DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

DUOPACK, MOST -10% Kedvezménnyel.


D3+K2 vitamin EGYÜTT!

4000  NE D3 - és 60 mcg K2-vitamin

2 alapvitamin kombinációja

Tudtad? A D3- és a K2-vitamin az a két tápanyag, amelyekből a legtöbb embernek hiánya van. És pont ez a két tápanyag az, amelyek erőteljes szinergiában működve hatnak szervezeted szinte minden rendszerére és funkciójára, köztük immunrendszered egészségére is!

Ez a két vitamin együtt hatékonyan képes optimalizálni egészséged, támogatni a szíved, az erek (artériák és vénák) rendszerét, megőrizni a csontok egészségét, javítani hangulatodon, több energiát adni fizikálisan és szellemileg

d3-vitamin-k2-vitamin-evitamin-immunerosito-virus.jpg

Natur Tanya® Exkluzív D és K2-vitamin! 

- amire testünk vágyakozik.

 • 4 000 NE D3-vitamint és 60 mikrogramm K2-vitamin 1 tablettában, ami optimális mennyiségű, hatékony napi dózis! 

 • Könnyen lenyelhető, napi egyszer szedendő tablettához jutsz, amely optimálisan felszívódik! 
d3-vitamin-k2-vitamin-vasarlas-d-vitamin-k-vitamin-egyutt.jpg

A D-vitamint mindig K2-vitaminnal szedd!

Ha valaki D-vitamin tablettát szed, fontos, hogy ugyanakkor K2-vitamint is fogyasszon. Ez azért van, mert a két vitamin szinergiában fejti ki hatását. K2-vitamin nélkül, a D-vitamin sem tud optimálisan működni. Sőt, a K-vitamin jótékony hatásai sem érvényesülnek D-vitamin hiányában, tehát a két tápanyagot egyszerre kell adagolni.

7 érv

a K2- és a D3-vitamin együttes fogyasztása mellett!

d3-k2-vitamin-egyutt.jpg

A D és a K-vitamin manapság sok figyelmet kapott egészségügyi és táplálkozástudományi kutatóktól. Együttes szerepük nagy sebességgel hullajtja le a leplet jelentőségükről az emberi egészségben. A D-vitamin és a K-vitamin egész egyszerűen új „trendi” tápanyagok, és jó okkal.

Attól kezdve, hogy általánosan támogatják külső és belső fiatalságunkat, hormonális egészségünket, szív- és érrendszerünk védelmét, egészen odáig, hogy javítják hangulatunkat, teljesítőképességünket és, hogy visszaszorítják a gyulladást…

 • A két vitamin együtt hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, ellenállóbbá teszik a szervezetet, és csökkentik a belső gyulladásokat.

 • Elősegítik a jókedvet és a jó közérzetet, enyhítik a stresszel összefüggő panaszokat, pl. a nyugtalanságot vagy szorongást

 • A D-vitamin és K-vitamin segítenek szabályozni az inzulin-érzékenységet, és fogyasztásuk a metabolikus szindróma kisebb előfordulásával áll összefüggésben, amivel általánosságban együtt jár az inzulinrezisztencia és a megemelkedett vércukorszint.

 • Amikor mindkét tápanyagból elegendő mennyiség van jelen, a szervezet fenn tudja tartani az artériák és vénák egészségét  

 • A D-vitamin és a K-vitamin együttesen szükségesek a szív optimális egészségének megtartásához  

 • A K2-vitamin csapatot alkot a D-vitaminnal, hogy elősegítsék a kalcium optimális felszívódását és hasznosulását, illetve hatékonyabban gátolják meg a csontvesztést és védjék a csontsűrűséget

 • A D-vitamin és a K-vitamin kifejezetten védik az agysejteket a szabadgyök-károsodástól,  megakadályozzák a szabad gyökök felhalmozódását, és ez által, az agysejtek halálát is.
  

k2-d3-vitamin-vasarlas.jpg

11 érdekesség a D- és a K-vitaminokról

 • Tudtad, hogy a D-vitamin hiányt összekapcsolják számos immun-rendellenességgel, beleértve a krónikus fertőzéseket és az autoimmun megbetegedéseket? Ma már azt is tudjuk, hogy a D-vitaminnak óriási szerepe van a pajzsmirigy egészségében!

 • Tudtad, hogy a túlsúlyos embereknek több D-vitaminra van szükségük, mivel ez a tápanyag zsírban oldódik, és a sok testzsírban elvész a vitamin jótékony hatása? 

 • Tudtad, hogy a D-vitamin hatással van a súlyodra? Ha a D-vitamin szint emelkedik, akkor az emésztőrendszerünk fokozottabban működik, még magasabb kalória bevitel mellett is alig van raktározás. Ilyenkor a kalóriát erősebb izmokká, csontokká, bőrré, szemmé, hajjá, foggá, szívvé és tüdővé alakítjuk. Kevesebb órát alszunk, de hatékonyabban, nagyobb százalékot töltve az alvás mélyebb fázisaiban. Az alacsony D-vitamin szintnek csak 1 üzenete van, hogy aludj többet és raktározz zsírt.

 • Tudtad, hogy az alacsony D-vitamin szint elnyomja a peteérést, hogy a baba olyankor szülessen, amikor van elegendő táplálék. A „policisztás ovárium” olyan petefészek leírása, amiben több petesejt párhuzamosan próbál megérni. Minden hónapban egy petesejtnek kellene teljesen megérnie („ovuláció”) a többinek pedig összezsugorodnia. Mivel a peteérést gátolja az alacsony D. Üzenete, a petefészek leragad több petesejt érlelésénél, ami alhasi fájdalmat, súlygyarapodást és pattanásokat okoz (amit szintén erősít az alacsony D).

 • Tudtad, hogy a K-vitamin a német „véralvadás” jelentésű szó (koaguláció) kezdőbetűjéből származik. Valójában ez az, amit az emberek általában tudnak a K-vitaminról, vagyis hogy van valami köze a véralvadás folyamatához. Fontos viszont tudni, hogy a K-vitamin egész sor egyedi módon járul hozzá egészségünkhöz!

 • Tudtad, hogy a K-vitamin védi a szív-és érrendszer egészségét is? Csökkenti az erek meszesedését és merevségét, amelyek által csökken a kardiovaszkuláris eredetű halandóság kockázata.

 • Tudtad, hogy a K-vitamin fontos szerepet tölt be az energia-anyagcserében? Azon felül, hogy támogatja a hasnyálmirigy-sejtek működését, növeli egy inzulin-érzékelő hormon, az adiponektin termelését, amelyet a zsírsejtek állítanak elő, és mindez tovább javítja az inzulinérzékenység és glükóz tolerancia értékeket.

 • Tudtad, hogy a K2-vitamin nagy koncentrációban megtalálható az agyban is, ahol a myelin-terméshez járul hozzá (ez egy zsíros anyag, ami az idegeket borítja be és védi), megvédi az agysejteket a szabadgyökök okozta sérülésektől és szerepe van a központi idegrendszer kifejlődésében is.

 • Tudtad, hogy mivel D-vitaminra szinte minden sejtünknek szüksége van, és a K2-vitaminnak szerepe van bizonyos fehérjék termelődésében is, alacsony szintjükre szervezetünkben létfontosságú funkciók romlanak le. Annak ellenére, hogy a magasabb funkciók továbbra is működnek, a szervezet olyan választ ad, hogy felgyorsítja az öregedést, és az idegek pusztulását, miközben más rendkívül fontos funkciókat változatlanul hagy. Más szavakkal, amikor a szervezetnek D3- és K2-vitaminhiánya van, vészhelyzeti üzemmódba kapcsol, csak az azonnali túléléshez szükséges létfontosságú funkciókat tartja fenn. Az eredmény az lesz, hogy más éltető folyamatok leromlanak, és a szervezet így sérülékennyé válik: gyenge csontok, immunrendszer, érrendszeri problémák.

 • Tudtad, hogy a D és K-vitamin szintjét a hosszú távú antibiotikum használat, a bélrendszeri problémák pl. krónikus bélbetegség, bélgyulladások és koleszterincsökkentő gyógyszerek fogyasztása drasztikusan csökkentik?

 • Tudtad, hogy a veséinkben nagy koncentrációban van jelen a K2-vitamin? Ez azért van, hogy aktiválja a kalcium eltávolítást a vesekövek kialakulásának meggátolása érdekében. A hemodialízist kapó betegek K-vitaminhiányosak. Ezért kortárs kutatások most azt vizsgálják, hogy azoknak a dialízisre szoruló betegeknek, akik több K-vitamint fogyasztanak, javulnak a túlélési esélyeik?

d3-vitamin-vasarlas.jpg
 

35-ön túl csontjaink veszítenek tömegükből!

35-ön túl életünk minden egyes napján a csontjaink veszítenek tömegükből. Ahogy az ember idősödik, a csontok elkerülhetetlenül gyengülnek. Azt bizonyára mindenki tudja, hogy az erős csontokhoz kalciumra van szükségünk. D-vitaminra feltétlenül szükség van ahhoz, hogy a kalciumot szervezetünk fel tudja dolgozni. Míg a K-vitamin pedig biztosítani tudja, hogy a kalcium ott rakódik le, ahol kell, tehát pl. a csontokban és a porcokban, és akadályozza, hogy a kalcium felhalmozódjon ott, ahol nem kellene, tehát pl. a véredényekben és vesékben.

A D-vitamin és a K-vitamin optimális szintje megnövekedett csont körmérettel és átmérővel áll összefüggésben. Annak biztosítására, hogy a kalcium megfelelőképpen felszívódjon a csontokba, erősítve azokat, és nem kerül olyan helyre, ahol fájdalmat és gyulladást okoz, a D3- és K2-vitaminok tökéletes elegyére van szükség. Ezeknek a vitaminoknak potenciális szerepe van a menopauzán átesett nők csontvesztésének lelassításában, a csonterő javításában és a törések kockázatának csökkentésében és/vagy limitálásában, csontritkulásban szenvedő emberek esetében.

Összetevők: 4000 IU D3-vitamin, 60 mcg K2-vitamin*, 10mg E-vitaminnal. *Természetes eredetű, (Bacillus subtilis natto fermentációjából származó) K2-vitamint tartalmaz. A felhasznált természetes eredetű K2-vitamin >99%-ban tartalmaz ALL-TRANS MENAQUINONE 7-et.

Segédanyagok: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, talkum); szójabab olaj.

Felhasználási javaslat: napi 1 tabletta, bő folyadékkal

Minimumkúra - Maximumkúra:
3 hónapos kúraszerű alkalmazás, amit 4 hét szünet után ismételhetünk.

Kiszerelés: 2x100db könnyen lenyelhető, kis, kerek tabletta

OETI: 19380/2017

Figyelmeztetés: ne szedje a D&K2-vitamint, ha jelenleg vérhígítót szed. Kérje ki orvosa tanácsát, mi Önnél a K-vitamin optimális szintje, amíg szedi a vérhígítót.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.