Főmenü Termékeink
Termékek

JUNIOR MULTIVITAMIN – Természetes gyerek multivitamin, 3 éves kortól Natur Tanya®

Cikkszám: 5999565081966
Készlet információ: Rendelhető
4 265 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 4 265 Ft
Bővebben a termékről

DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ
DUOPACK KEDVEZMÉNY!
2 doboz vásárlása esetén
Kattints ide a 10% kedvezményért!»

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN
Természetes gyerekvitamin, óvodás és kisiskolás gyermekeknek

Innovatív gyerek multivitamin, ami megfelel a legszigorúbb követelményeknek. Cukor-, színezék- és tartósítószer mentes, független akkreditált labor által is bevizsgált, 20 féle minőségi összetevővel rendelkezik és nagyon finom, természetes eper ízével a gyerekek kedvence. Támogatja a 3-12 év közötti gyermekek immunitását, segíti kognitív képességeik fejlődését, a koncentrációt, a tanulást, a gondolkodást és hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Natur Tanya junior multivitamin, innovatív gyerek multivitamin

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN - nagy adag szeretettel készült, amit anya és apa puszija mellé ajánlunk!

12 ok a Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN mellett

 1. 20 féle szerves tápanyag
 2. Védjegyzett vitaminok és ásványok
 3. Világszabadalommal védett K2-vitaminnal
 4. Világszabadalommal védett foláttal
 5. Bélflóra tápláló fekete bodzával és céklaporral
 6. NINCS cukor, tartósítószer, mesterséges édesítőszer, színezék
 7. Fogbarát gyerek multivitamin, természetes eredetű sztéviával
 8. Glutén és laktózmentes igazolással
 9. Független akkreditált labor által is bevizsgált gyerekvitamin
 10. Nagyon finom és azonnal oldódó por forma, természetes eper ízzel
 11. Junior korosztály igényeihez kialakított adagolás; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára
 12. Egyszerű elkészítés: csak vízhez kell adni a csomagolásban található adagolókanál segítségével

12 ok a Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN mellett

A gyermekek fejlődése és immuntámogatása

Amikor az a célunk, hogy gyermekünk egészséges növekedése (pl. csontozat, idegrendszer, kognitív funkciók) és optimális immunműködése (pl. fertőzésekre adott válaszok) biztosított legyen, akkor holisztikus megközelítést kell alkalmaznunk, melybe beletartozik:

 • A tápanyagokban gazdag, színes és változatos étrend
 • A rendszeres testmozgás
 • A megfelelő mennyiségű alvás
 • A hatékony stresszcsökkentés
 • A szeretet, ölelés, biztonság érzése

A gyermekek fejlődése és immuntámogatása

A gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozása

Szülőként gondoskodnunk kell a gyermekek fejlődését szolgáló sokszínű táplálkozásáról. Ez zöldségeket, gyümölcsöket, növényi és állati fehérjéket, egészéges zsírokat, teljes kiőrlésű gabonákat jelent, melyek létfontosságú vitaminokat, ásványokat és bioaktív vegyületeket biztosítanak. Néha azonban nehézségekbe ütközünk az alábbiak miatt:

 • A gyermek válogatós étkezési szokása
 • A gyermek ételallergiája vagy intoleranciája
 • A gyermek speciális étrendje, pl.: vegetáriánus vagy vegán
 • A növények és gyümölcsök termesztésére szolgáló talajok alacsony tápanyagtartalma
 • A feldolgozott élelmiszerek, finomított szénhidrátok, cukros üdítők tápanyag elvonó hatásai

A gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozása

Innovatív gyerek multivitamin 3 évtől - 12 éves korig

A fenti esetekben pótolja a tápanyagréseket a JUNIOR MULTIVITAMIN, ami a gyermekek egészséges immunitásához, növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat kínálja, növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok formájában.

 • Az immunrendszer 70%-át a bélflóra egyensúlya határozza meg. A legújabb kutatások megerősítették, hogy a bélflóra az agyi és idegrendszeri funkciókra is közvetlen hatást gyakorol.  A fekete bodza és céklalépor kivonatok hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyához.
 • Az immunrendszer egyensúlyának fenntartásának, a csontok és agy fejlődésének biztosításának másik alappillére a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Az immuntámogató vitaminok és ásványi anyagok, támogatják a normális növekedést és fejlődést, illetve segítik a sejteket és szerveket feladataik ellátásában.

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk!

Innovatív gyerek multivitamin 3 évtől - 12 éves korig

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN összetevői

Cukormentes és fogbarát összetevők

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN cukormentes és fogbarát, az édes és finom ízről természetes sztévia és teljesen természetes eper kivonat gondoskodik.

A-vitamin (Quali®-A)

Az A-vitamin szükséges a szövetek és csontok, a bőr, a haj és szemek egészségéhez, a normális növekedés és fejlődés elősegítéséhez. Az A-vitamin elengedhetetlen az egészséges immunválasz kialakulásához, befolyásolja a veleszületett és adaptív immunválaszokat.

D3-vitamin (Quali®-D)

A D-vitamin létfontosságú a csontok és a fogak növekedéséhez, a kalcium felszívódásához, az immunrendszer egészségéhez. Szinergikus a K-vitamin mátrixszal. Modulálja az immunválaszokat azáltal, hogy a limfocitákra és az adaptív immunitásra hat, de a veleszületett immunitást is befolyásolja.

E-vitamin (Quali®-E)

Az E-vitamin szükséges a megfelelő csont- és izomtömeg eléréséhez. Növeli a neutrofilek tapadását, a természetes ölősejtek működését, a fagociták kapacitását, a limfociták osztódásának mértékét és csökkenti a szuperoxidánsokat és a szabad oxigéngyököket.

K-vitamin mátrix

A világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal és K1-vitaminnal az immunrendszer egészségéhez, a csontozat, fogazat és az izomfunkció normál működéséhez.

C-vitamin

A C-vitamin segíti a vörösvértestek, a csontok és a szövetek kialakulását. Fenntartja az immunrendszer az erek egészségét. A C-vitamin antimikrobális hatással rendelkezik, tehát jelenlétében a baktériumok elpusztulnak. A fehérvérsejtek számát és működését is növeli, valamint erősíti a sejtek falát, ezért a kórokozók nehezebben tudnak áthatolni rajta.

B-vitaminok (Quali® -B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12)

A B-vitaminok fontos szerepet játszanak az energiatermelésben, az idegrendszer és az immunrendszer egészségében, a csontok és fogak képződésében és a gyermekek növekedésének és fejlődésének támogatásában. Csökkenti a fertőzések kockázatát, elősegítik a szellemi fejlődést, koncentrációt, és tanulási képességet.

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN összetevői

Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból)

A folát hozzájárul az agy egészséges éréséhez gyermekeknél, fejleszti a memóriát tanulási képességet, segíti a koncentrációt, erősíti a védekezőképességet és támogatja az immunrendszer egészségét. Eredményességét fokozza a B12-vitamin. A Quatrefolic® egy világszabdalommal (US szabadalomszám 7,947,662) védett, kiemelkedően magas biohasznosulású folát forma.

Szerves kalcium

A kalcium aktív szerepet játszik a növekedési és fejlődési folyamatokban, a táplálékok energiává alakításában. A-, D- és K-vitaminnal együtt részt vesz a csontok és a fogak, az idegek és az izmok egészségében.

Szerves vas

A gyermekeknek a növekedési ugrások időszakaiban több vasra van szükségük. A vas agyi táplálék, segíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését. A vas segíti a koncentrációt és tanulási készséget, növeli az immunrendszer ellenálló képességét. Oxigént szállít a sejtek felé, amely szintén támogatja a fejlődésben lévő szervezet növekedését.

Szerves cink

A cink segíti a gyermekek növekedését és nélkülözhetetlen az egészséges immunrendszer és idegrendszer kialakításához. A cink védekezőképességet növelő tulajdonságát fokozza a szerves szelén, az A- és C-vitamin.

Szerves szelén [L-szelenometioninból (Selenium SeLECT®)]

Nagy elemszámú, 12 évig tartó követéses vizsgálatban résztvevő, védjegyzett, organikus szerves szelén forma. Szerepe van a fertőzésekkel szembeni védekezésben, természetes ölősejtjeink aktiválásában, az immunrendszer támogatásában és a gyulladások csökkentésében.  

Fekete bodza gyümölcs

A fekete bodza kivonata bélflóra tápláló prebiotikus pektin és bioaktív vegyületek (elsősorban a polifenolok és az antocianinok) forrása. Segíti a védekezőképességet, különösen vírusos influenza időszakban és hozzájárul az immunrendszer egészségéhez. Vegyületei szabadgyökfogók és magas antioxidáns aktivitásúak.

Céklalépor kivonat

A céklapor fehérjékkel, élelmi rostokkal, antioxidánsokkal és fenolos vegyületekkel támogatja a bélflóra és az immunrendszer egészségét, hogy a gyermekek ne betegedjenek meg könnyen, és optimális legyen a növekedési, illetve fejlődési folyamat. A céklalépor természetes színezője a JUNIOR GYEREKVITAMINNAK.

(Források: 1, 2) )

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk!

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN összetevői

Quali® is a trademark of DSM. www.qualityforlife.com
Quatrefolic®, vitaMK7® are registered trademarks of Gnosis S.p.A.
Selenium SeLECT® is a registered trademark of the Sabinsa Corporation.

Társadalmi felelősségvállalás
Junior gyermek multivitamin – Facsemeték csemeték mozgalom!

A gyermekek környezettudatosságra való nevelése során számos fontos értékátadás történik. A felnövekvő generációban végbemenő szemléletformálás biztosítéka a hosszútávon élhetőbb környezetre itt a földön.

A Natur Tanya® szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy minden földi élet alapja, a biodiverzitás. Biodiverzitás határozza meg az emberek, az állatok és bolygónk egészségét és élethosszát is.

Az erdők főszereplők az éghajlat szabályozásában, az üvegház hatású gázok és a hőmérséklet csökkentésében, a szén és a víz körforgásának folyamatában. A klímavédelem sikere, az erdők biodiverzitásától függ. Ennek érdekében sok-sok faültetésre, és az egybefüggő, nagy és öreg őshonos erdők megvédésére van szükség.

A facsemeték mozgalom erről szól. Óvjuk csemetéink egészségét és ültess velünk egy facsemetét! Minden egyes doboz Junior multivitamin árából a Natur Tanya® is facsemetéket ültet.

Társadalmi felelősségvállalás. Junior gyermek multivitamin és faültetés!

Ültessünk minél több fát és védjük őshonos erdőinket!

Natur Tanya®

Élj a természettel!

A gyermek, olyan, mint egy pillangó a szélben.

„A gyermek, olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.” /Ismeretlen szerző/
Nettó tömeg: 43,65 g (akár 30 adag)

Összetevők: kalcium citromsavval alkotott sói (trikalcium-citrát), természetes eper aroma, L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), céklalépor készítmény, cink-glükonát, fekete bodza (Sambucus nigra L.) gyümölcs kivonat 4:1 készítmény, vas(II)-L-pidolát, édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok), DL-alfa-tokoferil-acetát készítmény, nikotinamid, kolekalciferol készítmény, L-szelenometionin készítmény, kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát készítmény, riboflavin-5’-foszfát nátriumsója, menakinon-7 készítmény, tiamin-mononitrát, fillokinon készítmény, (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin só, cianokobalamin készítmény, D-biotin.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Adagolási javaslat: Gyermekeknek 3-6 éves korig, napi 1,455 g (2 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), 6-12 éves korig, napi 2,91 g (4 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), a nap bármely szakában, 1 dl, illetve 2 dl vízzel elfogyasztva.

Adagok száma a termékben: 15-30        

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.                    

Hatóanyagok a napi adagban

1,455 g-ban (2 púpozott mérőkanálban)

2,91 g-ban (4 púpozott mérőkanálban)

 A-vitamin (Quali®-A) 

 300 μg (1000 NE**)(37,5%*)

 600 μg (2000 NE**)(75%*)

 D3-vitamin (Quali®-D) 

 15 µg (300%*)(600 NE**)

 30 µg (600%*)(1200 NE**)

 E-vitamin (Quali®-E) 

 6 mg (50%*)

 12 mg (100%*)

 K-vitamin mátrix (K1-vitaminból és vitaMK7 természetes, fermentált K2-vitaminból)

 37,5 µg (18,75%*)

 75 µg (100%*)

 C-vitamin 

 80 mg (100%*)

 160 mg (200%*)

 B1-vitamin (tiamin) (Quali®-B)

 0,55 mg (50%*)

 1,1 mg (100%*)

 B2-vitamin (riboflavin) (Quali®-B)

 0,7 mg (50%*)

 1,4 mg (100%*)

 B3-vitamin (niacin) (Quali®-B)

 8 mg (50%*)

 16 mg (100%*)

 B6-vitamin (piridoxin) (Quali®-B)

 0,7 mg (50%*)

 1,4 mg (100%*)

 Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból)

 100 µg (50%*)

 200 µg (100%*)

 B12-vitamin (kobalamin) (Quali®-B)

 1,25 µg (50%*)

 2,5 µg (100%*)

 B7-vitamin (biotin) (Quali®-Biotin)

 25 µg (50%*)

 50 µg (100%*)

 B5-vitamin (pantoténsav) (Quali®-B)

 3 mg (50%*)

 6 mg (100%*)

 Szerves kalcium (trikalcium-citrátból)

 120 mg (15%*)

 240 mg (30%*)

 Szerves vas (vas-pidolátból)

 7 mg (50%*)

 14 mg (100%*)

 Szerves cink (cink-glükonátból)

 5 mg (50%*)

 10 mg (50%*)

 Szerves szelén [L-szelenometioninból (Selenium SeLECT®)]

 27,5 µg (50%*)

 55 µg (100%*)

 Fekete bodza gyümölcs kivonat

 30 mg

 60 mg

 Céklalépor

 60 mg

 120 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték. **NE: Nemzetközi Egység.

Átlagos tápérték 100 g termékben/ 1,455 g-ban (2 púpozott mérőkanálban): Energia: 1123 kJ (267 kcal)/16 kJ (4 kcal); zsír: 1,8 g/< 0,5 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g/< 0,1 g; szénhidrát: 51 g/0,7 g, amelyből cukrok: 1,7 g/< 0,5 g; rost: 16 g/< 0.5 g, fehérje: 3,6 g/< 0,5 g; : 0,02 g/0 g.

 

3Cukormentes: < 0,5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.

Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g.

A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos. A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

OGYÉI ny.sz: 30560/2022

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk!

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Dr. Chen 1500mg natur C-vitamin tabletta csipkebogyóval, 60 db Akció

Dr. Chen 1500mg natur C-vitamin tabletta csipkebogyóval, 60 db

3 022 Ft
2 720 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 2 720 Ft

Hölgyi tea Aranyvesszőfüves - Ciszta, mióma, endometriózis, PCOS 60 g

4 070 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 4 070 Ft
Acai berry koncentrátum DUOPACK -10% kedvezménnyel. Antoxidáns. Egészség, szépség, karcsúság. Akció

Acai berry koncentrátum DUOPACK -10% kedvezménnyel. Antoxidáns. Egészség, szépség, karcsúság.

14 270 Ft
12 843 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 12 843 Ft
Ez a termék jelenleg nincs készleten. Érdeklődés
Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5

Kedves Ácsné Sulyok Ildikó!

A Junior Multivitamin italpor 12 éves korig ajánlott, de természetesen e kor feletti gyerkőcnek is lehet adni minden további nélkül. Amennyiben nem szükséges, hogy italpor kiszerelés legyen, hanem kapszulát is le tud nyelni a csemete, akkor pedig a 36-féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19-féle vitamin és ásványi anyag összetevőjű MULTI55 multivitamint javaslom szeretettel.
Azt pedig biztosan tudod, hogy a protokoll szerint gyógyszeres/orvosi kezelés alatt mindig egyeztetni kell a kezelőorvossal a használandó étrendkiegészítőkről.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Ildikó Sulyok Ácsné
0/5
Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy adhd-s 13 évesnek milyen vitamint lehetne? Ezt olvastam, csak 12 éves korig adhatom.

Köszönöm, Ildikó
Somogyi Rita
0/5
Kedves Daru Krisztina!

A Junior Multivitamin italpor cseresznye ízű, ezért ilyen jellegű gyümölcslébe keverve lehet érdemes adni a csemetének. Azt pedig biztosan tudod, hogy a protokoll szerint gyógyszeres/orvosi kezelés alatt mindig egyeztetni kell a kezelőorvossal a használandó étrendkiegészítőkről. Ha ő rábólint, akkor a Junior Multivitamin adható a gyerkőcnek minden további nélkül.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Krisztina Daru
0/5
Érdeklődni szeretnék, hogy 13 éves 45 kg-os nehezen elalvó, ADHDs, aktív versenysportó gyermeknek milyen multivitamin javasolt? Sajnos tablettákat, kapszulákat nem bír lenyelni, így mindent por és folyadék formájában fogyaszt. Port csak akkor veszi be, ha az adott folyadék ízén, állagán nem változtat. Köszönöm
Somogyi Rita
5/5
Kedves Schmidtnè Schneider Kitti!

A Junior multivitamin vízben elkeverve málnaszínű lesz. Mellé kifejezetten érdemes az ampullás Ferzym szimbiotikum és a Jelly junior gumicukor alkalmazása, remek kombináció a három készítmény együtt gyerkőcöknek.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Szilvia
0/5
Kedves Rita!

Érdeklődni szeretnék,hogy 4 éves óvodás kisfiúnak immunerősítés+bélflóra regenerálás esetén elég a Junior Multivitamin vagy mellé Ferzymet ampullást is szedhet és Jelly junior gumicukort esetleg? Milyen színe lesz ha vízbe bele keverem ? Rózsaszín?
Köszönöm!
Somogyi Rita
5/5

Kedves Schmidtnè Schneider Kitti!

A Junior multivitamint jó szívvel ajánlom, alapvető fontosságú ilyen esetben. Mellette a C-vitamin és echinacea kúra remek választás kiegészítésképpen. Emellett szeretettel ajánlom figyelmedbe a gyerkőcök immuntámogatását segítő készítményekről szóló blogbejegyzésünket, melyet ide kattintva találsz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Schmidtnè Schneider Kitti
0/5
Kedves Rita

Érdeklődni szeretnek hogy mit ajánlata a fiaimnak? ( 3 és 5 évesek ) szedtük az 500 mg-os C vitamint és echinaciàt is, de sajnos nagyon betegesek. Pár nap ovi után mindig kidőlnek és több hétig itthon vannak. Nátha és köhögès amit mindig elkapnak, és nagyon elhúzódó nekik. Most ezt a multivitamint gondoltam nekik, csak gondoltam előtte megkérdezem Önt, hogy mit ajánlana. Köszönettel
Somogyi Rita
5/5
Kedves Anita!

Nyugodtan lehet a Junior multivitamint kombinálni az Omega 3-6-9-el és magnéziummal is, 60-120 napos kúrákban.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Tóth Anita
0/5
Jó napot. Nekem az lenne a kérdésem hogy a multivitamin mellett adjam a gyereknek Omega 3-6-9- ét is meg a magnéziumot is?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Szatmári- Kaurek Zsuzsanna!

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN mellett nem szükséges más multivitamin készítményt adni. Magnéziummal érdemes kiegészíteni, a gyerkőcnek ezt 3-4 óra eltéréssel javasolt adni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Szatmári- Kaurek Zsuzsanna
0/5
Üdvözlöm!
Szeretném megkérdezni, hogy a termék szedése mellett abba kell- e hagyni az eddig szedett Béres cseppet?
Valamint szedhető- e a Schüssler Magnéziummal együtt?
3 éves kislányról van szó
Somogyi Rita
5/5
Kedves Erika!

A Junior Multivitamin nem tartalmaz tej- vagy szójaszármazékot, így biztonsággal fogyasztható kisfiad számára is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kosa Erika
0/5
Üdvözlöm!

7 éves kisfiam multiplex ételallergiás. Szeretném megkérdezni, hogy a Junior Multivitamin por tartalmaz tejfehérje és szója származékot. Azt olvastam, hogy glutén és laktózmente!
Válaszát előre is köszönöm!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Czitór Angelika!

Ha könnyebb így bevenni a csemetének, akkor nyugodtan bele lehet keverni a Magnéziumot a Junior Multivitamin mellé


Üdvözlettel:
Somogyi Rita.


Czitór Angelika
0/5
Üdvözlöm!

9 éves kisfiamnak rendeltem Junior multivitamint és magnézium biszglicinát.
Szeretném megkérdezni,hogy a magnézium kapszulában lévő port a multivitaminhoz lehet-e tenni,hogy így igya meg a gyermek reggeli órában?Vagy inkább pár óra elteltével javasolja?
Válaszát előre is nagyon köszönöm
Somogyi Rita
5/5
Kedves Pataki Ágostonné!

Igen, a készítmény bármilyen gyerkőcnek való italba belekeverhető, a lényeg, hogy megigya a csemete.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Fekete Nikoletta
0/5
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy víz helyett másban hígítva is fogyasztható? Pl gyümölcslé vagy tej? Sajnos az én kislányom nem akarja meginni vízzel elkeverve.
Választ előre is köszönöm
Somogyi Rita
5/5
Kedves Pataki Ágostonné!

Bizony, a gyerkőcök nem mindig vágynak az anyai puszikra (amit, mi anyukák néha nehezen dolgozunk fel) , de szerencsére ezzel a gyerek multivitaminnal így is ki tudjuk fejezni szeretetünket és gondoskodásunkat, és támogathatjuk a gyerekek fejlődését.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Pataki Ágostonné
5/5
Az én gyerekem most éppen abban az időszakban van, amikor nem nagyon kell neki a puszi :D , de ez a vitamin tetszik neki, végre nem kell könyörögnöm, és ez nagy szó! Jók vagytok!
Somogyi Rita
5/5

Kedves Kinga!

3 éves korban a Junior Multivitamin napi adagja 1,455 g (2 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), így 30 napra elég egy doboz, míg 7 éves korban a napi adag ennek a duplája napi 2,91 g (4 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség).

Egy havi adaghoz a két gyerkőcnek tehát összesen 3 doboz gyerekvitaminra lesz szükség. A 60 napos minimumkúrához 6 dobozt (3 duopack), míg ha a maximumkúrát célozzátok meg, ésegyben szeretnéd megrendelni, akkor összesen 12 dobozra lesz szükség.

A Junior Gyerek multivitamin duopackban is meg tudod vásárolni a kiemelésre kattintva, ilyenkor 10 % kedvezményt tudsz igénybe venni. A minimumkúrához így 3 Duopackra, míg a maximum kúrához 6 duopackra lesz szükség.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Hajdú Kinga
0/5
Kedves Rita! Kérlek, segíts nekem, hogy mennyit rendeljek, hogy egy minimumkúrához biztosan elég legyen? Ketten vannak egy 3 meg egy 7 éves! Köszi a segítséget!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Eszter!

Bizony, ez a természetes eper íz a gyerekek nagy kedvence! :-) Köszönöm a visszajelzésedet!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Varga Eszter
5/5
Kipróbáltuk! Bátran vegyétek, most ott tartunk, hogy már rejtegetnem kell, mert jön a hiszti, hogy miért nem kaphat még abból az epres finomságból!
Somogyi Rita
5/5

Kedves Antal Mónika!

Ennyire kicsi gyerkőcnek csak a Bio nyírfanedvet tudom javasolni, mely annyira tiszta, hogy csecsemőkortól fogyasztható. A kiemelésre kattintva tudsz róla bővebben olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Antal Mónika
0/5
Kedves Rita!
Olyan kérdésem lenne hogy egy éves múlt a kislányom januárban,neki lenne olyan étrend kiegészítő nálatok amit adhatnék neki immunerősítés gyanánt?
Köszönöm
Somogyi Rita
5/5
Kedves Csilla !

A cukormentes Junior multivitamin nagyon finom, természetes eper íze van, de természetesen ha úgy jobbnak látod, el tudod keverni teában (nem forró!) vagy gyümölcslében is.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Koltainé Csilla
0/5
Teába, gyümölcslébe is be lehet tenni? A kisfiam extrém módon finnyás és válogatás, mindenből kiérzi a „gyógyszert” és rögtön ellenkezik.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Kata !

Igen, a Natur Tanya innovatív gyerekvitamin mellett nyugodtan folytathatjátok a propolisz és az Echinacea kúrát is! Pusztán, a fogyasztási javaslatok és a kúraidők betartására ügyeljetek!

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kata Kiss
0/5
Eddig propoliszt és Echinaceát szedtünk, van még belőlük, ezekkel lehet-e kombinálni, vagy addig fügesszük fel a kúrát, amíg a Junior multivitamint szedjük? köszönöm!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Móni!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ezt megosztottad a Natur Tanya® gyerekvitaminról. Kérlek jelezz vissza a tapasztalataidról a kúraidő végével.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Simon Móni
5/5
Nálunk is a tanulás a gond! Ezt a gyerekvitamint ajánlotta a gyerekorvos.
Somogyi Rita
5/5

Kedves Henrietta!

A Junior gyerek multivitamin gluténmentes igazolással rendelkezik, és hozzáadott cukortól mentes. Nincs akadálya annak, hogy a Vegán vas sziruppal kombináljátok.

Azonban, mivel mind a Junior multivitamin, mind a béta-glükán tartalmaz szelént a kettő együttes fogyasztását kisgyermekek estén nem feltétlenül gondolom szükségesnek, hacsak az orvosotok nem rendelkezik másképp.

Hasonló a helyzet az A-vitaminnal is. A Multivitamin is tartalmaz A-vitamint (1000 NE), így ebből a vitaminból további bevitelre nincs szükség. A téli időszakban plusz D-vitaminnal akár lehet kombinálni (a Junior multivitamin a napi adagban 600 NE D3-vitamint tartalmaz), az életkorának megfelelően. 

A Junior multivitamin továbbá B-vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazban, további kiegészítés nem szükséges (de itt is meg kell ismételnem magamat, hacsak az orvos nem látja másképp).  

A cöliákia miatt a diéta tartása azonban megkerülhetetlen, a bélflóra regenerálásához pedig a Vegán gyomorbarát rostot javaslom.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Kovács-Szilágyi Henrietta
0/5

Kedves Rita! Az én 5 éves kisfiam cöliákia mellett, csökkent glükóztoleranciával él. Biztonsággal kaphatja? Illetve emellett kap Béta-glükánt, szerves vas szirupotokat. D3+K2 vitamint,A vitamint kap alapból,ami nagyon bevállt,de jó lenne multivitamin neki... Akkor a fentiek mellett kaphatja ezt,vagy inkább hagyjam? Van -e esetleg B vitamin komplex, ásványi anyagok,ami neki javasolt? Üdvözlettel: Kovács -Szilágyi Henrietta

Somogyi Rita
5/5

Kedves Kata!

A Natur Tanya gyerekvitamin egészen 12 éves korig megfelel a junior korosztály igényeinek, de 10 éves kor felett már nyugodtan válthatunk a Multi55 fermentált multivitaminra.

Jó választás kislányod számára is!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

pataki kata
0/5
11 éves kislánynak ezt ajánljod Rita, vagy a Multi55-öt? láttam, hogy azt már 10 éves kortól lehet szedni.
Somogyi Rita
5/5

Kedves Csilla!

A mindenmentes Natur Tanya Gyerek multivitamin 20-féle minőségi összetevővel, köztük C-és D-vitamint (Quali D) is. Nincs azonban akadálya annak, hogy, különösen a téli időszakban, és az iskolakezdéskor plusz C-és D-vitamin bevitellel egészítsük ki. Ehhez a C-500 rágótablettát, és Rénszarvaszuzmó D3-vitamint ajánlom, melyeket ugyancsak a gyermekek igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.

A kiemelésre kattintva tudsz róla bővebben olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Felföldi Csilla
0/5
Mellette kell-e mást szedni? (C-vitamin, D-vitamin) vagy ez elég lesz?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Melinda!

Nagyon várjuk a visszajelzésed a Natur Tanya® gyerekvitaminról.
Szép napot!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Katona Melinda
0/5
Egy hirdetésből kerültem ide és bevallom, hogy itt ragadtam, elkezdtem nagyon alaposan olvasni és szeretnék gratulálni az oldalhoz! Rendelek az unokáimnak és visszajelzek, hogy mi a tapasztalat. Köszönöm.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Anna!

Igen a gyártó (Natur Tanya) elkötelezett a faültetések mellett és az egybefüggő öreg erdők védelme mellett, ezért minden egyes doboz gyerekmultivitamin árából facsemetéket ültet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Jónás Anna
5/5
Tetszik ez a facsemete mozgalom, gratulálok!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Ibolya!

Nagyon köszönjük a megosztást a Natur Tanya® gyerekvitaminról.
Szép napot!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Szabóné Ibolya
5/5
megosztom az élelmiszerallergiás gyerekcsoportban
Somogyi Rita
5/5
Kedves Éva!

Nagyon köszönjük a tapasztalatod megosztást, és biztosak vagyunk benne, hogy a Natur Tanya® gyerekvitamin esetében sem lesz ez másként.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Haffner Éva
5/5
En minden naturtanya termeket szeretek, nem csalodtam meg!
Somogyi Rita
5/5
Kedves Eszter!

Igen. A gyártó (Natur Tanya) pont egy idevágó körlevelet küldött a gyerekvitamin kapcsán, kérlek engedd meg, hogy idézzem: „A JUNIOR GYEREKVITAMIN fejlesztése során fontos cél volt, hogy az összetevők ne csak a gyermekek immunitását segítsék, hanem kognitív képességeik fejlődését is, a koncentrációt, a tanulást, a gondolkodást és az hozzájáruljanak a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez is.”

A kérdésed másik felére azonban nincs egységes válasz, hiszen a gyermekek teljesítménye számos dologtól függ, mint kiegyensúlyozott vegyes étrend, rendszeres testmozgás, alvás minősége, érzelmi biztonság érzése…, de általában a kiegészítőknél megfogalmazható, hogy a tápanyagrések feltöltéséhez, minimum 30 nap szükséges.

Sok sikert a vitaminkúrához!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Holecz Eszter
0/5
A fiam nehezen koncentrál. Tanulást is segítené? Mennyi idő alatt?
Somogyi Rita
5/5
Kedves Éva!

Igen, valóban hiánypótló a Natur Tanya gyerekvitaminja, mert cukormentes, tartósítószermentes, színezék mentes, mesterséges aroma mentes, gluténmentes és laktózmentes igazolással is rendelkezik.

A gyerekvitaminban a színezés teljesen természetes, a rózsaszín árnyalat a céklapornak köszönhető!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Somogyi Rita
5/5

Kedves Orsolya!

Semmi akadálya annak, hogy a szülők is belekóstoljanak a gyerekvitaminba, vagy fogyasszák azt rendszeresen, de számukra mégis ideálisabb, ha még összetettebb és eltérő dózisú, kifejezetten felnőtteknek való vitamint fogyasztanak.

Nézd meg inkább ezt a fermentált multivitamin innovációt, a kiemelésre kattintva érheted el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Rácz Éva
0/5
Jajj, de vártam már, tavalyra ígértétek, mindhárom gyerek glutén és laktózérzékeny, ami nehezíti a gyerekvitamin beszerzést. Most a kislányomnál a színezékekkel is gond van. Biztos színezékmentes?
Méhész Orsolya
5/5
Örülök, hogy cukormentes, a legtöbb gyerekvitamin kukoricaszirup vagy cukor összetevővel kezdődik… Azt szeretném még megtudni, hogy én is szedhetném-e? Anyuka
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.