GAL Q10 Lazacolaj - Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega-3 zsírsav forrás
search
  • GAL Q10 Lazacolaj - Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega-3 zsírsav forrás
  • GAL Q10 Lazacolaj - Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega-3 zsírsav forrás
  • GAL Q10 Lazacolaj - Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega-3 zsírsav forrás

GAL Q10 Lazacolaj - Tiszta és stabil, teljes spektrumú omega-3 zsírsav forrás. 250 ml

GAL Készleten

A GAL Q10 Lazacolaj növényi fermentációval előállított Q10-koenzimet, valamint természetes triglicerid formájú teljes spektrumú omega-3 zsírsavakat tartalmaz, természetes tokoferolokkal és rozmaring-kivonattal stabilizálva, természetes citromolajjal. 250 ml 

Vásárold meg, és szerezz   89 pontot!
89 pontot ér!
8 991 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 8 991 Ft
Mennyiség

 

Hűségprogram

 

Biztonságos fizetés

 

Folyamatos akciók

 

Gyors kiszállítás

Adalékanyag-mentes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor mentes

Összetevők:

  • Tisztított lazacolaj-keverék
  • ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim)
  • tokoferolokban gazdag növényi kivonat (szójametes)
  • citromolaj
  • természetes antioxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes)

Aktív hatóanyagok

1 evőkanál (~10 ml) tartalmaz:*

Ω3 zsírsavat összesen

3300 mg

ebből EPA

1675 mg

ebből DHA

1115 mg

ebből ALA+DPA+SDA

510 mg

Q10 koenzim

100 mg

Természetes E-vitamin

(alfa, béta, gamma és delta tokoferolok keverékéből)

24 mg α-TE (200% NRV**)




* A táblázatban szereplő értékek ± 5%-os pontossággúak.

**NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Ügyfélszolgáltatunk elérhető a 06-30-567-9418-es telefonszámon hétfőtől-péntekig reggel nyolc és délután 4 óra között, de emailt is írhatsz az info@anatur.hu email címre, amit igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolni.
A csomagok kiszállítása átlagosan 1-2 munkanapot vesz igénybe. Az ünnepi időszakok vagy a hibás, hiányosan megadott szállítási adatok a kiszállítási idő növekedésével járhatnak.
A megrendelés során választhatod az online bankkártyás fizetést, de dünthetsz az utánvétes fizetés mellett is, amikor a megrendelés értékét a csomag átvátelekor készpénzben vagy bankkártyával tudod kifizetni.
A kiválasztott terméket a "KOSÁRBA" gombbal helyezheted a kosárba, majd a megrendelő adatok kitöltésével és elküldésével véglegesítheted a rendelést. A sikeres rendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben. A megrendeléshez nem kötelező a regisztrűció, viszont a vásárlásért járó hűségpontokat csak regisztrált felhasználóknak tudjuk jóváírni.

GAL Q10 koenzimes lazacolaj – 3300 mg omega-3 zsírsav és 100 mg Q10 koenzim / evőkanál

A termék koncentrált formában tartalmaz omega-3 zsírsavakat természetes lazacolaj-forrásból, valamint fermentációval előállított Q10-koenzimet és tokoferolokat (E-vitamin komponensek). A zsírsavak természetes triglicerid-formában vannak jelen, nem etil-észter formájában. 

A termék stabilitását a tokoferol-tartalom és a kámformentes rozmaring-kivonat támogatja. A termék citromolajat is tartalmaz, amely kiegészíti az ízvilágát. Az összetevők olyan formában kerültek felhasználásra, amelyek teljes értékű élelmiszerekben is előfordulnak.  

A halolaj omega-3 zsírsavakat tartalmaz – köztük EPA-t és DHA-t –, amelyek hozzájárulnak számos testi funkció fenntartásához.

Az omega-3 zsírsavak, különösen az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás napi legalább 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el. A DHA emellett hozzájárul az agyműködés és a látás fenntartásához is, napi legalább 250 mg bevitele esetén. 

A halolajok fogyasztása hozzájárulhat az omega-3 és omega-6 zsírsavak egyensúlyának eléréséhez, valamint az EFSA által elismert egészségmegőrző hatások érvényesüléséhez, ha a megfelelő mennyiségben kerülnek bevitelre. 

A Q10-koenzim szerepe a szervezetben

A Q10-koenzim (ubikinon) egy vitaminszerű, zsírban oldódó vegyület, amely természetesen is előfordul a szervezetben, elsősorban a sejtek energiatermelő folyamataiban, a mitokondriumokban. 

  • A Q10-koenzim a sejtszintű energiatermelésben játszik szerepet, különösen az intenzív energiaigényű szövetek, például a szívizom működésében. 
  • A szervezet Q10-szintje az életkor előrehaladtával csökkenhet. 
  • Egyes tudományos vizsgálatok szerint a Q10-koenzim szintje befolyásolható lehet bizonyos gyógyszeres kezelések (pl. sztatinok) esetén, ezért a szint fenntartása étrendi úton is fontos lehet. 

Az omega-3 zsírsavakról – az étrendi egyensúly fontossága

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak kiegyensúlyozott aránya fontos szerepet játszik a szervezet normál működésének fenntartásában. Az omega-3 zsírsavak – különösen az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) – a szervezetben hormonszerű jelátviteli anyagok képződéséhez járulnak hozzá, amelyek számos élettani folyamatban részt vesznek. 

Ezzel szemben az omega-6 zsírsavakból szintén aktív vegyületek képződnek, amelyek mennyisége befolyásolhatja a sejtszintű válaszreakciókat. Az étrendben előforduló arányuk eltolódása befolyásolhatja a szervezeten belüli egyensúlyi folyamatokat. 

Az étrendi omega-3/omega-6 arány támogatása

A modern nyugati étrend gyakran alacsony omega-3-bevitel mellett nagy mennyiségű omega-6 zsírsavat tartalmaz. 

A kiegyensúlyozott étrendi arány elősegítése érdekében 

  • célszerű csökkenteni az omega-6-ban gazdag élelmiszerek fogyasztását, 
  • növelni az EPA- és DHA-tartalmú tengeri halak és tengeri eredetű élelmiszerek bevitelét (pl. lazac, makréla, szardínia), 
  • illetve EPA-t  és DHA-t tartalmazó étrend-kiegészítők rendszeres szedésével támogatni a megfelelő bevitel elérését. 

A növényi és állati eredetű omega-3 zsírsavak közötti különbségek

A növényi olajok omega-3 tartalma elsősorban alfa-linolénsavból (ALA) származik, amely egy esszenciális zsírsav. Az ALA a szervezetben átalakulhat hosszabb láncú omega-3 zsírsavakká, például EPA-vá (eikozapentaénsavvá) és DHA-vá (dokozahexaénsavvá), azonban az átalakulás hatékonysága korlátozott lehet. 

Az algaolaj és a tengeri halolaj ezzel szemben közvetlenül tartalmaz EPA-t és DHA-t. 

A termékfejlesztés fő szempontjai

A termék kifejlesztése során olyan megoldásokat kerestünk, amelyek lehetővé teszik az omega-3 zsírsavak – különösen az EPA (eikozapentaénsav), DHA (dokozahexaénsav) és DPA (dokozapentaénsav) – természetes triglicerid formában történő bevitelét, az elterjedt etil-észter forma helyett. 

Fontos szempont volt, hogy a készítmény 

  • nagy mennyiségű hosszú szénláncú omega-3 zsírsavat tartalmazzon, 
  • az elérhető forma gazdaságos legyen, miközben nem igényel kompromisszumot a tisztaságra és összetételre vonatkozóan, 
  • kiemelkedő stabilitással rendelkezzen, vagyis tárolás és fogyasztás közben is megőrizze a zsírsavak szerkezeti épségét. 

E szempontokat figyelembe véve döntöttünk a tisztított halolaj mellett, amelyet természetes tokoferol-keverékkel (E-vitamin komponensekkel) és kámformentes rozmaring-kivonattal stabilizáltunk. A formulációt kanalas kiszerelésben kínáljuk, amely alternatívát nyújthat azok számára, akik a nagy mennyiségű kapszulabevitel helyett más adagolási formát részesítenek előnyben. Az ízvilág kialakításához természetes citromolajat használtunk. 

A gyártási folyamat során törekedtünk arra, hogy az omega-3 zsírsavak koncentrált formában, lehető legalacsonyabb nem kívánt anyag kíséretében legyenek jelen.  

A Q10-koenzim formája a termékben

A termék 10 ml-enként 100 mg Q10-koenzimet tartalmaz, olajban oldott állapotban, ami kedvez a tápanyag felszívódásának. 

  • Allergénmentes 
  • Gluténmentes 
  • Tojásmentes 
  • Szójaallergén-mentes 
  • Tejtermék- és laktózmentes 
  • Kén-dioxid-mentes 
  • Cukormentes 
  • GMO-mentes
  •  OGYÉI notifikált termék 
  • TÜV / ISO 9001:2015 minősített gyártási folyamat 
  • FSC minősített papír-alapanyag 
  • Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás 
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás 

Gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban:

A termék mindenki számára biztonsággal fogyasztható. 

Nem, az üledékképződés a termék természetes tulajdonsága, és nem utal minőségromlásra. Az üledék általában a Q10-koenzim hőmérséklet-változás hatására történő kicsapódása miatt alakul ki. Ez a jelenség ideiglenes és visszafordítható: ha az üveget kézmeleg (legfeljebb 50–60 °C-os) vízbe állítja 5–10 percre, miközben időnként óvatosan megmozgatja, a Q10 ismét oldott állapotba kerül. A visszaoldódás nem befolyásolja a termék minőségét a javasolt tárolási körülmények betartása mellett. 

A termék szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Használat után javasolt a palack visszazárása. 

Adagolási javaslat: Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik.

Kiszerelés: 250 ml.

Tárolás: Fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

NNGYK-notifikált termék. 

Fontos figyelmeztetés

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Mutasd mind

Ez még talán érdekelhet

Bronz szint
100 Ft = 1
Érj el 1 pontot minden 100 Ft elköltött forint után
0 + Pontok