TOP 6 természetes tápanyag
az immunrendszernek, ami igazán hatékony

Pofozd ki immunrendszered! Ha szerinted is a legjobb védekezés az őszi-téli betegségek ellen a megelőzés, akkor arra biztatunk, hogy fordíts elegendő figyelmet immunrendszered egészségére!

Ez mit jelent a gyakorlatban? Minőségi táplálkozást, bőséges folyadékfogyasztást, rendszeres testmozgást, és persze célzott tápanyagokat, amelyek üzemanyagként szolgálnak immunrendszerednek!

legjobb-termeszetes-immunerosito-vitamin.jpg

A legjobb 6-ról itt olvashatsz!

1, Alapvitaminok

C-, D3- és K2 vitamin.  A napi 1000, de inkább 2000 mg C-vitamin ma már a köztudatban is alapvitaminnak számít, és mellé csatlakozott a D3 és a K2 is. Ez utóbbi kettőből a legtöbb embernek sajnos hiánya van, ezért is szükséges pótolni.  A három vitamin erőteljes szinergiában működve hatnak a szervezet szinte minden rendszerére és funkciójára! Általánosan támogatják külső és belső fiatalságunkat, hormonális egészségünket, szív- és érrendszerünk védelmét, javítják hangulatunkat, teljesítőképességünket.

Válaszd az igazolt RETARD hatóanyagleadással bíró tablettát, 1000 mg antioxidáns C-vitaminnal, bioaktív D3-vitaminnal és természetes, fermentált K2 -vitaminnal!

legjobb-termeszetes-immunerosito-vitamin-c-d-k2.jpg

2, Pre - és probiotikumok

A probiotikumok felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatásáért a sejtjeink számára, de vitaminokat, például a K2- és B-vitaminokat, immunglobulint, gyulladáscsökkentő, és antibakteriális vegyületeket is termelnek. Ezek a mikroorganizmusok adják az immunrendszer 70%-át. Vagyis a bélflóra egyensúlya nagyban befolyásolja immunrendszerünk helyes működését.

A Ferzym® bélflóra ampulla 7 milliárd élő probiotikumot és 500 mg prebiotikus rostot tartalmaz, melyek a DUAL Coated technológiának köszönhetően gond nélkül eljutnak a bélflóráig és ott szétterülve kolonizálják (sokasítják) a probiotikumokat.

ferzym-ampulla-belflora-prebiotikum-probiotikum-kura-ok.jpg

 

3, Antioxidánsok

A szelén, ez az esszenciális, antioxidáns nyomelem, stimulálja az immunrendszert, vagyis egyaránt támasza az alul - és a túlműködő immunrendszernek is. Gyakorta hivatkoznak úgy a szelénre, mint a „vírusok fogamzásgátlójára”, mivel képes meggátolni a vírusok lemásolódási képességét. Ráadásul a szelén segíti a fehérvérsejtek termelődését, ami pedig segít legyőzni a fertőzéseket.

A gránátalma magjainak préselésével nyert sűrítmény igen gazdag ellagsavban és antioxidáns flavonoid vegyületekben, melyek gyulladáscsökkentő és sejtvédő tulajdonsággal is bírnak.

A gránátalma koncentrátum nemcsak a mag préselével nyert levet, hanem a gyümölcshús levét is tartalmazza, ráadásul még szerves szelénnel is dúsították.

legjobb-termeszetes-immunerosito-vitamin-granatalma.jpg

4, Propolisz

A propolisz egy gyantás anyag, amelyet a méhek a rügyekből és a fák kérgéből gyűjtenek, és a kaptár fertőtlenítéséhez használnak fel. A propolisznak erős antibiotikus, vírusölő, féreghajtó, gombaölő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van az emberi szervezetben.  Erősíti az immunrendszert, de alkalmazható torokfájás-, fertőzések-, bőrproblémák- és sebek kezelésére. Különösen feltűnő a regeneráló képessége.

Az E.P.I.D. szabadalommal védett propolisz csepp állaga és színe is árulkodik extra polifenol tartalmáról. 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyületet őriztek meg benne, az egyedi kivonási technológiának köszönhetően allergiamentes.

legjobb-termeszetes-immunerosito-vitamin-propolisz.jpg

5, Béta-glükánok 

100-150 éve még béta-glükánokban gazdagon táplálkoztunk, majd a gombaölő szerek széles körű alkalmazásának köszönhetően a béta-glükánok kikerültek a táplálkozásunkból. Ez a folyamat összefüggést mutat az immunrendszer ellenálló képességének csökkenésével, az allergiák, autoimmun betegségek megjelenésével. 

A jó hír azonban, hogy a szervezetnek meg van a képessége arra, hogy a béta-glükánokat felismerje (az immunsejteken lévő glükán receptorokon keresztül) és az immunrendszer előnyére fordítsa!

A Fermentált béta-glükán sörélesztő sejtfalból fermentált, ugyanis jelenleg ez a legtöbbet kutatott, és bizonyítottan imunmoduláló tulajdonságokkal rendelkező béta-glükán. A Goldcell® védjegy pedig biztosítja a tisztaságot, a béta-glükán oldhatatlanságát és a standardizált hatóanyagmennyiséget, mely tényezők nagyobb biológiai aktivitást, ezáltal jobb immunsejt aktivizáló tulajdonságot eredményeznek.

Béta-glükánok

 6, Echinacea

Vagy más néven kasvirág. A legismertebb immunerősítő gyógynövény, ami megkerülhetetlen felső légúti betegségek és húgyúti fertőzések esetén. A koncentrált növényi kivonat hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. Echinacosid tartalma a hialuronidáz enzim gátlásával csökkenti a belső –és külső gyulladást.

Az Echinaid® Echinacea kapszulák nemcsak azért különlegesek, mert bennük az Echinacea kivonat mennyiségét standardizálták, hanem azért is, mert kétféle Echinacea kivonatot, Echinacea purpurea és Echinacea angustifolia egyesített a gyártó, és a növények virágzata, levele, szára és gyökere is belekerült.

legjobb-termeszetes-immunerosito-vitamin-echinacea.jpg