ALUDJ JÓL ÉS LÉGY BOLDOG!

A LietoSON csepp szinergikus gyógynövénykivonatai oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást, és elősegítik a pihentető mély alvást. Hozzájárulnak a mentális jóllét kialakításához, ami még azokat is oldja, akik hajlamosak sokat gondolkodni. A formula alkoholmentes, ami már 3 éves kortól fogyasztható.  

ALUDJ JÓL, ÉS LÉGY BOLDOG! LietoSON

lietoson-nyugtato-csepp-.jpg

6 Ok, amikor jó társ a LietoSON csepp

 • 1. nyugtalanság, feszültség csökkentéséhez
 • 2. idegesség oldásához, relaxáció elősegítésére
 • 3. szorongás és félelemérzet ellen
 • 4. a pihentető mély alvás elősegítésére 
 • 5. gyermekeknél ágybavizelés esetén
 • 6. a lelki egyensúly visszaszerzéséhez 

LietoSON csepp

 • standardizált gyógynövény kivonatok
 • az összetevők egymással szinergiában állnak
 • alkoholmentes formula, ami 3 éves kortól adagolható
 • nagyon kellemes ízű, amit szeretnek a gyermekek is
 • hosszabb időszakokon keresztül is biztonsággal fogyasztható
lietoson-relax-csepp-erbavita.jpg

100%-ban természetes

A LietoSON csepp kihasználja a népi gyógyászatból régóta jól ismert relaxáló és mentális egészséget támogató gyógynövényeket, mint; galagonya, golgotavirág, citromfű levél, hársfavirágzat, macskagyökér - és ezen gyógynövények szinergiáját. Ez azt jelenti, ha ezeket az összetevőket nem külön-külön, hanem együtt, és megfelelő arányban fogyasztjuk, akkor erőteljesebb élettani hatást zsebelhetünk be.

lietoson-osszetevok.jpg

A csepp gyógynövény kivonatai segítik az idegrendszer szerkezeti működését és épségét, amit a túlzott stressz könnyen kikezd. Hozzájárulnak az álmatlanság és pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozásához. Eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot, szorongást, ami csökkenti az alvás mennyiségét. Ezáltal az összetevők egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely igen jellemző tünet együttes napjainkban.

Alkoholmentes tulajdonsága és a csepegtetős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát minden életkorban és minden helyzetben. A cseppek ízletesek és ez gyermekek és idősebbek számára is kellemessé teszi a főzet fogyasztását.

alvast-segito-csepp-erbavita-litoson.jpg

Ébredj frissen!

„Ha az alvás funkciója nem volna abszolút létfontosságú, ez lenne az evolúció legeslegnagyobb tévedése.” (Alan Rechtschaffen)

Tudtad, hogy a jó alvás több szinten is pozitív hatással van élettani funkcióinkra? A jó alvás pedig mély, és pihentető, ami befolyásolja a vérnyomást, a pulzusszámot, a testhőmérsékletet, az alvás-ébrenlét ritmusának szabályosságát, a hormonkiválasztást és az izomtónust. A pihentető alvás előnyös hatással van az immunrendszerre és az endokrin rendszerre.  Ha jól alszol, akkor az az érzelmi állapotodon is javít, mert befolyásolja a hangulatszabályozást, a szorongás és az ingerlékenység kontrollját. A kognitív funkciókra is hatással van a minőségi alvás, hiszen az éber állapotban szerzett információk megerősítésével átrendezi a memóriafolyamatokat. Létfontosságú a tanulás, az emlékezés folyamatai és az idegrendszeri funkciók számára.

Az ébrenlét képviseli azt az árat, amit az idegrendszer és a test létfontosságú funkcióinak energiafelhasználása jelent, és amit pihenéssel és alvással „fizetünk vissza”.  Ám az alvás helyreállító hatása inkább függ annak minőségétől, mint a mennyiségétől.

Hogyan segíthetjük elő a pihentető alvást?

 • Könnyű esti étkezés. Legalább három órával lefekvés előtt vacsorázzunk. Legjobb, ha kerüljük a következőket: zsír, sült ételek, erős fűszerek, kolbászok, sütemények, koffeintartalmú italok és túl sok alkohol.

 • Ne hagyd ki a vacsorát. Nagyon leeshet a vércukor szinted, és ez is zavarhatja az alvást.

 • Rendszeres fizikai aktivitás. Legjobb a természetes fizikai fáradtság, és jobban is alszunk tőle.

 • Lefekvés előtt folytassunk pihentető tevékenységet. Olvassunk, foglalkozzunk a hobbinkkal, nézzünk olyan filmeket, amelyekre nem kell túlságosan odafigyelni.

 • Teremts kényelmes környezetet. A hálószobában az optimális hőmérséklet 17 – 21 fok C. Használj olyan párnát, amelyik megfelelően megtámasztja a nyakadat, az ágyad pedig legyen kényelmes. Kerüld a túl sok fényt és zajt.

 • Tölts több időt a szabad levegőn és a napon, hogy rendben legyen a napi biológiai ritmusod.

 • Kerüld a szunyókálást, különösen vacsora után.

ÖSSZETEVŐK: glicerin (növényi), víz, hidroglicerines kivonatok (glicerin, víz) a következő növényekből: galagonya (Crataegus oxyacantha) virág és levelek (D/E = 4/1), golgotavirág (Passiflora incarnata) virág (D/ÍE = 4/1), citromfű (Melissa officinalis) levelek (D/E = 4/1), hárs (Tilia cordata, Tilia platyphyllos) virág száraz kivonata, 5%-os flavonoidtartalommal; macskagyökér (Valeriana officinalis) gyökér száraz kivonat, 0,8 % valerénsavtartalommal; aromák, piridoxin hidroklorid (B6 vitamin).

összetevő neve

mg 40 cseppben (=1,67 g)

mg 120 cseppben (=5,0 g)

galagonya (Crataegus oxyacantha) virág és levelek koncentrált glicerines kivonata (D/E = 4/1)

50 MG

150 MG

golgotavirág (Passiflora incarnata) levelek koncentrált glicerines kivonata (D/E = 4/1)

50 mg

150 mg

citromfű (Melissa officinalis) levelek koncentrált glicerines kivonata (D/E = 4/1)

50 mg

150 mg

hárs (Tilia cordata) virág száraz kivonata

10 mg

30 mg

flavonoidok

0,5 mg

1,5 mg

macskagyökér (Valeriana officinalis) gyökér száraz kivonata

10 mg

30 mg

valerénsav

0,08 mg

0,24 mg

B6 vitamin (piridoxin hidroklorid)

1,4 mg

(100 % NRV*)

4,2 mg

(300 % NRV*)


Felhasználási javaslat:
Naponta 2 x 40-60 csepp önmagában (vagy kevés folyadékban feloldva). Érdemes lenyelés előtt kicsit a szánkban tartani, hogy az összetevők hatóanyagai a nyálkahártyán keresztül is felszívódjanak.

 • Pihentető alváshoz este lefekvés előtt egyszer 40 cseppet, önmagában (vagy kevés folyadékban feloldva).

 • 3-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét fogyasztjuk.

 • 1 pipetta felszívás egyenlő 20 cseppel ( 1 adagnak 2 pipetta felel meg).

 • Mivel természetes termék, ezért üledék jelenhet meg az alján, mely nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt rázd fel!

Figyelmeztetés:
Nem javasolt a termék használata várandósság és szoptatás idején.
Ne használd a terméket akkor, ha érzékeny vagy az összetevők bármelyikére.

TÁROLÁS: hűvös és száraz helyen, fűtőtesttől távol.

Kiszerelés: 50 ml pipettával, kellemes narancsos ízben

OETI:
20455/2018

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.