőszövetednek.

 Kontúrt ad az arcodnak, és fantasztikus bőrszerkezeti javításokat végez.

 Viszkozitást ad a porcoknak, biztosítja ízületeid egészségét.

 Jótékony hatással van az égésekre, a fekélyekre, felgyorsítja a sebgyógyulást. 

Hozzájárul az éleslátáshoz, megszünteti a szemszárazságot.

4 különbség hialuronsav
és a Natur Tanya® hialuronsav között!

1. Alapanyag

A fermentált kiegészítők olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletesebb biohasznosulással bírnak, oly annyira, hogy a fermentált hialuronsav orális fogyasztása közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön. Párnázást biztosít az ízületeknek, és erősebb nedvesség visszatartó tulajdonságot kölcsönöz a bőrnek.

2. Molekulatömeg

A méret a lényeg! A hialuronsav biológiai hatásában jelentkező fő különbségek, a molekulatömegnek (méretnek) tulajdoníthatók. A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos**) glükozaminoglikán, amit enzimes eljárással csökkentünk kisebb molekulatömegűvé (2,4 – 3 millió Dalton méretűvé), hogy tökéletes felszívódást biztosítsunk, hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít leginkább a szervezetünkben található formára.

3. Tisztaság

Hialuronsavból csak növényit! A Hialuronsav tisztaságának kulcsfontosságú szerepe van a belsőleg fogyasztható termékeknél, és különösen fontos olyan orvosi eszközökben, mint az injekcók. Az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett marad a kivonat.

4. Dózis

A Natur Tanya® Szerves, fermentált Hialuronsav készítmény tablettánként 100 mg (!) növényi eredetű, erjesztett hialuronsavat tartalmaz.

Mivel érdemes kombinálni a hialuronsavat?

legjobb-kollagen-hialuronsav.jpg

  • Egészítsd ki hialuronsav kúrádat Kollagén Facelift® koncentrátummal. A kollagén és a hialuronsav úgy viselkednek egymással, mint a „testvérek”. Ha úgy gondolunk testünk sejtjeire, mint építőkockákra, a kollagénre vagy a sejtek közötti kötőszövetre úgy, mint a malterre a téglák között. A hialuronsav az a hatóanyag, amely megóvja a maltert a kiszáradástól és a repedezéstől.
  • A C-vitamin segíti a hialuronsav magas biohasznosulását, és önmagában is hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
  • Csontritkulás és porckopás esetén a kúrát kiegészíthetjük hialuronsav kúránkat új-zélandi taréjos zöldkagyló kivonattal, ami az abnormális ásványi anyag leépülést gátolja.

uj-hialuron.jpgFontos! Hialuronsav + víz!

Hialuronsav fogyasztása mellett, ne felejts el vizet inni. Ha kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást követünk és gondoskodunk a bőséges folyadékbevitelről, - ami a hialuronsav kúra alatt 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelentene -, akkor sokkal rövidebb idő alatt látjuk az eredményt, gyakorlatilag már az első héten! - különösen a mozgásszerveken és a bőrön.

Kúraidő

A hiauloronsavat kúraszerűen 120 napig javasolt fogyasztani és azt évente egyszer-kétszer ismételni. Hogy milyen gyorsan látjuk eredményét, és azt, hogy évente egyszer vagy kétszer tartunk-e belőle kúrát, meghatározza életvitelünk, életmódunk is. 

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; nátrium-hialuronát; fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

Tápanyagok/hatóanyagok  a napi adagban:

Hatóanyag a napi adagban

1 tablettában

Hialuronsav

100mg


**A hialuronsav fermentációja növényalapú táptalajon történik állati termék, vagy melléktermék felhasználása nélkül. Fenntartható, GMO-mentes, 100% vegán és vegetáriánus.

Felhasználási javaslat: Naponta egy tablettát bő folyadékkal nyeljünk le!
Gyermekeknek 6 éves kor felett ajánlott.

Kiszerelés: 2 x 30 darabos kiszerelésű tabletta a csomagban (DUOPACK -10% kedvezménnyel)

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

OETI: 18179/2016

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
2020.07.07 10:48
5/5
Kedves Pápai Mónika!
Hialuronsavval kapcsolatban leginkább az ízületi panaszokkal járó autoimmun betegségek esetén (pl. sokízületi gyulladás) érdemes akár meg is duplázni az adagot.

Édesanyádnak a napi 1 tabletta adagolást javaslom.

Édesanyád betegségével kapcsolatosan pedig, nem gondolom, hogy bármiféle akadálya lenne a Hialuronsav belsőleges alkalmazásának, főleg ilyen fermentált, magas szinten hasznosuló formulában. Sőt! - de szükséges lesz egyeztetni a kezelőorvosával is, hogyan tudjátok beilleszteni a terápiába a hialuronsavat.
Szívből kívánok mielőbbi javulást!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Pápai Mónika
2020.07.04 07:40
0/5
Kedves Rita!

Most vásároltam a készítményből és olvastam,hogy az autoimmun betegeknek más dózisban kell szedniük.Mennyi lanne a napi adag.Édesanyámnak laphámsejt daganata van ,túl van a sugarazáson ő szedheti ezt a készítményt.
Válaszát előre is köszönöm.
Somogyi Rita
2020.06.26 10:20
5/5
Kedves Imre Gabriella!

Igen, ezeket a kiegészítőket nemcsak, hogy lehet, hanem ajánlott is szedni akkor, ha a porcaink, ízületeink, vagy a szalagok egészségét szeretnénk megtámogatni.

Porckopásos panaszok esetén különösen fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele, valamint a rendszeres testmozgás, ugyanis, a porcok diffúzióval táplálkoznak. A diffúzió folyamata leginkább egy szivattyú működéséhez hasonlítható. Ha nincs mozgás, akkor nem működik a szivattyú, vagyis a porcok nem jutnak tápanyaghoz, és így leépülnek. Térdfájdalmaknál tökéletes mozgásforma a szobabiciklizés.

A kiegészítő tápanyagok közül a legismertebb hatóanyag a hialuronsav, amiből orvosi injekciók is készülnek. A fermentált hialuronsav gyulladáscsökkentő, porcképző és viszkozitást biztosító poliszacharid. Ezt érdemes kiegészíteni napi 2000 mg C-vitaminnal és zöldkagyló kivonattal. A C-vitamin mindkét tápanyag biohasznosulását fokozza, de önmagában is támogatja a csontozat, porcok és mozgásszervek egészségét, különösen ebben a formulában, ahol D3 és K2 vitamin is került mellé. A zöldkagylóban található glükozaminoglikánok (GAG) segítik az új porc termelődését, egyúttal védik meglévő porcállományt, segítséget nyújthatnak a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében.

Az ínszalagok 100%-ban kollagénből épülnek fel, és a C-vitaminnak óriási szerepe van a kollagén szintézisben, ezért ezek a kiegészítők a szalagok regenerációjában is segítségedre lehetnek.

Érdemes 120 napos kúraidőre berendezkedni.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Imre Gabriella
2020.06.24 17:58
0/5
Kedves Rita,
Szeretném megkérdezni ,hogy Hialuronsavat ,Kollagén Faceliftet,
Zöldkagylôt és C+D3+K2 szedhetô -e egyszerre?
A vàllamban kopàs és szalagszakadàs van ,erre keresném a megoldàst?Köszönöm szépen.imre gabi
Somogyi Rita
2020.05.11 10:02
5/5
Kedves Kovács Noémi!

A hialuronsavat élesztőből erjesztették és enzimekkel illetve élő probiotikumokkal tenyésztették, nem tartalmaz glutént, de ilyen jellegű igazolással sajnos nem rendelkezik.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kovács Noémi
2020.05.08 10:36
0/5
Kedves Rita!

Olyan kérdésem lenne, hogy liszt- és gluténérzékenyek is szedhetik ezt a kapszulát? Láttam, hogy élesztőből készült.

Köszönettel:
Noémi
marczi
2019.12.11 16:27
5/5
Már annyi mindent kipróbáltam a térdemre is, 120 napos kúra ebből a hialuronsavból segített.
Cserne
2019.12.06 15:43
5/5
Facelift mellett szedem, futás miatt, főleg a térdem fájt régebben, de amióta rendszeresen csinálom a kúrákat, azóta semm iilyesmit nem tapasztalok.
Koltainé Csilla
2019.12.05 13:36
5/5
Én is szedtem szoptatás alatt, a mamavitaminnal együtt ráadásul, és meglepően gyorsan 1hónap alatt már látható volt az eredmény a bőrömön. Ja és kenjétek is magatokat mandulaolajjal amibe tesztek egy ksi argánolajat! hihetetlen jók
sylvia
2019.12.03 11:17
5/5
Kollagén mellett szedem, C-vitaminnal is, ahogy Rita is írta, szerintme a 30 felé közeledve alapkiegészítő. A megelőzésre kell odafigyelnünk, nekem most még nincs bajom, ráncom se igazán, de nem is szeretném, ha lenne!
Somogyi Rita
2019.11.15 15:51
5/5
Kedves Domonkos Agnes!

Igen, a hialuronsav fogyasztható a szoptatás ideje alatt. Kombináld bátran napi 2000 mg C-vitaminnal, és emeld meg a folyadékbeviteled.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita


Domonkos Agnes
2019.11.14 21:27
0/5
Szoptatas mellett lehet szedni? Haromeves a " baba":)
viki11
2019.08.22 16:30
5/5
Rendszeres fogyasztója vagyok, a legjobb minőségű hialuronsav.
Lengyel Alexandra
2018.12.13 11:29
5/5
Teljesen megfiatalodtam gyerekek. Újra 20 éves vagyok. ;)
Fiorino Doktor
2018.12.11 14:16
5/5
A térdeimnek kifejezetetten jót tett a kollagén kúra.
KlauDia
2018.12.07 14:28
5/5
A térdemre szedtem kollagénnel együtt, sokat segített. De ne felejtsetek el vizet inni mellé, meg mozogni.
lévai lilla
2018.12.06 11:54
5/5
kollagén rágótabival együtt szedem!!! csodákat művelt az arcommal!!!
Mama
2018.12.04 12:11
5/5
Kár, hogy ebből nincs olyan akció, mint a facelift-ből. Így most csak egyet viszek, egyébként vettem volna többet is.
Varga Eszter
2018.12.03 12:05
5/5
Úton van a csomag felém, kollagénnel, meg c-vitaminnal. Szépen akarom kezdeni az új évet, 2019 az én évem lesz. :-)
Mészáros Mesi
2018.11.30 15:53
5/5
Önmagában is jó volt, de mikor kollagént is vettem mellé, össze sem lehetett hasonlítani.
Németh Adél
2018.11.29 14:35
5/5
Tetszik, hogy élesztőből készült. Meg is rendeltem. ;)
Szabóné Ibolya
2018.11.29 14:30
5/5
Kollagénnel együtt nagyon jót tett az ízületeimnek.
Jónás Anna
2018.10.19 14:33
5/5
EzoErika, olvastam én is, hogy a kollagén mellé javasolt szedni a hialuronsavat is. Ezek szerint valóban van értelme. :)
EzoErika
2018.10.10 16:03
5/5
Imádom, amit a kollagénnel együtt az arcommal műveltek. :-)
Babus
2018.09.27 14:37
5/5
Kollagén, meg c-vitamin. A bőröm is szép, a térdem se fáj, így határozottan jobban érzem magam.
Kovács Alexanda
2018.09.13 09:54
5/5
5 pont, igyatok mellé sok vizet, úgy a tuti :)
Kocsis Bianka
2018.09.07 12:41
5/5
egyetértek! a kollagénnél én is leírtam a véleményemet
kiss marcsi
2018.09.04 12:05
5/5
Nem hittem volna, de a kollagén rágótablettám kiegészítve még látványosabba kettő együttes hatása. Csajok, így próbáljátok ki ti is!!!!
Dobornkai Anita
2018.07.16 11:31
5/5
a kollagénnel együtt szedve tényleg nagyon látványos a kettő hatása,
meg vagyok elégedve!
Somogyi Rita
2018.07.11 13:49
5/5
Kedves Kovács Barbara!

Egyrészt igen, a napi adag 300mg-ig is emelhető a probléma fokának függvényében (haj, bőr, kötőszövet, porcok, látás..). Másrészt tudnod kell, hogy a napi dózist, 2 másik tényező is befolyásolja, mint az alapanyag és a molekulatömeg.

Alapanyag:
Mivel ez a hialuronsav egy fementált, szerves kiegészítő – amit élesztőből erjesztettek és enzimekkel illetve élő probiotikumokkal tenyésztettek -, tökéletesebb biohasznosulással bír, mint a hagyományos kivonatok, amit kakastaréjból állítanak elő, vagy olyan izolátumok, melyek baktériumtenyészetek által termeltek.

Molekulatömeg:
A hialuronsav óriás molekulatömegű (mega-Daltonos) glükozaminoglikán, amit ennél a terméknél enzimes eljárással csökkentettek kisebb molekulatömegűvé (2,4 – 3 millió Dalton méretűvé), hogy tökéletes felszívódást biztosítsanak, hiszen ez a molekulájú hialuronsav hasonlít leginkább a szervezetünkben található formára. Ez fontos a bélfali felszívódás okán, ami növeli a biohasznosulást, mely nem mellékes tényező a hatás szempontjából.
Összességében tehát, egy jó minőségű hialuronsav napi dózisa lehet kisebb, mert a kisebb adagból is többet tud felszívni és hasznosítani a szervezet.

Sok sikert a kúrádhoz! Somogyi Rita
Kovács Barbara
2018.07.11 10:17
5/5
Kedves Rita!
Szeretném kérdezni, hogy napi 2 tablettát lehet e fogyasztani? Több helyen olvastam, hogy a hialuronsav napi ajánlott bevitele 200mg.
Köszönettel:
Kovács Barbara
hajós csenge
2018.07.06 11:47
5/5
nagyon bejött a kollagén rágótabival együtt.látványos a hatása és a térdem sem fáj mióta szedem :)))
Somogyi Rita
2018.05.14 12:32
5/5
Kedves Szalainé Bognár Erzsébet!

Nyugodtan alkalmazhatod a Szerves, fermentált Hialuronsavat és a DIURERBE® forte termékeket párhuzamosan, az összetevők nem ütköznek egymással.

Mindkettő esetében figyelj oda arra, hogy bőséges folyadékbevitellel vedd be azokat. :)

Szeretettel:
Somogyi Rita
Szalainé Bognár Erzsébet
2018.05.14 05:24
0/5
Kedves Rita!
Szeretném megkérdezni, hogy a Diurerbe kapszulával lehet együtt szedni?
Köszönöm
Somogyi Rita
2018.04.24 16:33
5/5
Kedves Tétedli Tímea!

Nincs akadálya, hogy együtt használd a Gambe Slim®-et és a Szerves, fermentált hialuronsav tablettát. Ha azonban megírod Nekem pontosan, hogy miért szeretnéd a két terméket együtt használni, akkor lehet, hogy még célzottabb kiegészítő kombinációt tudok ajánlani részedre!

Szeretettel:
Somogyi Rita
Tétedli Tímea
2018.04.23 16:52
0/5
érdeklődni szeretnék,hogy a Gambe Slimmel együtt szedhető e? köszönöm
Somogyi Rita
2018.02.14 08:56
5/5
Kedves Pálházy Szilvia!

Minden további nélkül alkalmazhatod a két kiegészítőt párhuzamosan. A szerves hialuronsav tablettából reggeli után, míg a Ligetszépe olaj kapszulából vacsora után vegyél be 1-1 szemet.

Üdvözlettel:
Somogyi RIta
Somogyi Rita
2018.02.14 08:56
5/5
Kedves Pálházy Szilvia!

Minden további nélkül alkalmazhatod a két kiegészítőt párhuzamosan. A szerves hialuronsav tablettából reggeli után, míg a Ligetszépe olaj kapszulából vacsora után vegyél be 1-1 szemet.

Üdvözlettel:
Somogyi RIta
Pálházy Szilvia
2018.02.13 11:59
0/5
Kedves Somogyi Rita!
Érdeklődnék, hogy a szerves, fermentált hialuronsav, valamint a ligetszépe olaj kapszula A és E vitaminnal alkalmazható- egyidejűleg és miként?
Válaszát megköszönve
Soltész Mónika
2018.01.22 15:33
5/5
ez hihetetlen számomra, kötelezővé tenném minden sportolónak. régebben amikor elkezdtem nagyon ramaty állapotban voltak az izületeim, a térdem és a bokám. folyton vagy kibicsaklott vagy megrándult futás közben, sokszor már séta közben is ha nem foigyeltem. most meg mintha kicserélték volna őket. maratoni távokat futok le minden probléma nélkül.
Somogyi Rita
2018.01.04 16:21
5/5
Kedves Czidor Judit!

A Fermentált Hialuronsav tabletta nem számít nagynak. Egy tabletta 0,8 gramm tömegű. Ha a lenyelése mégis problémába ütközik, akkor nyugodtan vissza is poríthatod, és lenyelheted kevés vízbe szórva is. Sőt ma már elérhetők kapszulák és tabletták lenyelését megkönnyítő zselék is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Czidor Judit
2018.01.03 05:39
0/5
Fura de szàmomra fontos kérdés rendel3s előtt:nagyon nagy méretű a tabletta? A bio silica kapszulát én pl. nem tudtam lenyelni, akkora volt. Köszönöm az infot.
jocó
2017.12.18 15:10
5/5
Hatalmas segítség az edzéshez, én szedem folyamatosan, annyival egészíteném ki hogy az immunrendszerre is kiváló hatással van. Volt, hogy verseny előtt nem tudtam megfelelő mennyiségű vizet inni, így a hialuronsavat sem szedtem. Rögtön jött a nátha.
Koltainé Csilla
2017.10.02 12:59
0/5
igenigen ez tökéletes a ivós kollagénhez is. nekem a kettő együtt hozott eredményt. a kis apró ráncok 4 hónap alatt nagyon szépen kisimultak
Soltész Mónika
2017.09.14 16:01
0/5
két doboz szedése után úgy érzem hogy jobban bírja a strapát a térdem meg a bokám is, hosszebb edzések után sincsenek annyira leterhelve
Zsófi
2017.08.21 19:28
5/5
Nagyon jó, ez a legjobb amit lehet kapni!
Lukács Nóra
2017.08.21 16:32
5/5
ligetszépe mellé rendelek, jókat hallani róla
Bartai Rita
2017.06.09 16:01
5/5
Elképesztő mennyit javult a csípőm állapota amióta szedem
Dudás Gábor
2017.06.09 15:57
5/5
Magas hatóanyagú termék, gyorsan hatott is.
Andi Jakab
2017.06.06 06:35
5/5
ezt én is épp a múlt héten kérdeztem meg, azt mondta az a kedves fiatalember a telefonban, hogy egész hónapban lesz.
Márton Gabi
2017.06.06 06:30
5/5
ebben a hónapban végig lesz ez az akció?
clara
2017.06.02 11:31
5/5
3 hónapja szedem folyamatosan, de csodát tett a bőrömmel, már az összes bnőm is rákapott :D

Bartai Rita
2017.05.10 14:16
5/5
Porckopásra szedem a kollagénnel, zöldkagylóval és a szelénnel, azt ajánlottátok és nagyon jól bevált, sokat segített. Jobbak lettek az eredményeim a röntgenen is.
Mészáros Judit
2017.05.03 10:08
5/5
Kedves Anatur! Szuper ötlet a szerves vitaminokból ez a dupla lehetőség. A második duplát vásároltam meg, nagyon látványos, elégedett vagyok mindennel. Köszönöm a katalógust! :)
von gergely
2017.04.21 11:54
5/5
Rengeteget futok, küzdősportolok kiskorom óta és most megelőzöm a porckopást!!!
Dömötör Réka
2017.04.11 11:03
5/5
szuper termék!
zsuzsi
2017.03.27 12:29
5/5
Eltökéltem magam és belevágok egy 120 napos kúrába én is! Le fogom írni a változást majd a végén.
nikita
2017.02.22 09:27
5/5
nagyon jo!!!44
Piroska
2017.01.12 10:58
5/5
Megelőzésre is jó persze de annál sokkal többet tud. Egy időben a bőrömre kentemn a hialuronsavas kozmetikumokat na azok semmit nem érnek. Ennél 5-6 hét után észrevettem a hatást és ami a legjobb mem csak az arcomon hanem mindenhol. :) Kollagént is fogok szedni hozzá.
Hegyesi Kriszti
2017.01.12 09:29
5/5
Meglepetésemre kedves barátném lánya kérte, hogy rendeljek neki, mert elmondása szerint ő bizony belülről akar fiatalodni. Fiatal még a ráncokhoz, de megelőzésként valószínűleg többet ér vele, mint ha mindenféle nehéz ránctalanító krémeket használna.
Katalin Poroszlo
2017.01.10 16:41
5/5
Jó az ára is! Sajna már leadtam a rendelésem :( de a legközelebbihez feltétlen teszek belőle!
Kovács L. Tina
2017.01.04 09:16
5/5
vettem egy darabot, és nagyon meg vagyok vele elégedve, most vettem két ilyen doupackot, így egy darabig nem lesz gondom vele
kató marianna
2017.01.02 09:07
5/5
Megkaptam ajándékba!!! :-) Tök Jó!!!
Szászkainé Maria
2016.12.22 09:19
5/5
Én pont fordítva vagyok vele. :) Folyamatosan szedem pár hónapja. Szép tőle a bőröm is, de aminek igazán örülök hogy tényleg csillapította a porckopásos fájdalmaimat.
encike
2016.12.22 09:15
5/5
én inkább a bőröm miatt szednem, de jó, hogy a porcokat is védi :)